Cadeau voor hem: gepersonaliseerd Gillette-scheermes (+WINNEN)

Tijd voor een origineel mannencadeau. Eentje die uniek, praktisch en persoonlijk is. Bovendien met liefde gemaakt. Ontwerp je eigen scheermes!

Zit jij alweer je hersen te pijnigen wat je manlief zal geven voor Sinterklaas of Kerst? Geloof mij, ik weet wat je doormaakt. Of het nu zijn verjaardag, Valentijnsdag, Sinterklaas of Kerst is, ik zit dikwijls met mijn handen in het haar hoe ik deze keer weer met iets origineels op de proppen kom. Want denk maar niet dat die man van mij een kant-en-klaar verlanglijstje heeft liggen voor dit soort gelegenheden. Als hij al een verlanglijstje heeft dan komt hij vaak niet verder dan een setje boxers en een paar sokken. Bij hoge uitzondering misschien een keer een stropdas. En dat al 11 jaar lang.. Kan je nagaan.

Ik vind dat een cadeau wel écht leuk moet zijn en een toegevoegde waarde moet hebben. Niets is fijner dan achteraf een compliment te krijgen over hoe blij en verrast hij was met hetgeen je hem gegeven hebt.

Goed. Een origineel cadeau dus. De hamvraag is natuurlijk, hoe pakken we dit aan? Ik geef je een hint: Gillette.

Ik hoor je denken, een scheermes? Yes, een scheermes. Maar niet zomaar eentje. Bij Gillette zijn ze dit jaar creatief geweest en hebben ze nagedacht over iets wat bijzonder leuk is om te geven én waanzinnig leuk om te krijgen. Het merk heeft nu de mogelijkheid om een gepersonaliseerd scheermes te maken die je naar eigen wens kunt bedrukken. Los nog van dat een Gillette-scheermes ansich al best fijn is om te krijgen – want laten we eerlijk zijn, het merk is wel gewoon het summum van de scheermessen – maakt een eigen samengesteld exemplaar het een nóg toffer cadeau.

schermafbeelding-2016-12-01-om-13-17-18

Extra pluspunt: je hoeft er de deur niet voor uit. Voor het personaliseren van een scheermes ga je simpelweg naar my.gillette.com. Hier heb je een eindeloze keuze uit vele verschillende opdrukken en thema’s. Zo kun je een scheermes maken in Kerstthema, Star Wars-thema, game-thema. Maar je kunt het ook simpel houden met een hartje, om te laten weten hoe lief je hem vindt.. En dat hij daar dan elke keer aan herinnerd wordt hij als zijn scheermes pakt 😉 Als aanvulling kun je je eigen tekst op het mes laten drukken. Je ziet meteen een preview, zo heb je een goed beeld van hoe het scheermes eruit komt te zien.

Het scheermes zelf is natuurlijk niet de minste. Het betreft de Fusion ProGlide, een scheermes met een aantal zeer goede en innovatieve eigenschappen. Hij beschikt onder andere over de Flexball-techniek waardoor de kop gemakkelijk meebeweegt met de curves van het gezicht, daarnaast beschikt hij over een ergonomisch handvat voor een comfortabele greep en tot slot zorgen de scherpe maar veilige messen voor een uiterst aangename scheerbeleving.

De prijs van een gepersonaliseerd scheermes is €19,99 inclusief verzenden. Ik zou zeggen, aarzel niet en stel een leuk exemplaar samen voor je lover (of voor je broer of vader of een ander geliefd manspersoon).

WINNEN

Van Gillette mag ik tevens vijf codes voor het samenstellen van een gepersonaliseerd scheermes weggeven, dus grijp je kans! Laat een reactie achter in het daarvoor bestemde vakje. Waarom zou jij een scheermes voor je vriend/man/broer/vader willen winnen? (Vergeet hierbij niet je e-mailadres in te vullen zodat ik de winnaar kan mailen). Goodluck lieve dames!


