Clinique Lash Power Flutter To Full Mascara

Som trekt een mascara mijn aandacht omdat ik simpelweg dol ben op het merk en soms, omdat het design me gewoon héél erg aanspreekt. In dit geval was het beide.

Clinique onderscheidt zich van vele andere mascaramerken doordat haar mascara’s zeer geschikt zijn voor gevoelige ogen en bovendien getest zijn door oogartsen. Wanneer je dus snel last heb van jeukerige of branderige ogen door dit make-upproduct, dan is het zeker een aanrader om eens tussen het assortiment van Clinique te neuzen. Of deze Lash Power Flutter To Full Mascara ook goede resultaten geeft? Ik laat het je zien!

Clinique Lash Power Flutter To Full is een mascara die jouw wimpers volgens de beschrijving een flirty en fenomenale uitstraling geeft. Bovendien is hij bestand tegen vlekken en blijft hij zeer goed zitten.

Ik zoek voor mijn wimpers immer een mascara die body geeft. Ik wil volume, ik wil lengte en ik wil dat mijn wimpers goed gesepareerd zijn. Ik hoef niet op dagelijkse basis een Kylie Jenner-lash maar ik houd toch zeker wel van een aanwezige wimper. Helaas is dat een vrijwel onmogelijk eisenpakket, want veelal word ik teleurgesteld omdat toch aan één van mijn wensen niet voldaan wordt. En dan is mijn conclusie heel simpel: op naar de volgende.

In dit geval is dat Clinique Lash Power Flutter To Full. Wat me opvalt aan het borsteltje van deze mascara is de taps toelopende vorm. Dit werkt over het algemeen uitstekend voor het bereiken van haartjes aan de binnen- en buitenkant van je oog, die je anders niet zo snel kunt meepakken. De haren van de borstel spreken mij niet meteen aan, vaak hebben deze haartjes altijd wat moeite met het separeren en geven ze niet heel veel volume.

Tijdens het aanbrengen blijkt dat dat in dit geval niet helemaal op gaat. Hij voorziet mijn wimpers snel van mascara en hoewel ik met sommige mascara’s echt wel sneller klaar ben, zie ik een zeer mooie, lange en zwarte wimper tevoorschijn komen. Met het uiteinde van de borstel separeer ik de laatste wimperhaartjes en dan is het tijd om het eindresultaat te bereiken.

Ik moet zeggen dat deze mascara mij zeker niet teleurstelt. Wat me vooral opvalt is dat mijn wimpers erg mooi lang zijn geworden en ook best gekruld. Het ziet er natuurlijk uit. Daarnaast scoort deze mascara natuurlijk nog punten vanwege het feit dat hij geschikt is voor gevoelige ogen en voor lensdragers. Sindskort mag ik mij bij die laatste doelgroep scharen, dus in dit geval ben ik daar erg content mee.

Bij mijn andere oog gingen de haartjes toch ietwat aan elkaar plakken, maar dat heeft waarschijnlijk meer met mijn eigen skills te maken.

De mascara blijft, zoals Clinique ook belooft, erg goed en stevig zitten. Wel viel me ’s avonds bij het eraf halen van de mascara op dat hij erg ging brokkelen, en dat je dus nog wel even bezig bent om deze mascara te verwijderen gezien de zwarte stukjes zich al snel verspreiden.

De prijs van deze mascara vind ik ondanks haar behoorlijke resultaten, best pittig. Ik zou dan ook zeggen, houd aanbiedingen in de gaten als je enthousiast bent geworden na het lezen van deze review!

Clinique Lash Power Flutter To Full is voor €28,50 bij onder andere Douglas.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Marloes
  10/04/2017

  De laatste mascara die ik had van Clinique beviel ook erg goed, dus er is best een kans dat ik hem (in geval van een aanbieding) een keer koop. Erg fijn ook om te weten dat hun mascara’s worden getest door oogartsen, toch best een geruststellend idee. Tot nu toe vond ik de fijnste mascara’s van Chanel en Givenchy met het rond borstelkop, maar ook duur!
  Marloes onlangs geplaatst…Ouderschap: een reality checkMy Profile

 • Reageren
  Liset
  10/04/2017

  Ik ken deze nog niet, maar ik heb verschillende mascara’s van Clinique geprobeerd. Zelf ben ik erg fan van de Chubby Lash, alleen brokkelt die ook erg aan het eind (als je hem al een tijdje in gebruik hebt). Deze is mooi, maar vind ik toch iets te ‘dik’ op de wimper. Het mag nog iets meer gesepareerd worden :).
  Liset onlangs geplaatst…Outfit | Mijn nieuwe Steve Madden Carrson velvet blue heelsMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  10/04/2017

  Ik moet hem nog testen en ben nu extra nieuwsgierig hoe hij bij mij uitpakt. Hij is inderdaad wat aan de prijs en jammer dat hij de wimpers niet helemaal goed separeert..
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Rodial Glamoxy Snake LijnMy Profile

 • Reageren
  Wies | Nature of Happiness
  10/04/2017

  Het lijkt me een prima mascara, maar het resultaat vind ik niet heel bijzonder en daarvoor vind ik deze mascara ook wel echt prijzig. Mijn favoriete mascara is er een van Estée Lauder, deze gebruik ik al jaren met plezier!
  Wies | Nature of Happiness onlangs geplaatst…Reflection week | What I didMy Profile

 • Reageren
  Sonja Timmerman
  10/04/2017

  De mascara’s zijn op dit moment in de aanbieding bij Ici Paris. 40% korting! ik heb mijn slag al geslagen!

 • Reageren
  Carlijn
  10/04/2017

  Wat een hoge prijs voor Clinique. Ik vind het resultaat matigjes. Je wimpers zijn wel vol en mooi zwart, maar ik vind dat deze mascara qua separatie nog wat te wensen overlaat. Ik zie een witte cirkel in je ogen op de foto’s, waarvan is dat de reflectie? Gewoon nieuwsgierigheid hoor 😉

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.