De warme trui: outfitinspiratie

Outfit Collage

De trui is weer terug van weggeweest! Mijn dunne kledij heb ik alweer een paar weken geleden ingeruild voor laarzen, dikke leggings en heerlijke comfy truien. In dit artikel wil ik jullie wat outfitinspiratie geven.

Al scrollend op de truienpagina van Otto, kwam ik de leukste wintertruien tegen. Van kort tot lang, van dik tot dun en van stoer tot sophisticated. Ik heb voor jullie verschillende stijlen op een rijtje gezet, zodat je makkelijk kunt kijken welke stijl bij jou past. Het zijn in ieder geval drie verschillende outfits waar ik mij heel goed in kan vinden.

otto 1

Eerlijk is eerlijk, ik houd van kleding die strak zit. Ik vind slim fit broeken, nauwsluitende laarzen en getailleerde truitjes altijd bijzonder sexy en vrouwelijk en mijn oog valt dan ook altijd het eerste op dergelijke kledingstukken. Deze trui voldoet helemaal aan mijn eisen. Hij is lekker lang, waardoor je hem gemakkelijk als jurkje kan dragen. Ik zou hier een doorzichtige panty bij dragen en lange laarzen met een naaldhak om het extra sexy te maken. Kies er een bijpassende clutch erbij en je bent ready to go!

otto 2

Een dikke wollen trui zoals deze hoeft helemaal niet oubollig te zijn. Door er een leren short bij te dragen en je nagels in een donkere kleur te lakken, geef je een stoere draai aan je outfit. En omdat ik nou eenmaal dol op hakken ben, zou ik in dit geval dan ook kiezen voor zwarte enkellaarsjes met een hak die flink de hoogte in gaat. Als je je outfit iets comfortabeler wilt houden, kun je kiezen voor ballerina’s.

otto 3

Natuurlijk moet er ook een lievere variant tussen staan! Pas met deze kleur op als je van jezelf een hele witte huid hebt, dan kan deze tint je een beetje ziekig doen lijken. Wederom is dit een wat langer model die je over je billen kunt dragen en je zou in plaats van een broek, dan voor een panty of juist een dikke legging kunnen kiezen. Michael Kors is mijn favoriete horlogemerk, en ik vind zilver een perfecte combi met lichtroze. De oorbelletjes vind ik enorm schattig en geeft het geheel een chique uitstraling. Kies voor een clutch die net een paar tinten afwijkt van de trui en je outfit kan niet meer stuk!

Welke outfit vinden jullie het leukst/meest passend bij jezelf?

 Special-S-layer-low-res

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Kirsten
  30/11/2014

  Ik ga toch voor de lieve versie! Ben gek op lichtroze en ook nog eens dol op truien. Helaas is het strakke en aansluitende gedeelte niet echt voor mij weggelegd. PS. Ik zie ineens het logo verschijnen! Gaaf! Leuk artikel.
  Kirsten onlangs geplaatst…Nail art – Flower GardenMy Profile

 • Reageren
  Dionne
  30/11/2014

  Een nauwsluitende coltrui kan heel tof zijn!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy Moments | Vloggen, persevents & mijn nieuwe brilMy Profile

 • Reageren
  Laura
  30/11/2014

  Zo’n dikke trui op een leren broekje vind ik super tof! Maar een wat dunnere pastelkleurige trui vind ik ook fijn om te dragen, brengt toch weer wat kleur in de donkere winterdagen.
  Laura onlangs geplaatst…Sauna?! Nooit! Of toch wel?My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  30/11/2014

  And all I can see zijn de lichtgrijze laarzen 😉
  Love em!
  Nesrin onlangs geplaatst…This or That TagMy Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  01/12/2014

  Ik ben ook dol op lange truien die ik dan als een soort jurk met legging kan dragen, leuk inspiratie artikel! 🙂
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Papa Yannick : ‘Mijn eerste jaar als vader’My Profile

 • Reageren
  Beautydagboek
  01/12/2014

  Lekker warm zo’n kabeltrui! Ik kan momenteel echt niet genoeg truien hebben met deze kou :).
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Photo’s | Tutorials opnemen, pepernoten bakken en op de tafel tekenenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.