Dit is waar iedere nieuwbakken ouder het over heeft: De Sleepyhead

De babynestjes zijn inmiddels niet meer weg te denken uit vele babymusthave-lijstjes en het is dan ook geen verrassing dat de Sleepyhead al vanaf de geboorte een veelgebruikt item is hier in huis.

Er zijn van die dingen waarvan ik nu heel vaak denk: had ik die bij James maar gehad..! Oh wat hebben wij bij hem geworsteld met dichtgevouwen voedingskussens en ledikanthoezen om hem ’s nachts of overdag een geborgen plekje te geven in de hoop dat hij hierdoor rustiger zou slapen. Toch bleek dit niet optimaal te werken.

Gelukkig is daar nu de Sleepyhead: een veilig, modieus en gepatenteerd babynestje dat multifunctioneel en vooral héél erg comfortabel is. Ik wist al heel snel dat ik deze voor Isé wilde hebben.

Het is een perfect minibedje om tussen jullie in te leggen, maar ook om de baby mee in de box te laten slapen, bedverkleiner, speelkleedje, ligbedje, aankleedkussen en ga zo maar even door. Door de zachte opstaande randen heeft je kleintje echt dat ‘geborgen’ gevoel. Ik vind het ook handig om zo even neer te leggen op de badkamervloer als ik ga douchen bijvoorbeeld, of op de bank zodat ze er niet afrolt.

Belangrijk om te vermelden is dat de Sleepyhead geheel veilig is: hypoallergeen en gemaakt met de meest verzorgende en hygiënische stoffen die een uitstekende luchtdoorlatendheid bieden. De hoes is afneembaar en wasbaar. Hij is lichtgewicht  (1,7 kg) en ideaal mee te nemen.

Een ander aspect van de Sleepyhead dat ‘m voor mij extra musthavewaardig maakt vind ik de verschillende hoezen die je ervoor kunt kopen om ‘m helemaal jouw stijl te maken of zo nu en dan gewoon even af te wisselen. Helemaal Instagramproof ook, haha.

Er is ook een speelboog te koop voor de Sleepyhead, ik overweeg nog om deze erbij aan te schaffen.

Als je baby te groot is geworden voor het Deluxe nestje (0-8 mnd) dan kun je overstappen op het Grande nestje, deze is geschikt tot een leeftijd van 36 maanden. Ideaal voor je dreumes of peuter om lekker in te loungen!

De Sleepyhead Deluxe nestjes zijn te koop vanaf €139,95.

Wat vind jij van de Sleepyhead?

Dit artikel bevat een gekregen product.

 

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Nicole
  14/11/2017

  De Sleepyhead zelf ken ik niet maar ik heb wel een babynestje en ondanks dat we hem nu niet meer zo vaak gebruiken bewijst hij nog steeds z’n nut!
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog kinder- en babyfashion (herfst/winter)My Profile

 • Reageren
  Yvonne
  14/11/2017

  Ik had er nog nooit van gehoord maar waarom is dat ding zo godvergeten duur?!

 • Reageren
  Shirley
  14/11/2017

  Ik heb hem ook en met héél veel plezier gebruikt. Momenteel is Maddox echt een buikslaper en wordt hij woest van het babynestje omdat hij niet lekker kan omrollen, haha. Misschien toch kijken naar een maatje groter!
  Shirley onlangs geplaatst…Dit zou ik anders doen. Doe ik het ook?My Profile

 • Reageren
  Rachel
  14/11/2017

  Ik heb hem al vaak voorbij zien komen, maar mij lijkt het eerlijk gezegd niets. Wel mooi hoe je kind tussen je kussens kan liggen. Mijn kind lag in de co-sleeper met de dekens strak om zich heen en als hij een beetje fussy werd, legde ik hem op zijn buik. Al is elk kind natuurlijk anders
  Rachel onlangs geplaatst…De eerste verjaardag van mijn kindMy Profile

 • Reageren
  Marloes
  14/11/2017

  Wat ideaal zo’n nestje! Ziet er echt heel fijn uit ook voor de kleintjes.

 • Reageren
  zwangerschapskussens.com
  18/05/2018

  Die met de roosjes is ook erg leuk!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.