De allermooiste cowboyboots verzameld!

I love de cowboylaars! Hij is voor mijn gevoel nooit helemaal weggeweest in het modebeeld, maar zeker afgelopen zomer en komende winter zie ik de laars bij vele winkels terugkomen. Ik heb een mooie selectie voor je onder elkaar gezet.

Ik blijf slangenprint toch altijd waanzinnig gaaf vinden, zeker in combinatie met een western boot (Sacha, €169,99)

Een zwarte cowboylaars heeft als voordeel dat je het vrijwel bij iedere kleur kunt matchen. Deze is wat hoger en is afgewerkt met mooie stiksel. (Sacha, €159,99).

Hij is er ook in het bruin.

Een kort en pittig laarsje met een toffe metalen neus en dito detail op de hiel. (Sacha, €149,99)

Ik ben gezwicht voor dit cowboylaarsje. Ik wilde erg graag eentje met verschillende prints en kleuren en voilà, daar stond ie in de etalage me aan te staren. De hakhoogte van 5cm is ideaal! (Sacha, €149,99)

Hij is er ook nog in het zwart.

En met neon gele sterren.

Tot slot nog een stel korte western laarsjes met een wat rondere neus. Ik blijf cognac ook een hele toffe kleur vinden. (Manfield, €129,99)

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Eke
  21/08/2019

  Ik had niet verwacht dat ik zou vallen voor deze trend (iets met het beeld van 50+’ers die line dancen in het Buurthuis), maar ik heb toch een paar gekocht. Weliswaar in de enkellaarsjesvariant, haha. Confession: in mijn late puberteit had ik een paar babyroze cowboyboots. Dat ik ooit aan de man ben geraakt is een raadsel ?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.