Review Catrice Ultimate Stay Lipsticks

catrice lipstick CollageJe kunt mij niet blijer maken dan met nieuwe lipsticks in het assortiment van Catrice. Ik vind dat dit merk qua lipsticks absoluut niet onder doet voor grote merken zoals Mac of Chanel. Vorige week heb ik flink mijn slag geslagen in de Kruidvat, toen ik het nieuwe twee meter schap van Catrice zag staan. Ik review voor jullie drie lipsticks uit de Ultimate Stay collectie.

In mijn shoplog van afgelopen weekend hebben jullie al kunnen zien welke producten ik allemaal heb aangeschaft van het flink uitgebreide assortiment van Catrice. Ook liet ik daar al een beetje mijn über enthousiaste mening doorschemeren over de Ultimate Stay Lipsticks. In ieder geval wat betreft verpakking en kleurenassortiment. Vandaag ga ik ze op hun daadwerkelijke kwaliteit testen!

lipstick 1

De lay-out van de lipsticks daar kunnen we kort en lang over praten, maar die is gewoon hartstikke top. Hoewel ik enorm kan genieten van exclusieve lipstickhulzen met patroontjes en shimmers, vind ik een simpele maar strakke verpakking als deze ook oogstrelend. Bovendien is dit een andere verpakking dan we gewend zijn van Catrice: deze ‘sticks’ zijn langwerpiger en slanker qua model dan Catrice’ normale lipsticks. Voor de verandering vind ik dit heel erg leuk.

nude

paars

rood

Dit heeft ook gevolgen voor de vorm van de lipstick zelf. Deze is plat afgesneden in plaats van schuin. Eigenlijk vind ik dit net iets prettiger werken. Dit komt omdat mijn lippen vrij vol zijn van zichzelf en ik daardoor vaak aan het klooien ben met lipsticks met zo’n puntje. Deze lipsticks hebben precies de goede dikte. Tijd voor de swatches:

swatches

Zonder flits

swatches 2

Met flits

Dit ziet ziet er goed uuuuuuuuuuit! Ja hoor, hier had ik op gehoopt. Fantastisch gewoon, zulke pigmentatie wil je hebben. De kleuren glijden werkelijk heerlijk over mijn huid. Er zit een mooie satijnglans over de kleuren heen, die een chique uitstraling geven.

030 Catrice 2

030 Would you love me Catrice

Laten we beginnen met de meest lichte kleur 030 – Would you love me. Ik heb erg getwijfeld of ik deze of nr 040 – NUDEtrition zou meenemen, maar uiteindelijk ben ik toch voor deze kleur gegaan, die iets donkerder en iets bruiner oogde. Mijn lippen zijn niet heel erg geschikt voor nude kleuren, puur omdat ze van zichzelf al vrij donker zijn. Ik moet zeggen dat dat bij deze nudekleur niet stoort, de kleur is gewoonweg zeer dekkend. Toch vind ik het niet helemaal een Sanne-kleur. Ik kan er niet echt de vinger op leggen waarom niet. Wat vinden jullie?

070 Catrice

110 Plum and Base Catrice

Dan gaan we verder met een niet-alledaagse kleur. Nr 070 – Plum and Berry. Ik heb eigenlijk nog helemaal niet zo’n kleur lipstick in mijn collectie, daarom vond ik deze het proberen waard. Hij dekt weer vreselijk goed en ik vind de kleur heel cool. Ik weet nog niet helemaal bij wat voor soort gelegenheden ik deze kleur zal dragen, maar opvallend is hij zeker!

lippen rood

110 Catrice Red Side Story

Tot slot de kleur waar ik het meest benieuwd naar was, 110 – Red Side Story. Rood is een van mijn meest favoriete kleuren van wat lipstick betreft en ik heb dan ook een bijzonder kritische blik. Maar ook deze laatste stelt me absoluut niet teleur. De oranje ondertoon spreekt me enorm aan en vind ik erg bij mijn huid passen. Het is echt een eye catcher en ik vind ‘m zeer verleidelijk!

De dekking is erg goed en de lipsticks blijven als een huis op je lippen zitten. Door de romige structuur drogen je lippen niet uit. Ik vind de kleuren die het assortiment rijk is allemaal erg mooi. De lipsticks zijn een eurootje duurder dan de gewone lipsticks van Catrice en kosten €4,99.

Zijn jullie een beetje onder de indruk van deze lipsticks?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Malou
  17/09/2014

  Pretty!!! Ik zou alle 3 de kleuren alleen niet kopen. Bruin en paars daar waag ik mij niet aan, en de rode heb ik wel al in m’n stash. Misschien een ander kleurtje, want ze zien er erg goed uit!
  Malou onlangs geplaatst…Recept: magere kwark met mango/perziktwistMy Profile

 • Reageren
  Lisanne
  17/09/2014

  Mooi!! Ik heb binnenkort ook een te kunnen scoren, ze zijn echt fantastisch!
  Lisanne onlangs geplaatst…Picture It | September #1 ♥ Jarig, MacBook Air, ziek, TFIOS en een nieuwe bril.My Profile

 • Reageren
  Dionne
  17/09/2014

  Ze zien er alle drie goed uit, mooi!
  Dionne onlangs geplaatst…Outfit | Take me back to WarschauMy Profile

 • Reageren
  Wies
  17/09/2014

  Ik vind Plum and Berry je prachtig staan! Love it <3

 • Reageren
  Esther
  17/09/2014

  Wat een prachtige kleuren! Ik vind die nude echt heel erg mooi! Kleuren staan je goed liefs

 • Reageren
  Manon
  17/09/2014

  Oh love it, ik wil Plum& Berry nu ook 😀
  Manon onlangs geplaatst…Maak nu je eigen fish-eye foto’s met je smartphone!My Profile

 • Reageren
  Joyce
  17/09/2014

  Prachtige lipsticks! Ik vind ze je allemaal erg goed staan, ook de nude kleur!
  Joyce onlangs geplaatst…Mijn budget aanraders! #9My Profile

 • Reageren
  Kirsten
  17/09/2014

  Oef wat zijn ze mooi! Ben vanmiddag gelijk langs de Kruidvat geweest maar ze waren nergens te bekennen.. even wachten nog dus! PS. Wat heb jij een super mooie egale huid zeg! Viel me al op bij eerdere foto’s, maar bij deze foto’s helemaal! Doe je hier iets voor?
  Kirsten onlangs geplaatst…L’Oreal Paris Lipstick – Caresse 03 Lovely RoseMy Profile

  • Reageren
   La VieSagista
   17/09/2014

   Oh wat jammer dat ze erg nog niet waren! Ik doe niet zoveel bijzonders met mijn huid hoor, gewoon lekker hydrateren met vooral Olaz producten. En ik zweer bij CC creams!

 • Reageren
  Andrea
  17/09/2014

  Prachtig!
  Ik zou de berry ook gewoon elke dag kunnen dragen, vooral nu het weer herfst wordt!
  Andrea onlangs geplaatst…GUERLAIN – CILS D’ENFER MASCARAMy Profile

 • Reageren
  Esra
  17/09/2014

  Zeker onder de indruk, mooie kleurtjes! X
  Esra onlangs geplaatst…E.L.F Make-up NajaarsboxenMy Profile

 • Reageren
  Nicky
  18/09/2014

  Mooie kleuren maar als ik moet kiezen zou ik voor Would you love me gaan. Ik ben nou eenmaal dol op nude kleurtjes.
  Nicky onlangs geplaatst…Tien dingen waar ik trots op benMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.