Catrice Contouring Palette

DSC_3381

Excuses voor mijn Catrice overload maar ik ben gewoon waanzinnig enthousiast over veel producten uit de assortimentsupdate en dat enthousiasme deel ik graag met jullie. Een review van dit gloednieuwe Catrice Contouring Palette kan niet uitblijven.

Wat betreft bronzers denk ik dat mijn stash niet eens zo heel groot is (7 bronzers is niet veel, toch?) en tot nu toe heb ik gepresteerd om mijn bronzerstash ook redelijk gevarieerd te houden. Denk aan koele en warme kleuren, bronzy tinten, matte tinten, noem maar op. Er zit van alles wat bij en zeker niet in veelvoud.

IMG_8741

Tot nu toe is mijn favoriet de Sleek Face Contour Kit, die gebruik ik iedere dag en die hebben jullie ook al in vele video’s voorbij zien komen. Het is een bronzer/highlighter combinatie waarbij de bronzer een gele ondertoon heeft en de highlighter een koele ondertoon. Maaaaaar vandaag gaat het om het Contouring Palette van Catrice. I present you:

DSC_3382

In het Catrice schap lagen twee bronzerkitjes, waarvan ik de warme variant 020 Warm Harmony meenam. De verpakking vind ik in ieder geval een dikke hit, want deze is erg stevig en ziet er gewoon erg goed en absoluut niet goedkoop uit.

DSC_3384

Het is dus een duo dat bestaat uit een warme bronzer en een warme highlighter. In het doosje vind ik de combinatie er prachtig uitzien. Dat de bronzer mat is vind ik zelf een erge pré. De highlighter lijkt wat gelig en qua shimmers zijn ze ook niet al te wild geweest, maar dat kan uiteindelijk best mooi en sophisticated zijn.

DSC_3383

Op de achterkant staat wat fijne informatie over hoe je het product het beste aan kunt brengen op je gezicht. Handig als opfrissertje voor de kenners en zeker handig voor mensen die niet weten wat ze met dit palette aan moeten.

DSC_3385

Nog even een close-up van de kleuren in het palette. Op deze foto lijkt de bronzer niet eens heel warm te zijn, maar een beetje tussen warm en koel in. De highlighter is echter wel vrij geel, benieuwd hoe dat op mijn gezicht uitpakt.

DSC_3393

Oeh lala wat komen er mooie swatches vanaf! Het hele gelige van de highlighter valt mooi weg op mijn arm en wat overblijft is een zeer subtiele glans die de bronzer perfect aanvult. Als deze combinatie het ook zo goed doet op mijn gezicht dan ben ik een zeer blij mens!

Links – geen bronzer
Rechts – bronzer en highlighter

Contour duo Collage

DSC_0174 (1)

En ja hoor, ook op mijn gezicht is dit product een pareltje dat een prachtige warme, zomerse gloed aan mijn huid toevoegt. Met de bronzer is erg makkelijk te werken: hij geeft niet teveel product af waardoor je goed kunt opbouwen en de textuur en is heel fijn en zacht. De highlighter vind ik eerlijk gezegd niet heel erg terugkomen, maar ik heb wel het idee dat het iets ‘fris’ toevoegt aan mijn huid.

Ik kon het niet laten toch even te kijken naar de verschillen tussen de Sleek Face Contour Kit en dit Contouring Palette van Catrice. Je ziet links Catrice en rechts Sleek.

IMG_8742

Wat opvalt is dat de kit van Sleek veel warmer en eigenlijk ook veel geler is dan ik had verwacht. De variant van Catrice steekt er vrij roze bij af, terwijl ik die juist veel warmer had verwacht. Eerlijkheidshalve durf ik ook niet te zeggen welk paletje ik mooier vind, ik denk dat ze allebei wel iets moois toevoegen aan mijn huid.

Het Catrice Contouring Palette kost €4,59.

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Rosanne
  09/09/2015

  Wat een fijne review! Ik vind het echt een mooi palette. En hij brengt mooi diepte aan in je gezicht!
  Rosanne onlangs geplaatst…Challenge: gezonder leven.My Profile

 • Reageren
  Xstudent
  09/09/2015

  Wat een verschil op die twee foto’s: met en zonder. Leuk palette!
  Xstudent onlangs geplaatst…MOVING onMy Profile

 • Reageren
  Malou
  09/09/2015

  Leuk om dat verschil zo naast elkaar te zien!
  Malou onlangs geplaatst…MAXIME VERTELT; IK BEN TIENERMOEDERMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  09/09/2015

  Geeft niet, ik hou van een overload aan goedkope pareltjes! Zal hij geschikt zijn voor mijn zeer lichte huid? Ik ga het gewoon proberen, voor de prijs hoef ik hem niet te laten liggen…haha.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Zo organiseer je de perfecte babyshower.My Profile

 • Reageren
  Alie
  09/09/2015

  @lifesabout: Ik heb de lichte variant in bezit en ik kan zeggen: de bronzer is erg fijn van kleur. De highlighter heeft mijns inziens een wel hele koele ondertoon, maar kun je wellicht gebruiken voor als het kouder wordt en de huid echt op z’n bleekst is.. Ik ben er blij mee in ieder geval!

 • Reageren
  Lillyshuid
  09/09/2015

  Ohh wat mooi zeg! Staat je echt goed!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…NARS HimaliaMy Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  09/09/2015

  Ik ben deze nog helemaal niet tegen gekomen, maar hij staat je heel erg goed! Ik vind hem wel iets mauve/paarsig over komen, maar op je huid zie je daar niet opvallend veel van terug. Ik vind hem heel natuurlijk!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Waarom je ‘Nathalie Makoma: Congolese bruiloft op het platteland’ moet zien!My Profile

 • Reageren
  Desiree
  09/09/2015

  Wauw! Wat een mooi product! Helaas is dit palette voor mij iets te oranje…. meh! 🙁
  Desiree onlangs geplaatst…September – Nieuwe uitdagingen en doelenMy Profile

 • Reageren
  Christel
  09/09/2015

  Ik ben verkocht! Ik vind het nu al een geweldig pallette, deze moet ik ook scoren. Met welke kwast vind jij het handig om deze aan te brengen?

  • Reageren
   La VieSagista
   09/09/2015

   Haha leuk om te horen! Hij is ook echt fijn! Ik gebruik deze bronzer in combinatie met een schuin afgesneden blushkwast.

 • Reageren
  Leonie
  09/09/2015

  Leuk product…! Ik denk dat ik ‘m ook ga aanschaffen 🙂
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: hebbedingetjes die ik bijna niet kan laten liggen! #1My Profile

 • Reageren
  Kim
  10/09/2015

  Dit palette ziet er echt goed uit!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.