Elke dag perfecte lippen?

Ik ga weer eens schrijven over een merk dat compleet nieuw voor mij is. Lees meer over de Perfect Lips Everyday van Sans Soucis.

De Hidden Sensuality-collectie van Sans Soucis waar deze lipsticks deel vanuit maken past perfect bij het huidige seizoen met kleuren als rood, paars en bruin. In de collectie zijn ook prachtige blushes en oogschaduws te vinden, die je bovendien zelf in een palette kunt samenstellen. De make-up van Sans Soucis is vrij van parabenen en siliconen.

1

2

De Sans Soucis-Lipsticks zitten stevig in hun huls; voor mij een enorm belangrijke factor. De hulzen zelf zijn glanzend zwart, waardoor je vingerafdrukken al gauw zal zien maar deze zijn ook wel snel weg te poetsen. De dop klikt er gemakkelijk op.

3

4

Dan de kleuren. Je ziet hier Berry Temptation en Red Pleasure, respectievelijk een oudroze kleur en een felrode variant met een oranje ondertoon. Volgens de beschrijving hebben de lipsticks een matte textuur.

5

Berry Temptation is op mijn lippen iets koeler dan ik verwachtte, maar ik vind het tof. Het is echt anders dan de oudroze/paarse kleuren die ik normaal draag maar het is nog niet zo gewaagd dat je er niet elke dag mee over straat kunt. Hij dekt goed, niet te zwaar maar ook zeker niet te licht.

6

De felste van de twee, Red Pleasure was ook direct een ‘Yes’ voor mij. Voor mijn gevoel zijn het de rode lipsticks met een oranje ondertoon die altijd het beste bij mij lijken te matchen. Met rood voel ik mij het meest zelfverzekerd.

Of de lippenstift echt zorgt voor ‘perfect tips everyday’? Mijn lippen voelden prettig gehydrateerd, de pigmentatie van de lipsticks is bovengemiddeld goed en de kwaliteit van de lipsticks zelf vind ik stiekem ook boven verwachting. Dus ja, dat komt aardig in de buurt van de perfecte lippen! Enige kanttekening die ik er toch bij zou willen plaatsen is dat het effect niet helemaal mat is, terwijl dat wel het idee van de lipsticks zou moeten zijn.

De lipsticks kosten €15,75 per stuk. Sans Soucis is o.a. te koop bij Douglas en in hun webshop.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  01/11/2016

  Je ziét gewoon dat deze lipsticks hydrateren. Ze glanzen zo mooi op je lippen, vooral de rode. Vind dat oranjeachtige heel erg mooi, jij kan dat ook zo goed hebben! Ken Sans Soucis eigenlijk vooral van hun skincare.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: een dag met A&M (plog)My Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   01/11/2016

   Ja ze glanzen inderdaad mooi, maar het gekke is dat het volgens het persbericht matte lipsticks zijn!

 • Reageren
  Liset
  01/11/2016

  Wat kan jij rood/oranje goed hebben! Bij mij staat dat zo streng. Ik vind lipsticks van Sans Soucis altijd prettig, ze dekken goed en dragen comfortabel.
  Liset onlangs geplaatst…Clinique Swap Event: Ruil je eigen make-up om voor een nieuw Clinique beautyproduct!My Profile

 • Reageren
  Saskia
  01/11/2016

  Ik vind de rode variant top, bij mij staan dit soort kleuren helaas niet zo maar vond het wel erg mooi.
  Saskia onlangs geplaatst…Anticonceptie voor mannenMy Profile

 • Reageren
  Jorinde
  01/11/2016

  Wat is Berry Temptation een bijzondere kleur! Perfect voor in de herfst/winter. Love it!
  Jorinde onlangs geplaatst…Fulltime werken | 36 of 40 uur?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.