Deze make-upproducten móet je hebben dit najaar

Eens een make-upliefhebber, altijd een make-upliefhebber! Mijn hart gaat na al die jaren nog steeds sneller kloppen van lipsticks, oogschaduwpalettes en mascara’s. Ik vertel je over de beautyproducten die je móet hebben dit najaar.

De producten die ik in dit artikel ga bespreken zijn te krijgen op Plein.nl. Daar shop je vele make-upmerken tegen een lekkere korting.

Maybelline Lemonade Craze

We trappen af met een veelzijdig oogschaduwpalette van Maybelline dat zowel geschikt is voor dames die een wat zachtere ooglook willen creëren als dames die voor een wat opvallendere look willen gaan. In dit palette vind je vooral warme kleuren terug, ideaal voor het najaar.

Het Lemonade Craze palette bestaat uit acht creamy matte kleuren en vier gepigmenteerde metallic kleuren. Zo op het eerste gezicht vind ik de tinten mooi op elkaar afgestemd.

De textuur van de oogschaduws is lekker zacht, maar niet te poederig. Werkelijk alle kleuren verbazen me qua pigmentatie, er is er geen een die tegenvalt. Door de creamy textuur blenden de oogschaduws prettig en gemakkelijk.

L’Oréal Paris Unlimited Mascara

Van een mascara wil ik dat ‘ie mijn wimpers verlengt, volume geeft en ze goed zwart maakt. Laat dat nu net de beloften van de L’Oréal Paris Unlimited Mascara zijn!

De L’Oréal Paris Unlimited Mascara is qua uiterlijk een iets andere mascara dan we gewend zijn. Binnenin de kleine huls vind ik een borsteltje met mijn favoriete type haartjes, namelijk de siliconen variant. Het borsteltje voelt flexibel aan.

Opvallend aan het design is het buigbare staafje. Hiermee kun je volgens L’Oréal net iets makkelijker de uiteinden van de wimpers bereiken.

L’Oréal Infallible 24hr Lipstick

Lipsticks die veel kleur af geven, steengoed blijven zitten én die je lippen niet verrimpeld en verdroogd achterlaten, dat zijn er niet zo heel veel. Ik wil je graag laten kennismaken met de L’Oréal Infallible 24hr lipsticks, want deze exemplaren kunnen dat namelijk wél.

Waar vele lipproducten beloven dat ze uren op hun plek blijven zitten, doen deze lipsticks dat ook echt. Dat is voor mij ook een van de redenen waarom ik al tijden fan ben van de Infallible Lipsticks. Zit de kleur eenmaal op zijn plek, dan heb je er geen omkijken meer naar en kun je gerust eten, drinken en eindeloos praten zonder dat de kleur vervaagt. De lipstick bestaat uit twee delen; de ‘Intense Color’ die je lippen voorziet van een mooi kleurtje en de ‘Boosting Balm’ die je lippen hydrateert en je in feite het gevoel geeft alsof je helemaal geen lippenstift draagt.

Op mijn arm zie je goed wat voor intense kleur er vanaf komt. Hoewel het nu nog op een gloss lijkt, zal de lipstick al vrij snel mat worden na het aanbrengen. Dit voel je ook, je lippen worden iets droger. Na een halve minuut breng ik meteen de ‘Boosting Balm’ aan, zodat mijn lippen heerlijk zacht aanvoelen en er fris uitzien.

Een schot in de roos deze producten! Voor de oogschaduwlook heb ik gebruik gemaakt van de meest opvallende tint uit het palette, namelijk de fuchsiakleur, als basiskleur. Deze kleur heb ik aangebracht in mijn arcadeboog en vanuit daar ben ik verder gaan werken. Ik heb de fuchsiakleur geblend met de donkerbruine kleur uit het palette. Dit heb ik naar boven vervaagd. Op mijn bewegende ooglid gebruikte ik de gouden kleur uit het palette. De look maakte ik af met een eyeliner.

De mascara werkt echt heel goed en ik moet zeggen het ombuigen best een toegevoegde waarde heeft. Zowel voor de onderwimpers als de bovenwimpers werkt het net even iets preciezer om de kleine haartjes aan de binnen- en buitenkant goed mee te pakken. Ook heb ik het idee dat ik minder knoei op deze manier.

Maybelline Lash Sensational Serum

Tot slot wil ik nog het Lash Sensational Serum van Maybelline onder de aandacht brengen. Dit serum is een booster voor je wimpers die ze binnen vier weken voller en langer maakt. Je kunt ‘m gewoon onder je normale mascara aanbrengen.

Voor een optimaal effect wordt geadviseerd om het serum tweemaal daags te gebruiken. Ik zit nog volop in de testperiode maar ik houd jullie uiteraard op de hoogte van het resultaat! Mijn eigen wimpers zijn niet al te lang dus ze kunnen wel wel een oppeppertje gebruiken.

Alle producten zijn te krijgen bij de webshop Plein.nl.

Samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Eke
  28/09/2018

  Ik vind de pallettes van Maybelline altijd enorm fijn, dus deze gaat op mijn shoppinglist! Bioproducten zijn bij mij altijd miskoop nr 1. En dan vooral qua kleur. Testen in de winkel doe ik liever niet en daarom gaat 80% in het weggeefbakje, haha.

 • Reageren
  Linda
  28/09/2018

  Is dit lash serum wel goedgekeurd? Heb namelijk lang het kruidvat wimper serum getest en nu uit de schappen gehaald wegens slechte stoffen.. dit bleek ook bij andere wimper serums (al werkt het wel erg goed. .) Dus vroeg me af of die vab maybelline een ander soort is (ook omdat je die onder je mascara aanbrengt)? 🙂

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  28/09/2018

  Prachtige producten! Ik heb stiekem wel zin in de herfst, lekker nieuwe lookjes proberen, heerlijk!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Bondi Sands Self Tan FoamMy Profile

 • Reageren
  Marissa a
  28/09/2018

  Alle wimperserums bevatten een bepaalde stof die klachten kan even en oogkleur kan veranderen. Het wimperserum is ontdekt tijdens het behandelen van oogproblemen. Dit was eigenlijk een bijwerking. Stukje van radar even terug kijken

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.