Catrice Crème Fresh – Gradiation Blush

blush 6

Een paar dagen geleden schreef ik al over een nagellak uit de Crème Fresh lijn van Catrice, nu is de Gradiation Blush aan de beurt. Het ombre effect in deze blush doet in de verpakking erg bijzonder aan, zou dat op mijn wangen ook zo zijn?

De Limted Edition collectie Crème Fresh schreeuwt pasteltinten en ik houd ervan. Of het nu op mijn nagels, op mijn ogen of op mijn wangen is, ik kan er geen genoeg van krijgen. Laten we eens zien wat deze blush ons te bieden heeft!

blush 7

Allereerst geef ik al tien punten voor de uitstraling: een mooie zilveren verpakking met daarbinnin een perfecte ombre roze kleur. Catrice noemt het zelf ‘framboosrood’ en daar kan ik me wel in vinden.

blush 4

blush 5

Het leuke van zo’n blush is dat je zelf een beetje kan spelen met de kleur. Heb je zin in een wat neutralere look, dan pak het je lichte gedeelte en als je juist een wat zwaardere look wilt, dan kies je de donkerste kleur. Mijn voorkeur gaat uit de naar een mengeling van de twee omdat de lichte kleur te licht is en de donkere kleur te donker.

blush

blush 1

De swatch. Je ziet hoe mooi de kleuren blenden op mijn huid. Ik heb een swatch van licht naar donker getrokken en het ziet er heel natuurlijk uit. Ik ben ook erg verrast door de pigmentatie, deze is zeer goed! Overigens is de blush best kruimelig, dus houd daar rekening mee wanneer je hem opbrengt. Tik je kwast goed af.

blush 2

blush 9

En daar issie op mijn wangen. Hij oogt mooi subtiel. Ik draag hieronder geen foundation.

blush 3

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik deze blush een mega topper vind. Het zou zomaar eens kunnen dat ik deze heel vaak ga gebruiken! Naar mijn idee is hij geschikt voor zowel koele als warme huidjes en hij is ook nog eens erg goed op te bouwen. De pigmentatie is perfect, maar dit heeft wel als gevolg dat hij soms ietwat kruimelig is. Dit is geen probleem als je je kwast goed aftikt.

De Catrice Gradiation Blush kost €3,99 is tijdelijk te verkrijgen bij Kruidvat.

Zou hij bij jullie op je wishlist komen te staan?

 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Beautydagboek
  13/06/2014

  Oh wauw, hij is echt heel erg mooi. En dat voor zo’n budgetprijs!
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Waarom op jezelf wonen zo leuk en belangrijk isMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.