De ‘jaar in vogelvlucht’ TAG

Alweer een aantal jaren geleden riep ik de ‘jaar in vogelvlucht’ TAG in het leven. Dit jaar blik ik door middel van deze tag terug op 2017.

Ik kijk met een trots gevoel terug op.. Het feit dat het me ook dit jaar weer gelukt is om alle ballen in de lucht te houden 😉  Het is niet dat ik daar echt trots op ben zoals een sporter die een Olympische medaille wint, maar meer dat ik mezelf best een schouderklopje wil geven voor het feit dat het goed met de kindjes gaat, ze iedere dag in schone kleding lopen en we een goede balans hebben in werk, leuke dingen met elkaar doen en tijd voor onszelf hebben, als partners onder elkaar (al schiet dat er de laatste tijd wel een beetje bij in, haha).

Daarnaast ben ik ook best een beetje trots op de borstvoeding die als een trein loopt. Ik had van te voren nooit gedacht dat ik het zo lang zou volhouden.. In het begin heeft het soms best wat doorzettingsvermogen gevergd maar inmiddels zou ik niet meer anders willen.

Ik denk met een lach terug aan.. De vele leuke reisjes die ik dit jaar heb gemaakt! Voor mijn blog ben ik naar Winterberg geweest, heb ik een trip naar Venetië gemaakt en heb ik mogen skiën in Brixental.

Ook ben ik dit jaar voor het eerst met mijn moeder samen op citytrip geweest. We gingen vier dagen naar Wenen, een stad die al ongeveer 10 jaar op mijn to visit-lijst stond. En wat was het leuk! Het is ons zo goed bevallen dat we ook dit jaar weer een paar dagen samen de hort op gaan.

Verder ben ik nog met vriendinnen naar Brugge geweest, een reisje waar ik ook zeker met een lach aan terugdenk. Nu iedereen werkt en ik inmiddels een gezin heb is het soms lastig te plannen maar we proberen toch ieder jaar een paar dagen met elkaar weg te gaan.

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik.. Allereerst natuurlijk de zwangerschap en de geboorte van onze dochter Isé. Wat een Geluk met de hoofdletter G!

James die drie werd, ja ook dat vond ik een hoogtepunt want wat blijf ik het toch bizar vinden hoe snel de tijd gaat. Ik ben ongelofelijk trots op hoe hij zich ontwikkelt en wat voor lief en sociaal mannetje het is. Hij heeft de afgelopen tijd behoorlijk wat voor zijn kiezen gehad met de nieuwe gezinssamenstelling maar hij heeft zich al die tijd ontzettend flexibel opgesteld.

De persoon die ik het meest dankbaar ben is.. In de eerste plaats is dat mijn vriend. Hij is mijn steunpilaar, klankbord, maatje en geliefde. Maar ook wil ik mijn vriendinnen niet onbenoemd laten vanwege het feit dat ze er altijd voor me zijn en kosten noch moeite sparen om me op te zoeken, een babyshower te organiseren of op mijn verjaardag te komen. Ik weet dat ik zelf door de (gezin)situatie waar ik in zit zelf niet altijd overal bij kan zijn en daar voel ik me geregeld behoorlijk schuldig over, daarom besef ik me heel goed dat ik in mijn handjes mag knijpen met zo’n fijne en warme vriendengroep.

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar.. De dip waar ik een tijdje in heb gezeten vanwege mijn hypochondrie. Gelukkig kan ik er dankzij een aantal therapiesessies een stuk beter mee omgaan.

Andere dingen van 2017 die me zijn bijgebleven zijn.. Leuke nieuwe vriendschappen die ik dit jaar heb opgebouwd die zijn voortgekomen uit mijn blog. Dankzij Elise heb ik leuk contact met Aranka en ook drink ik geregeld koffie met Josan waarbij onze kinderen een gezellige playdate hebben.

Door mijn blog ontmoet ik een hoop leuke mensen en dat is echt zo’n ontzettende verrijking van mijn leven. Ik ben nu eenmaal een zeer sociaal dier en ik houd ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te sluiten.

Voor 2018 hoop ik.. Dat ik nog steeds plezier in het bloggen houd, dat mijn kindjes gelukkig en gezond zullen blijven (net als de rest van mijn familie en vrienden), dat James het straks in oktober leuk gaat vinden op de basisschool en dat er weer een hoop leuke dingen op ons pad komen.

*Natuurlijk mag je de tag overnemen! (Met vermelding van laviesanne.nl)

Heb jij ook mooie hoogtepunten meegemaakt dit jaar?

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  23/12/2017

  Wat super leuk om zo in een vogelvlucht terug te blikken op 2017. Ik wens je bij deze hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig 2018!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…OOTD Cognac and GreyMy Profile

 • Reageren
  Esther
  23/12/2017

  Wat een mooie foto’s Sanne! Was een goed jaar voor jou. Fijn ook dat de sessies je verder helpen met de angst, zo lastig is dat … Ik neem de tag van je over, superleuk! Geniet van je dagen en voor 2018 alle goeds. Keep up the good work! x
  Esther onlangs geplaatst…Help! Een rugtas aan de kapstok met lunchtrommel en kleuterpraatMy Profile

 • Reageren
  Angela | Great Body & Mind
  24/12/2017

  Dat klinkt als een prachtig jaar Sanne! En wat een mooie foto van James en Isé samen.
  Angela | Great Body & Mind onlangs geplaatst…Hoe Ik Modellenwerk Combineerde Met StudieMy Profile

 • Reageren
  Melissa
  24/12/2017

  Je mag zeker met trots terugkijken op dit jaar! Word helemaal blij van deze post 🙂
  Melissa onlangs geplaatst…Ontbijten bij MOOK PancakesMy Profile

 • Reageren
  Judith
  29/12/2017

  wat leuk om te lezen! Ik vond het leuk je te leren kennen in Duinrell, en nogmaals bedankt voor de lift!! Fijn 2018 met je mooie gezinnetje!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.