De nieuwe kleuren van Sally Hansen Salon Manicure

Normaal gesproken oogt het effect van nagellak als ik het zelf doe een stuk amateuristischer dan wanneer ik het in de salon laat doen. Met Sally Hansen Complete Salon Manicure echter niet! Deze lakken doen hun naam eer aan en voorzien mijn nagels van een perfecte salonwaardige look. Ik bespreek drie nieuwe kleurtjes.

De Complete Salon Manicure lakken hebben zeven eigenschappen: het is een base coat, een nagelversterker (met keratine complex), ze bevatten een groeistimulerende verzorging, een top coat, zijn chip-resistent, bieden een professionele salonkleur en hebben een gelachtige glanzende finish.

Het voorjaar is een uitgelezen moment om met wat frisse kleurtjes op de proppen te komen. Hier komen ze!

Moss Definitely. Een mooie, grijsgroene tint. Mijn favoriet van de drie! Ik ben erg gecharmeerd van de stoere en moderne uitstraling.

One in a melon. Een felle koraalkleur. Lekker vrolijk en opvallend! Zéker goed om de aandacht naar je nagels te trekken. Ook erg leuk voor op je tenen volgens mij.

Know-the-Espa-Drille. Een neutrale beige/zandkleurige nagellak. Een niet al te opvallend kleurtje en daardoor zeer draagbaar.

Hoewel mijn eigen voorkeur uitgaat naar de donkere kleuren die we meer in het winterseizoen zien, vind ik het zo heel af en toe wel leuk om af te wisselen met een feller tintje en juist een nude kleur. Deze nieuwe Salon Manicure lakken stellen mij absoluut niet teleur en weten mij weer positief te stemmen wat betreft het aanbrengen, de dekking en de houdbaarheid. Het is altijd fijn om te weten dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit van een lak en dat is met deze exemplaren van Sally Hansen zeker het geval.

Verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos en Bol.com. Prijs van de lakken: €9,99 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Marloes
  12/02/2018

  Ik ben zo’n ramp met nagellak, al na 10 minuten heb ik de eerste krassen erin en nog geen dat verder bladert het al af..
  Marloes onlangs geplaatst…Dromenvangers: Wanneer gezond zijn je droom isMy Profile

 • Reageren
  Nicky
  12/02/2018

  Oh dat bruine tintje vind ik prachtig!
  Nicky onlangs geplaatst…Yes, na een jaar gebroken nachten geen nachtvoedingen meer!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.