Deze bloemenjurkjes zijn te leuk om niet te delen!

Als er één print is waar ik gelijk vrolijk van word dan is dat wel de bloemenprint. Mijn kast hangt er vol mee en na wat speuren op internet ben ik weer een paar leuke exemplaren tegen gekomen die ik met je wil delen.

Te beginnen met dit schattige wikkeljurkje. Ik heb sowieso altijd een zwak voor de kleur mintgroen. Of het nu om nagellak, jurkjes, of zelfs de kleur in mijn slaapkamer gaat: mintgroen vind ik altijd top. Het is bij uitstek een kleur die bij de zomer past. Dit vind ik het perfecte jurkje om te combineren met witte sneaker of met een subtiel sandaaltje. (Pieces).

Jaren heb ik niks moeten weten van oversized, maar steeds vaker val ik voor zwierige jurken die lekker ruim en comfortabel zitten. Een grote zonnebril erbij en je hebt meteen een volwaardige diva look te pakken 😉 (H&M).

Dit model viel me op door de bijzonder overslag bij het decolleté. Net even anders dan anders. Ook dit is weer een heel vrouwelijk exemplaar van chiffon met lieflijke ruches aan de onderkant en een uitlopende mouw. (Zalando).

Dit keer geen bloemenprint maar een blaadjesprint. Dit exemplaar heeft een vrolijke, zomerse uitstraling en de pofmouwtjes geven een leuke twist aan de jurk. Een rieten tas erbij en een paar fijne teenslippers en je hebt de perfecte strandoutfit. (C&A).

Het is dan wel zomer, toevallig las ik net dat we vandaag met de temperatuur maar liefst twintig graden onder de temperatuur van vorig jaar zaten op deze dag. De dagen zijn met gemiddeld zo’n 22 graden niet heel warm en daarom zijn jurken met lange mouwen best handig. Deze jurk heeft een chique uitstraling maar tegelijkertijd ook zeker iets sexy’s door de asymmetrische vorm. (Zalando).

Deze jurk geeft me boho vibes! Dit lijkt me niet alleen een geschikte jurk voor de zomer, maar ook bij uitstek straks voor de herfst met een hoed en een paar fijne cowboyboots eronder. Volgens mij zit ‘ie ook heel lekker en valt hij soepel. (& Other Stories).

Welke is jouw favoriet?

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Yvonne
  26/07/2020

  Ik ben dol op zomerjurkjes! Mijn kast hangt er vol mee. Slippertjes eronder en klaar. Vooral van blousejurken ben ik een groot fan! Je hoeft niet na te denken over het combineren van setjes. Ik ben een lui mens wat kleding betreft. Geen laagjes of ingewikkelde combies voor mij. 😉

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.