Review | Chloé Fleur de Parfum

Als we het hebben over populaire geuren dan mogen de parfums van Chloé in dat rijtje zeker niet ontbreken.

Jaren geleden maakte Chloé EDP deel uit van mijn parfumcollectie en ik droeg de geur altijd met veel plezier. Nadat mijn fles op was heb ik nooit meer een nieuw exemplaar gekocht. Zonde, want de geur vind ik nog steeds erg bij mij passen.

2

Zeer blij werd ik dan ook van dit allernieuwste parfum dat aan de Chloé-familie is toegevoegd, de Chloé Fleur de Parfum.

Het flesje wijkt niet veel af van haar voorganger en dat is maar goed ook, want ik vind het design gewoonweg prachtig. Het geplooide glas, de geometrische vorm van het flesje, het subtiele lintje en de ovalen dop. Eenvoudig doch sierlijk. Klassiek in een modern jasje.

De flacon weerspiegelt naar mijn idee perfect de romantische en luxe geur die je in het flesje terugvindt. Chloe Fleur de Parfum lijkt in alle opzichten veel op de Chloé EDP, maar toch merk je dat ‘ie weer net even anders is.

6

Chloé Fleur de parfum is samengesteld uit het tederste en meest typische deel van bloemen; hun hart. Deze zijn kundig gecombineerd om een exclusieve geur te creëren. Er valt en lichte pittigheid te bespeuren in de vorm van framboos. Dit parfum heeft dan ook de meest fruitige tonen van de Chloé-familie. Het hart van de verbena-bloem voegt een frisse en heldergroene dimensie toe, een heerlijke combinatie met het rijke rozenhart. Tot slot voegt het hart van de kersenbloesem een romige amandelnoot toe.

4

Gezien de populariteit van vrijwel alle Chloé-parfums vermoed ik dat ook deze variant weer hoge ogen zal gooien. Ondanks het scherpe randje zou ik deze geur iedere dag kunnen dragen zonder dat ik hem zat word. Ik voel me op en top vrouwelijk en heel zelfverzekerd wanneer ik mij hul in Fleur de Parfum en ik blijf maar aan mijn pols snuffelen.

3

1

Een paar spray’tjes en je kunt de rest van de dag toe. Als je houdt van een frisse, pittige en bloemige geur dan is dit parfum het overwegen waard. Ga zeker even ruiken als je in de winkel bent!

Prijzen: 30ml Chloe Fleur de Parfum kost €58,89 en 50ml Fleur de Parfum kost €82,22. Vanaf heden verkrijgbaar.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Josan Jongbloed
  21/09/2016

  Ik heb een Chloé parfum. Puur omdat dreumes zo heet.
  Josan Jongbloed onlangs geplaatst…VLOG #3 We gaan naar Samos in Griekenland!My Profile

 • Reageren
  Nicole
  21/09/2016

  Ik ken de flesjes maar volgens mij nooit geroken! Vind het design echt prachtig..
  Nicole onlangs geplaatst…“Hoera het is herfst” blogfeestjeMy Profile

 • Reageren
  Martina
  21/09/2016

  Ik vind dit flesje zo mooi! Geen idee of ik de geur ook zou dragen haha, zou eens moeten gaan ruiken!
  Martina onlangs geplaatst…19 September 2016 – Durf het, doe het.My Profile

 • Reageren
  Tamara
  21/09/2016

  Hahaha ik moet even lachen om de comment van Josan. Ik vind deze parfums heerlijk! Alleen heb ik nog een hele voorraad die eerst op moet. Anders is het ook zo zonde haha
  Tamara onlangs geplaatst…Beste mensen die mij vroeger gepest hebben.. Waarom?My Profile

 • Reageren
  Madelon
  21/09/2016

  Echt een heerlijke parfum!!

 • Reageren
  mieke | mieksmind
  21/09/2016

  Mooi flesje, lijkt me een heerlijke geur

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.