De kracht van accessoires

collage accesoires

Als er iets is wat er wat mij betreft nooit aan een outfit mag ontbreken, dan zijn het accessoires. Zonder voel ik me ook gewoon kaal ofzo. Ik kan uren op Pinterest rondsurfen, zoekend naar de mooiste armcandy of statement necklaces. Zelf draag ik eigenlijk altijd een horloge (een rosé gouden van Michael Kors), en twee gouden ringen. Dit vul ik vaak aan met armbandjes of grote ringen. Ik heb een selectie gemaakt van een paar hele gave accessoires op Pinterest.

Ik houd van een beetje bohemian style. Daar horen accessoires bij zoals veren in het haar, touwtjes om je hoofd en een hoop leren bandjes. Nu vind ik leren bandjes op zichzelf niet zo geweldig, maar wél in combinatie met bijvoorbeeld zeegroen, zoals je hieronder ziet. wat mij betreft echt een perfecte match.

jewelry 2

Goud is helemaal mijn ding en al helemaak gecombineerd met turquoise. Turquoise is een echte zomerse kleur en ik krijg hier dan ook meteen een happy summer feeling bij. Met doodshoofdjes heb ik dan weer niet zo veel maar ik vind deze wel heel schattig eigenlijk.

jewelry 3

Gedurfd hoor, sieraden met je bikini combineren. Maar zoals je hier ziet kan het echt een toegevoegde waarde zijn! Niet echt handig met zwemmen natuurlijk maar ja, het oog wil ook wat.

jewelry 4

Dit is zo’n typisch voorbeeld van een classy look. Een degelijke coltrui, maar heel vrouwelijk gecombineerd met de prachtige opvallend gouden sieraden. Zo zie je maar dat je met een vrij simpele trui zoals deze je outfit kunt perfectioneren. Dit is zeker een look die ik zou dragen. Ook de tas vind ik prachtig.
jewelry 5

Ook hier weer een prachtig gouden horloge met als aanvulling enkele simpele armbandjes. Dit doet het in mijn ogen gewoon altijd goed!

jewelry

Ik weet dat schoenen niet echt onder de categorie accessoires vallen, maar deze vond ik wel zo bijzonder! Ja, dit is echt helemaal mijn stijl hoor. Glitter all over the place en I love it! Ook die rode teennagels erbij aaaah geweldig!

my style

Wat kunnen statement necklaces toch prachtig zijn, dat bewijst onderstaande foto maar weer eens. Hier hoef ik denk ik niet veel over te zeggen, toch? Gewoon perfectie.

neckalce 1

Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen enkele knuckle ring in mijn stash heb, maar ik vind het toch wel erg leuk. Weer eens wat anders! Echt een modekenner ben ik niet, dus ik vraag aan de modedames, zijn knuckle rings nog een beetje trendy?

rings

Ik ben verzot op mooie uitgaanstasjes, puur om het feit dat je je outfit dan heel simpel kunt houden terwijl je er toch stylish uitziet. Leuk gecombineerd dat zilver met abrikoosoranje.

accesoires 5Wederom is het hier de simpelheid die het geheel mooi maakt. Zwarte blazer, spijkerbroek, nonchalant T-shirt en een mooie lange ketting.

accessoire 1Eigenlijk heb ik dit plaatje uitgekozen omdat ik ‘m gewoon zo mooi vond. En omdat de sieraden, de jurk en de make-up zo mooi op elkaar afgestem zijn. Niet echt draagbaar maar hey, dat kan ook leuk zijn toch?

accessoires 2De ear cuff is ook een veelgeziene trend in modeland. Je moet een beetje stoer zijn om het te dragen, want het valt natuurlijk wel op. Ik vind niet ieder modelletje mooi maar ik moet zeggen dat ik deze prachtig vind.

accessoires 4Weer een uitgaanstasje dat mijn aandacht heeft getrokken. Ik denk niet ideaal om mee te nemen als je op stap gaat, maar voor een chique gelegenheid is deze feather bag een echte eye catcher.

accessoires 6En laten we eindigen met weer een beetje een bohemian look. Hoe vrouwelijk en stoer tegelijk is dit?

accessoires

 

Wat is jullie favoriete accessoire?

*Volgen jullie me al via Instagram?

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.