Catrice LE Nomadic Traces

nomadic traces

Een van de merken die mij altijd het meest benieuwd maakt naar hun Limited Editions is Catrice. Onlangs kreeg ik het persbericht binnen met daarin informatie over Nomadic Traces, een speciale collectie die vanaf mei 2015 verkrijgbaar zal zijn. Mijn hartje gaat er in ieder geval sneller van kloppen! Kijk je mee?

nagellak Collage

Nail Lacquer

“Vier ultieme kleuren met ultieme dekking. Electric blauw en rood hebben een matte finish terwijl het warme goudbruin en fris perzik een overtuigende glans bieden. Het dessin doet denken aan Arabische nachten en valt op dankzij de moderne interpretatie van oriëntaalse patronen. Vier kleuren om de pracht van de zomer te versterken! Verkrijgbaar in C01 Wanderluxe, C02 Boundless Peach, C03 Nomaddicted To Red, C04 Trip Into The Blue”.  € 2,99 per stuk.

Deze nagellakjes lijken me echt super, vooral naar de lakjes met de matte finish ben ik erg benieuwd. En ik moet je eerlijk toegeven dat ik van de bovenste twee glanzende lakjes geen enkele vergelijkbare kleur in mijn collectie heb. Winning!

oogschaduw collagePowder Eye Shadow

“De zachte poederoogschaduw met satijnfinish verschijnt in twee luxueuze varianten – donkerbruin en savanne – elk met een weelderige goudgloed. In combinatie met het prachtige reliëfpatroon doet het denken aan de schitterende zonsopkomst in de Sahara. Verkrijgbaar in C01 Wanderluxe en C02 Savanna’s Gold”. € 3,59 per stuk.

Wat een schatjes van een oogschaduws zijn dit, voor het reliëf in de oogschaduws vind ik erg gaaf. In de zomer houd ik erg van warme oogschaduwtinten en daarom kan ik niet wachten om de linker van het stel uit te proberen.

Schermafbeelding 2015-03-30 om 09.13.57Tattoo Pen

“Maak gemakkelijk en snel een geweldige indruk met deze Tattoo Pen. Met de praktische applicator breng je het oneindigheidssymbool aan op de schone, droge huid. Gemakkelijk weer te verwijderen met een gewone make-up remover. Verkrijgbaar in C01 Road To Infinity.” € 2,99 per stuk.

Hoe leuk is zo’n stempelpen voor een festival?!

Schermafbeelding 2015-03-30 om 09.13.48

Matt Bronzer

“De Matt Bronzer tovert onmiddellijk een zomerse gloed op de huid. De matte poedertextuur is ook ideaal om mee te shapen. Het opvallende reliëf doet denken aan zonnestralen en is een ware eyecatcher die je meteen in de stemming brengt voor nieuwe avonturen. Verkrijgbaar in C01 Brave Bronze.” € 4,99 per stuk.

In de zomer is een bronzer natuurlijk een onmisbaar beautyproduct. Aan het begin van de zomer heb je hem nodig om je bruine kleurtje te faken, en midden in de zomer om je bruine kleurtje te versterken!

catrice liner Collage

Longlasting Eyeliner Pen

“Creëer heel eenvoudig de meest precieze eyeliner stijlen en patronen met de langhoudende gel eyeliner pen. De penselen zijn gedecoreerd met een moderne vertaling van oriëntaalse ornamenten en verrijken de collectie met twee kleuren: Electric Blue en Nearly Black. Verkrijgbaar in C01 Leap In The Dark en C02 Trip Into The Blue.” € 2,99 per stuk.

Ook deze twee producten lijken me erg mooi, vooral in combinatie met de bovenstaande oogschaduws. Ze maken je look lekker catchy en mysterieus. Je kunt deze eyeliners boven je oog gebruiken, maar ze zijn ook erg geschikt voor op je onderste wimperrand.

Nomadic Traces Matt Lip Colour- openNomadic Traces Matt Lip Colour C02
Matt Lip Colour

“De heldere nuances van de Matt Lip Colours maken een waar statement. De twee moderne roodtinten hebben een matte textuur en een overweldigende sensualiteit. Bijzonder praktisch: beide versies zijn verkrijgbaar als chubby pen. Een geweldige dekking en absoluut onweerstaanbaar! Verkrijgbaar in C01 Nomaddicted To Red en C02 Urban Red.” € 3,49 per stuk.

Van deze lipproducten word ik echt wild hoor mensen, en dat is niet overdreven. Ik was al helemaal fan van de matte lipbalms van de Hema, maar Catrice vind ik toch net een wat fijner merk en daarom is het super dat ook zij met een soortgelijk product uitkomen. En wat top dat ze mat zijn!

Zitten er producten tussen die linea recta jouw winkelmandje in gaan?

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Amy
  30/03/2015

  De Matt Lip Colours staan hoog op m’n wishlist, net als de nagellak!
  Amy onlangs geplaatst…Caudalie ZomeretuiMy Profile

 • Reageren
  Nien
  30/03/2015

  Oeh die nagellak en de bronzer, daar ben ik heel benieuwd naar. Mooie dingen allemaal
  Nien onlangs geplaatst…Werkkamer opruimenMy Profile

 • Reageren
  Laura
  30/03/2015

  Vooral de eyeliner-pennen en de matte bronzer maken mij enorm nieuwsgierig naar deze collectie!
  Laura onlangs geplaatst…Dat bloggen hè, heb jij daar wel tijd voor?My Profile

 • Reageren
  Dineke
  30/03/2015

  Wat een aparte kleurtjes! En leuk zeg die tattoopen, weer echt iets nieuws.
  Dineke onlangs geplaatst…PhotodiaryMy Profile

 • Reageren
  Diede
  30/03/2015

  De matte nagellak en de eyeliner zou ik zelf zeker meenemen!

 • Reageren
  Diantha
  01/04/2015

  OK in mijn vorige reactie zei ik dat ik dagelijks je blog bezoek, maar ik mis heus wel een een dagje en dat haal ik later in. Nu zie ik hier dat jouw hartje sneller gaat kloppen van de nieuwste collectie, terwijl ik net reageer dat dat van mij dat juist niet doet. Deze had ik dus nog niet gelezen of gezien hè.. Hoe maf?!

  Ik ga echt een blogpost schrijven over dingen die mij als blogger heel vaak gebeuren en met stip op 1 is soortgelijke content op hetzelfde moment. Ik word dus helemaal gek als iedereen ineens ‘hoe komen mensen op mijn blog terecht’ blogs posten terwijl ik dacht origineel te zijn toen ik dat vorige week postte. Of net iets eerder hetzelfde product reviewen. Helemaal als het een exclusief merk is waar ik als een van de weinigen over schreef.

  Ik post maar 3 x P week en werk over het algemeen 1,5-2 weken vooruit en ik heb soms gewoon het gevoel dat ik mijn blogplanning openbaar moet gaan maken, omdat ik geen na-aper wil zijn! Of in ieder geval niet zo wil overkomen.

  Verder gaat het goed, dit móest ik gewoon even kwijt. Omdat we dus exact dezelfde woorden gebruikten. Haha!
  Diantha onlangs geplaatst…Review: When Hope is Not Enough & Hope in a JarMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.