Dagelijkse make-uplook (met Bourjois producten)

Tegenwoordig is mijn dagelijkse make-uplook aardig voorspelbaar. Meestal draag ik foundation, mascara en blush en heel soms als ik de deur uitga nog wat lipstick.

Producten die me nooit teleurstellen

Ik wissel niet meer zo overdreven vaak van producten als dat ik vroeger deed, ik houd het liever bij producten waarvan ik weet dat ze me nooit teleurstellen. En dan bedoel ik mascara die niet afgeeft op mijn oogleden, foundation die een hele dag blijft zitten en blush die mijn wangen van genoeg kleur voorziet.

Bourjois healthy mix foundation en little round pod blush op tijdschrift

Bourjois producten

Ik ben nu alweer een tijdje blijven hangen bij Bourjois producten. De kwaliteit van dit merk verbaast me keer op keer. Het merk staat niet altijd on top of mind bij mij, maar dat is eigenlijk zonde, want de producten zijn gewoon top. Ik gebruik hier nu een blush, een foundation en een mascara van (deze staat niet op de foto, maar dat is de Volume Glamour).

Bourjois Healthy Mix Foundation

Flacon Bourjois healthy mix foundation vasthouden
Swatch Bourjois Healthy Mix foundation

De Bourjois Healthy Mix foundation vind ik zeer prettig qua substantie. Hij is redelijk vloeibaar, maar geeft wel een mooie medium dekking wanneer hij eenmaal op de huid is aangebracht. Ik breng ‘m het liefst aan met een sponsje, maar als ik even wat sneller klaar wil zijn (zoals vandaag) dan gebruik ik mijn vingers. Hierdoor is de dekking iets lichter, maar dat is in een warme zomerperiode zoals nu helemaal niet erg.

Bourjois Little Round Pod Blush

Little round pod blush Bourjois vasthouden
Little round pod blush rose eclat op tijdschrift

Qua blush zwicht ik altijd weer voor oudroze. Dit is Bourjois Little Round Pod Blush in Rose Éclat. Het moet niet te fel zijn, daar houd ik niet van. Juist dat hele matte, volwassen roze vind ik mooi. Ik heb al vele andere kleuren geprobeerd maar er zijn weinig andere kleuren die zo goed matchen bij mijn tint. Af en toe wil ik ook nog wel ‘ns bronzer gebruiken in plaats van blush trouwens. In deze blush vind je ook een kwastje en een spiegeltje, nét groot genoeg om onderweg fijn te kunnen bijwerken.

Swatch Bourjois blush

Ik ben behalve van de kleur van deze blush ook heel erg fan van de geur van dit product. Heel poederig, bijna als een parfum. Dit maakt dat ik een extra blij en nostalgisch gevoel krijg wanneer ik hem opbreng.

Volledige look met Bourjois producten

Voor deze look heb ik me een beetje meer opgemaakt (speciaal voor sullie) met wat eyeliner en oogschaduw. Ik ben content!

Bourjoisproducten zijn onder andere te koop bij Notino.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Emma
  01/08/2019

  Geweldige mix he! Ik gebruik ook deze blush, net een ander kleurtje ? en ik heb ook mn foundation van bourjours.
  Jammer dat er zo slecht aan te komen is!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.