Catrice Treasure Trove Golden Powder en Powder Blush

Catrice begint het jaar goed met de Treasure Trove collectie, vol met glamorous, sprankelende producten. Ik review de Golden Powder en de Powder blush.

“Fonkelende kristallen, opvallende sieraden, gedetailleerd borduurwerk met lovertjes en regenboogkleurige lurexmaterialen kronen het winterseizoen. De nieuwe designercollecties zijn super glamorous met juwelen en rijkelijk versierde outfits. Een feestelijke, vrouwelijke make-up look is de ideale match voor deze unieke fashion highlights.” Zo introduceert Catrice hun nieuwste Limited Edition Collectie.

2

Ik nam twee producten mee. De overige producten zagen eveneens zeer aantrekkelijk uit maar voor mij geen kleuren die ik nog niet in mijn bezit had. Af en toe lukt het me wel om me in te houden 😉 Ik bespaar jullie overigens een close-up van de buitenkant, er zat namelijk plakband op dat een hele vervelende plakkerige rand achterliet op de verpakking. Enerzijds een nadeel, anderzijds weet je dan wel zeker dat niemand er voor jou met zijn vingers in heeft gezeten.

3

TREASURE TROVE POWDER BLUSH | € 4,59

Laten we beginnen met de blush. De kleur vind ik meteen al heel apart, hij neigt naar koraalrood en dat zie je niet vaak. Catrice omschrijft de kleur als ‘warm roze’. Ik vermoed dat deze kleur niet voor iedereen geschikt is. Als je van jezelf al wat roodheid in je gezicht hebt dan kun je deze kleur wellicht beter overslaan, tenzij je dit enorm goed met foundation hebt bedekt. Ik twijfelde er zelf ook over, toch kon ik dit exemplaar alleen al vanwege de uitstraling niet laten liggen.

4

Deze foto is gemaakt met flits. Hier zie je de gouden shimmers heel mooi tot zijn recht komen. Het reliëf van de sterren vind ik tevens ontzettend mooi en chique.

5

TREASURE TROVE GOLDEN POWDER | € 4,59

Het tweede product is de Golden Powder. In eerste instantie wist ik niet zo goed waar deze poeder precies voor bedoeld is. Om te highlighten? Om een glans aan je gehele gezicht te geven? Om een glans op je lichaam aan te brengen? Ik besloot hem te testen als highlighter. Volgens Catrice is het een poedertje om te gebruiken op je gezicht en hals.

6

De foto met flits toont dat ook dit product vol zit met prachtige, subtiele shimmers. Dit is eentje die volgens mij erg goed als highlighter kan dienen!

8

Zonder flits

9

Met flits

look 3

Dit is de foto zonder flits, waarop ik beide producten draag. Wat meteen opvalt is dat van de highlighter niet zoveel te zien is, terwijl ik toch echt goed in het licht sta met mijn gezicht. De blush blendt erg goed met mijn huid, hij is toch iets minder rood op mijn gezicht dat ik van te voren verwacht had. Als ik mijn lippen rustig houd vind ik het echt een mooie combinatie, ondanks dat ik normaal gesproken liever rode blushes vermijd en eerder voor roze kies.

10

Met flits is de highlighter beter te zien, toch is deze nog steeds erg subtiel. Helemaal niet verkeerd natuurlijk, ik denk dat er juist veel mensen zijn die een subtiele highlighter heel erg mooi vinden.

Al met al weet ik niet of het producten zullen zijn die ik er vaak bij zou pakken voor een look, terwijl er absoluut niets mis is met de kwaliteit en de pigmentatie van de producten. Ze voelen zacht en romig aan, geven veel kleur af en hebben een hartstikke leuk uiterlijk. Maar toch.. Ik heb teveel écht goed matchende blushes liggen die meer mijn voorkeur hebben en teveel écht mooie highlighters die net een tikkeltje meer glamorous zijn.

De Limited Edition Treasure Trove collectie is in januari 2016 te krijgen bij Kruidvat en Trekpleister.

Benieuwd met welk palette ik mijn ooglook heb gemaakt? Klik dan even hier.

Wat vinden jullie van de producten?

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reageren
  Channa
  09/01/2016

  De Golden Blush vind ik heel mooi! Die ga ik misschien ook wel eens proberen 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Primark ShoplogMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  09/01/2016

  Wat is jouw huid toch flawless, super mooi. Afkloppen, ik wil het niet jinxen 😉
  De blushes zijn mooi maar niet spectaculair.
  Nesrin onlangs geplaatst…Mijn nieuwe vlog & fotocamera de Sony A5100My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  09/01/2016

  Wauw wauw die blush vind ik práchtig! Echt een topper! Hij doet me denken aan Sleek Rose Gold maar denk dat ik deze zelfs nog mooier vind. Hiervoor zou ik zeker weten naar de winkel gaan. Is dit de collectie waar ook dat oogschaduwpalet met het witte doosje en goudkleurige sterren in zit? Die heb ik vorige maand gekocht, in Duitsland lag de collectie al een tijdje. Vind de pigmentatie matig..
  Carlijn onlangs geplaatst…Slechte nacht? Fris en fruitig in 15 snelle stappenMy Profile

 • Reageren
  Josan
  09/01/2016

  Ik zag hem al voorbij komen dus was even benieuwd. Die blush is een mooi kleurtje die durf ik ook nog wel te proberen. Denk dat golden powder waarschijnlijk iets te licht gaat uitvallen.
  Josan onlangs geplaatst…7x wat we kunnen leren van AnoukMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  09/01/2016

  Ik had ‘m al op Snapchat gezien die rode. Vind ‘m zelf wat te rood. Al staat jou werkelijk alles!
  Nicole onlangs geplaatst…Kan deze app je vertellen waarom je baby huilt?My Profile

 • Reageren
  Marloes
  09/01/2016

  Hij staat je erg mooi! Prima budget producten! Vooral de blush is pretty!

 • Reageren
  Sobeautywomen
  09/01/2016

  Wat zien de producten er mooi uit, alleen al voor de sterretjes zou ik het kopen haha. De blush staat je erg mooi vind ik! De highlighter is voor mij persoonlijk iets te subtiel.

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  09/01/2016

  Fijne review! Heb er al heel veel mega positieve reviews van gelezen, maar kan me toch meer vinden in jouw review. Tijdens het swatchen had ik dezelfde mening! 🙂
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Mijn Beautyfavorieten van 2015My Profile

 • Reageren
  Jorinde
  09/01/2016

  Wat een fijne review! De blush vind ik erg mooi en staat je ook erg goed! Ik zweer aan mijn Kiko highlighter: daar kan tot nu toe nog geen een tegenop.
  Jorinde onlangs geplaatst…Festivalagenda 2016My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.