Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh Kiss | REVIEW

Ben jij dol op geuren die de vrolijkheid van de lente weerspiegelen? Zet dit parfum dan maar vast op je wishlist!

Ik moet eerlijk bekennen dat dit mijn eerste kennismaking is met een Daisy-geur van Marc Jacobs. En wat voor één! Ik werd meteen omver geblazen door het design. Marc Jacobs komt met drie Kiss Editions uit, waarover het volgende wordt gezegd:

De Daisy Marc Jacobs Kiss Editions, geïnspireerd door de stralende kleurexplosie van de Marc Jacobs Resort Fashion Collection, zijn helder, krachtig en opvallend. De flacons zijn ‘gekleed’ in schakeringen van helderroze die de opwindende emotie van een kus oproepen.

De variant die ik in dit artikel review is Daisy Eau So Fresh Kiss.

Om de prachtige flacon kun je inderdaad niet heen; hij is roze, aanwezig en met name de dop is buitengewoon opvallend. Het moet je stijl zijn, dat geef ik toe, maar een parfumfles mag best een tikkie kitsch zijn naar mijn mening. Dat onderscheidt ‘m in ieder geval wel van de vele andere designs die er bestaan. Ik kan de over-de-top flacon wel waarderen. Bovendien vind ik het een zeer adequate weerspiegeling van de geur zelf, daarover straks meer.

De noten die je in dit parfum terugvindt zijn als volgt:

Topnoten: Mandarijnenblad, Zwarte bes en Roze peper
Hartnoten: Pioenroos, Kersenbloesem en Roze Roos
Basisnoten: Witte houtsoorten, Sandelhout en Ambroxan.

Wat vind ik van de geur?

De geur is bloemig en fruitig en dat maakt ‘m ontzettend geschikt voor zowel de lente als de zomer. Ik maak de associatie met een frisse, jeugdige en positieve geur. Eentje die zeker in de zomer iedere dag gedragen kan worden. Tevens vind ik ‘m office-proof, waarmee ik bedoel dat hij vrij gangbaar is en je er niet snel iemand mee zal bedwelmen. Het is een geur alsof je net uit de douche stapt en de dag fris gaat beginnen.

Van mij had ‘ie wel iets langer mogen blijven hangen, ik heb toch het idee dat deze bij mij na een uur of vier niet meer te ruiken is. Als ik een dag op pad ben dan krijg ik de neiging om ‘m bij te spuiten. Nu moet ik zeggen dat ik dat bij meer ‘frisse’ geuren heb, dat ze gewoonweg niet eindeloos op mijn huid blijven.

En verder: ik zie mezelf al helemaal paraderen langs het strand met een zwierige jurk, open sandaaltjes en een oversized zonnebril, terwijl ik gehuld ben in Daisy Eau So Fresh Kiss.

De adviesverkoopprijs van Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh Kiss Edition is €75,56 voor 75ml. Vanaf februari te koop.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  26/01/2017

  Daisy is al jaren een van mijn favoriete geuren. Heb verschillende varianten gehad maar nog niks kan tippen aan het origineel. Deze ken ik nog niet, ben straks in de stad dus misschien even snuffelen in de parfumerie. Leuk dat het je eerste kennismaking is met een Daisy-geur en dat je zo positief bent!
  Carlijn onlangs geplaatst…Bye bye… mijn laatste artikelMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  26/01/2017

  Daisy is erg lekker en het is zo leuk dat ze iedere keer weer nieuwe varianten daarop verzinnen. De ene is lekkerder dan de andere, maar meestal is het een geslaagd experiment. Ik ben benieuwd naar deze geur, hij ziet er in ieder geval heel zomers uit!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Is het tijdperk van beautyblogs voorbij?My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  26/01/2017

  Oh ik ben sowieso dol op de Daisy lijn van Marc Jacobs. 100% zeker dat ik deze ook weer heerlijk ga vinden!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…L’Occitane Shea Foaming CleanserMy Profile

 • Reageren
  Bianca
  27/01/2017

  Alleen de flacon ziet er al prachtig uit, ben erg benieuwd naar de geur x
  Bianca onlangs geplaatst…BEAUTY | DRIE NIEUWE CATRICE PRODUCTEN 2017My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.