Deze ruiken zó lekker: nieuwe handcrèmes van Merci Handy

Sinds de introductie van het merk in Nederland in 2016 heb ik mijn hart verloren aan de schattige, vrolijke en heerlijk geurende producten van Merci Handy. De eerste producten waarmee ik kennismaakte waren de facemists en de hand sanitizers. Inmiddels zijn daar ook handcrèmes bij gekomen. Ik kan je vertellen: dit zijn echte musthaves!

Als een product lekker ruikt, of dat nu een douchegel is, een bodylotion of een handcrème, dan heb je mij meteen al. Niet gek dus dat ik al snel fan werd van de producten van Merci Handy. Het merk heeft uitstekende voelsprieten als het gaat om de wensen van de vrouw. Wij vallen al snel voor schattig uitziende verpakkingen die niet al te groot zijn (het moet immers ook nog in onze handtas passen) en daarnaast is de geur niet onbelangrijk.

Blij werd ik dan ook direct toen ik de nieuwe handcrèmes binnenkreeg. Dat was inderdaad iets wat ik nog miste van het merk (nu nog lippenbalsems, on the go douchegels en body splashes en ik ben helemaal tevreden?).

Deze handcrèmes zitten weer in een super cute verpakking van 30ml en zijn voorzien van een alleraardigst design. Instant summer vibes hierzo! De Merci Handy Love & Hand Creams bevatten vitamine E en emollient parels. Deze combinatie verzorgt en verzacht je handen optimaal.

De volgende varianten zijn te krijgen:

– Flower Power (om de bloemetjes buiten te zetten).
– Chérie Cherry (de zoete kers op de taart).
– Hello Sunshine (waan je op een exotisch eiland), tevens mijn favoriet.
– New Wave (een golf van liefde).

De crèmetjes smeren heerlijk uit en trekken, zoals ik het graag zie, erg snel in. Nadien blijft er een verrukkelijke geur achter op je handen die subtiel blijft hangen.

Wederom heeft Merci Handy mijn hart gestolen met de schattig uitziende en verzorgende handcrèmes. Er ligt er inmiddels eentje in mijn tas, er staat eentje op mijn nachtkastje en er prijkt hier eentje op tafel, zodat ik mijn handjes de hele dag poezelig kan laten aanvoelen een heerlijk kan laten geuren.

Verkrijgbaar bij Douglas Online, €4,90 per 30ml. 

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Femke
  05/03/2018

  Klinkt als een fijne handcrème. Als ze maar snel intrekken, een beetje lekker ruiken en verzorgend werken vind ik het al snel goed. Ik heb er nu altijd één van L’Occitane in mijn tas, ook al zo’n fijne handcrème.
  Femke onlangs geplaatst…Review: Sisley Phyto Lip Twist tinted balmsMy Profile

  • Reageren
   LA VIE SANNE
   05/03/2018

   Deze trekken absoluut snel in!

 • Reageren
  Channa
  05/03/2018

  Ahhh alleen de verpakking al! Deze is super schattig. Na de kou van de afgelopen week heb ik wel weer een goede handcreme nodig.
  Channa onlangs geplaatst…Winactie – K’NEX Super Value Tub bouwsetMy Profile

  • Reageren
   LA VIE SANNE
   05/03/2018

   Mijn handen hebben ook altijd mega te lijden onder kou en warmte van de kachel?

 • Reageren
  Larissa
  05/03/2018

  Het klinkt als een fijne crème. En dan ook zo’n leuke verpakking… ik ben enthousiast!
  Larissa onlangs geplaatst…Is je huis ooit echt af?My Profile

  • Reageren
   LA VIE SANNE
   05/03/2018

   Ja cute he die verpakking!

 • Reageren
  Liset
  05/03/2018

  Ik heb zelf de geur New wave van de anti-bacteriële gel, dus dan zou ik zeker die handcrème ook willen hebben. Heerlijk!
  Liset onlangs geplaatst…Fashion | 3 x Winter to spring outfits!My Profile

 • Reageren
  Teddy
  05/03/2018

  Oh ik ben hier heel nieuwsgierig naar!
  Teddy onlangs geplaatst…Moody Monday #59My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.