BE Creative Blush 003 Precious

blush 3

BE Creative is het eigen merk van ICI Paris. Niet een merk dat mij op het eerste gezicht aanspreekt. Ik heb eens een foundation van ze uitgeprobeerd, maar het pompje werkte niet goed dus die heb ik destijds gauw weer aan de kant gelegd. Ik wilde ze toch een nieuwe kans geven en probeerde deze blush.

Ik ben heel selectief als het om blushes gaat. Ik heb zo mijn vaste favorieten, waaronder Rose Gold van Sleek en een oudroze kleur van TBS en er zijn maar weinig die daar tegenop kunnen. Maar, eenmaal bij de ICI Paris was daar toch een kleurtje dat mij meteen opviel. Het ging om nr. 003 Precious, een felle abrikooskleurige blush met zeer veel pigment.

blushhh

Het uiterlijk van de blush is niet heel bijzonder, maar toch vrij strak en enigszins chique. De blush wordt geleverd in een kartonnetje en zit zelf in een verpakking van hard plastic die naar mijn idee stevig genoeg is om in je toilettas te kunnen overleven. Het is wel een soort materiaal waarop je vrij snel vlekjes ziet zoals vette handen of losse poeder. Misschien zie je het wel op de foto’s, er zitten al wat stofjes tussen.

blush 2

Nr. 003 Precious is dus een abrikooskleurige blush, waar ook veel roze pigmenten in verwerkt zitten. Ik vind het een typische blush voor mensen die al licht gebruind zijn, anders kan het zijn dat de kleur teveel afsteekt bij je huid. Met de komende dagen in het vooruitzicht zal het echter voor de meesten vast geen probleem zijn om een klein beetje bij te tannen.

blush 3

blush 4

De kleur komt op de swatches heel goed naar voren. Ook zie je hier hoe goed de pigmentatie is. Er komt veel product vanaf, dus houd hier rekening mee als je met je kwast over de kleur heen gaat. Wil je niet teveel losse poeder op je wang, tik je kwast dan goed af.

DSC_0471

DSC_0474

En ten slotte de kleur op mijn wang.

blush 1

Ik vind het prachtig! Precious geeft een mooie, gezonde blos op je wangen zonder dat het er heel onnatuurlijk uitziet. De blush blijft redelijk lang zitten en vervaagt naarmate de dag vordert. Ook als je hem nog maar een klein beetje ziet haalt ‘ie je wangetjes helemaal op.

Niet verwacht dat dit product mij zo blij zou stemmen. Voor €10,95 is te blush te verkrijgen bij de ICI Paris.

Wat zeggen jullie?

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Beautydagboek
  19/05/2014

  Ik vind hem ook heel erg mooi, prachtige kleur!

 • Reageren
  Ceetje
  19/05/2014

  Echt een mooi kleurtje. Staat je ook heel goed. De nagellak van BE is ook heel fijn.

 • Reageren
  Mademoiselle Sophistique
  19/05/2014

  ik vind het echt een prachtig kleurtje! en jeetje wat een killer jukbeenderen heb jij zeg 🙂

 • Reageren
  Bertine
  19/05/2014

  echt een prachtige blush. hele mooie kleur!

 • Reageren
  Oum Feerozah
  28/05/2014

  Wat een mooie kleur, ik heb van BE de oogschaduw ook super mooi!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.