Catrice Lipstick C02 – Alluring Pink

lipstick 2

Oh wat houd ik toch van lipstick! En misschien nog wel meer van de prachtige hulzen die er soms omheen zitten. De nieuwste collectie van Catrice is verrijkt met drie pareltjes van lipsticks en daarvan nam ik de kleur C02 in Alluring Pink mee. Zou het wat zijn?

Ik kan nu al verklappen dat ik helemaal weg ben van Catrice’ nieuwste collectie. Ze hebben weer hun best gedaan om ontzettend mooie en leuke producten aan hun al bestaande assortiment toe te voegen. Het voelt weer als een frisse wind als ik langs de schappen loop. De collectie is geinspireerd op de metallook van de catwalk. Je vindt dan ook veel metalachtige tinten en verpakkingen terug.

lipstick trio

De Limited Edition lipsticks van Catrice zijn er in drie kleuren: Alluring Pink, Alluring Red en Metalight. De eerste twee kleuren spreken mij het meeste aan. De Metalight tint gaat een beetje richting bruin en dit doet mijn lippen nooit zoveel goed.

lipstick 1

Aangezien ik rood al in zo ontzettend veel tinten heb, besloot ik voor de roze kleur te gaan. Over het algemeen ben ik een grote liefhebber van roze en ik was dan ook erg benieuwd naar deze. Gefascineerd door de prachtige huls die voorzien is van een roségouden kleur en een spinnenwebprint, nam ik de lipstick zonder te swatchen mee naar huis. Ik zou me dus echt gaan laten verrassen!

Alluring Pink Catrice 1

lipstick 3

Zoals altijd staat er keurig en chique ‘Catrice’ gegraveerd op de lipstick zelf. Aan de onderkant van de huls vind je een stickertje met de kleur. Ik vind het handig dat ze het stickertje zowel een naam als een kleur geven, zodat het terugvinden nog gemakkelijker gaat.

Alluring Pink Catrice 2

Goed, de verpakking, daar zijn we het vast allemaal wel over eens dat die gewoon fantastisch is. Het zou natuurlijk nog veel leuker zijn als de lipstick zelf ook een toppertje is. Laten we gaan kijken naar wat swatches.

lipstick 8

Alluring Pink Catrice 3

Nog steeds stelt ‘ie me absoluut niet teleur! Er komt veel kleur vanaf en de lipstick voelt zacht en soepel aan, maar niet op een vettige manier.

lipstick 9

Alluring Pink Catrice 4

Wat een waaaaanzinnig effect geeft Alluring Pink op mijn lippen! Catrice toch, wat heb je dit ontzettend goed gedaan. Hij brengt heerlijk en gemakkelijk aan en ik ben echt blown away door de heftige, maar mooie kleur.

Alluring Pink Catrice 5

(Ik moest een beetje tegen de zon in kijken, vandaar mijn misschien wat chagerijnige blik).

Je kan wel stellen dat ik heel enthousiast ben over deze lipstick. Stiekem had ik ook wel verwacht dat ‘ie kwalitatief goed zou zijn, simpelweg omdat ik nog nooit teleurgesteld ben door lipstick van Catrice. De kleur is opvallend, maar ik houd ervan. Hij blijft niet super lang op je lippen zitten, maar dat vind ik zelf niet erg. Ik werk mijn lipstick sowieso wel vaak bij dus voor mij is dat geen probleem.

De lipsticks kosten €3,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

Ik ben erg benieuwd naar jullie mening over de kleur! Laat je het weten bij de comments?

 

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Amy
  11/08/2014

  Prachtig kleurtje! Ook de verpakking vind ik erg mooi en speciaal, toppertje! 🙂
  Amy onlangs geplaatst…Yves Rocher Afslankende PeelingMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  11/08/2014

  Wauw, deze kleur springt er wel echt uit! Prachtige foto’s ook. Ik ben zelf altijd bang met knal roze lipstick dat het er barbie-achtig uit gaat zien met mijn blonde haar en blauwe ogen. Vandaar dat mijn voorkeur vaak uitgaat naar rood. Toch staat deze wel heel mooi bij je! Denk dat ik hem ook maar ga halen..

 • Reageren
  Angela
  11/08/2014

  Oh wat een prachtig kleurtje!

 • Reageren
  Linda
  12/08/2014

  De huls van deze collectie vind ik echt super mooi, net als de lipstick! Wat een kleur! Ik ga toch snel maar weer eens langs bij het Kruidvat 🙂

 • Reageren
  Dionne
  13/08/2014

  Ik heb hem ook gehaald! Heel mooI!
  Dionne onlangs geplaatst…Lemon Love | Colorful ArmcandyMy Profile

 • Reageren
  The Make-up Family
  15/08/2014

  Wat een prachtige verpakking is het toch. Elke blogpost die ik zie, word ik meer verliefd op de verpakking ;D
  Mooi kleurtje ook, staat je goed!
  The Make-up Family onlangs geplaatst…EOTD: My favorite gold!My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.