In de commercial van MAYBELLINE FIT ME

Onlangs werd ik gevraagd voor iets wel héél tofs: de nieuwe online commercial voor Maybelline Fit Me Matte & Poreless Foundation.


Grote kans dat je de commercial al voorbij hebt zien komen op YouTube, ik heb in ieder geval al heel wat leuke berichtjes en screenshots van jullie gehad.

Wie mij al wat langer volgt weet dat ik helemaal weg ben van de reguliere Maybelline Fit Me foundation, ik was dan ook bloednieuwsgierig naar de nieuwste, matte variant. In de commercial voor Maybelline mocht ik mijn bevindingen delen. Met een paar andere onwijs leuke chicks van respectievelijk Fashionisaparty, Wendyvansoest.com, Sarahrebecca.nlMEIDENmagazine en Beauty-unboxing.nl hebben we een dag gedraaid in Amsterdam en dit is uiteindelijk de video geworden!

Ook is er nog een ‘personal edit’, waarin ik wat langer iets vertel over mijn perfecte foundation. Deze video zal ik binnenkort met jullie delen zodra deze beschikbaar is.

De Maybelline Fit Me Matte + Poreless foundation geeft een natuurlijke, niet al te zware dekking en de finish is vrij mat. Ideaal als je een wat vettere huid hebt maar ook als je er gewoon zeker van wilt zijn dat je foundation niet gaat glijden en goed blijft zitten.

Heb jij al eens een foundation van Maybelline geprobeerd?

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Nicole
  13/11/2016

  Ik gebruik eigenlijk nooit foundation. Maak het me altijd makkelijk af met een bb Cream haha.. Maar gaaf zeg!!
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #28 | Epic, werken en SinterklaasMy Profile

 • Reageren
  Chandni
  13/11/2016

  Ik heb de reclame ook een keer op TV gezien. Super gaaf! Ik schrijf eigenlijk nooit een reactie, maar lees wel altijd je blogs. Dit vond ik wel leuk om je even te laten weten! 🙂 Ik geniet iedere keer weer van je verhalen! Keep going Sanne!

 • Reageren
  Carlijn
  13/11/2016

  Ik zag ‘m afgelopen week ineens voorbij komen tijdens de filmpjes van Bumba die Amy en Maisie aan het kijken waren hahaha. Volgens mij zei ik zelf zoiets als: hé Sanne! Niet dat Amy en Maisie dat snapten… Heel leuke campagne in ieder geval! Goed bezig meis.
  Carlijn onlangs geplaatst…4x beautyoplossingen uit eigen keukenMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  13/11/2016

  Dat is gaaf! Wat een eer!
  Nicole onlangs geplaatst…Feiten over Everyday-Life en over mij als blogger!My Profile

 • Reageren
  Dionne
  13/11/2016

  Wauw! Wat super gaaf en wat een eer! Heel cool!
  Dionne onlangs geplaatst…Girlboss | Online influencer, bloggen & freelancenMy Profile

 • Reageren
  Martina
  13/11/2016

  Tof dat je dit hebt gedaan!
  Martina onlangs geplaatst…13 November 2016 – 10x sparen doe je zeker NIET zo…My Profile

 • Reageren
  Jodi - liefthuis
  13/11/2016

  Heel leuk ? Knappe mensen allemaal
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…PLOG: Life of lief thuis Oktober…Efteling x2, kleine Picasso en veel liefde…My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  13/11/2016

  Hij is echt super leuk geworden!!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Real Techniques Multitask SetMy Profile

 • Reageren
  Marijke
  13/11/2016

  Leuk! Ja en Maybeline is de enige foundation die ik af en toe gebruikt heb. Tegenwoordig heb ik het afgezworen. Maar wellicht voor deze dan toch nog eens een poging wagen.
  Marijke onlangs geplaatst…“Mag ik even zeiken?” tagMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.