In samenwerking met Gillette

Dit vind je misschien ook leuk

128 reacties

 • Reageren
  Carlijn
  09/12/2016

  Dat is nog eens een origineel cadeau, supertof. Ik hou van zulke gepersonaliseerde cadeaus. Laat de actie graag aan iemand anders over want ik zie mijn man het liefst bebaard haha!
  Carlijn onlangs geplaatst…Het leed dat pers events bezoeken heetMy Profile

 • Reageren
  Beau
  09/12/2016

  Ik zou deze graag willen winnen omdat alles wat jij zegt klopt. Mijn vriend vult nooit een lijstje in en als hij dat al doet is het bijv. op 5 december zelf om 14:00 uur. Mocht je dat lijstje toch willen hebben dan weet je eigenlijk al dat er boxers en sokken op staan..
  Ik zou het leuk vinden deze gilette te winnen omdat mijn vriend mij altijd ontzettend verrast met heerlijke geurtjes of mooie oorbellen. Nu ben ik aan de beurt met een orgineel kado:)

 • Reageren
  Channa
  09/12/2016

  Oh wat grappig, wist heel niet dat dit bestond. Ik heb hier nog de taak om voor twee mannen een cadeay voor 20 euro te zoeken, dus dan zou dit al een uitkomst zijn!
  Channa onlangs geplaatst…Kerstkleding bij de Zeeman+ WINACTIEMy Profile

 • Reageren
  Sancuray de Leeuw
  09/12/2016

  Super gaaf zo een gepersonaliseerd cadeau! Ik was er over aan het twijfelen wat ik mijn vriend wilde geven voor kerst, maar dit komt echt super goed uit! Mijn duimen draaien.

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  09/12/2016

  Leuk dat je hem kunt personaliseren! Hopen dat ie dan lang scherp blijft, dan kan hij er voor langere tijd van genieten :). Ik sla de winactie even over, maar het idee is tof!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Beautydagboek gaat veranderen, tijdelijk offline en nieuwe boostMy Profile

 • Reageren
  Renate
  09/12/2016

  Dit cadeau zou m’n man te gek vinden! Hiermee kan ik dit jaar degene zijn met het origineelste cadeau!

 • Reageren
  Martina
  09/12/2016

  Grappig cadeautje!
  Martina onlangs geplaatst…9 December 2016 – Operatie tanden poetsen My Profile

 • Reageren
  Kelly
  09/12/2016

  Ah topcadeau! Hier ookzo’n man inderdaad. Dit zou zo’n uitkomst zijn.. let’s hope

 • Reageren
  Sacha Martijn
  09/12/2016

  Wauw die kan Roy wel gebruiken! Ik weet nooit wat ik voor hem moet kopen! Zo lastig altijd! Ik denk dat hij dit echt leuk gaat vinden. Ik denk ook dat hij het grappig zal vinden. Hij verwacht namelijk niet dat ik dat voor kerst kan gaan geven!

 • Reageren
  Lysanne Bloois
  09/12/2016

  Mijn broer is de 19e jarig, en het is inderdaad altijd weer een hel on iets leuks te bedenken voor een 21 jarige!

 • Reageren
  Merie
  09/12/2016

  Oh super! Ik zou de moeilijke zoektocht achterwege kunnen laten dit jaar! Ik heb dit jaar geen vrije dagen rond de feestdagen, dus een cadeau zoeken voor m’n liefje wordt een enorme uitdaging gezien mijn weinige vrije uurtjes! Met dit originele en nuttige cadeau maak ik hem enorm blij ?!

 • Reageren
  Shirley
  09/12/2016

  Wat een super leuk cadeau! De boxers en sokken heeft ie al gekregen tijdens pakjesavond dus zijn lijstje werd nóg korter voor kerst. Ik doe graag mee! Spannend….

 • Reageren
  Iris Lanenga
  09/12/2016

  Wow supertoffe actie! Ik heb inderdaad ook geen enkel idee wat ik aan vriendlief moet geven.. daarom heb ik de laatste keren zelf iets gemaakt (lekker slijmerig, bijv. 50 redenen waarom ik van je hou) waar ik altijd super veel tijd in steek. Hij vindt dat altijd super leuk, maar een cadeau waar ik iets minder moeite hoef te doen en toch heel creatief is, is toch wel heel leuk!!

 • Reageren
  Denise
  09/12/2016

  Wat een leuk cadeau! Ik denk dat mijn vriend hier heel gelukkig van word!

 • Reageren
  Nienke
  09/12/2016

  Heel leuk zo’n gepersonaliseerd cadeau!! En het is inderdaad wat je zegt heel moeilijk een leuk cadeau te bedenken voor je mannetje! Lijkt me heel leuk om hem dit cadeau te doen!

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  09/12/2016

  Ah wat een super leuk cadeau!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Make-Up Studio Gorgeous Glitter LipsMy Profile

 • Reageren
  Lilly
  09/12/2016

  Wat een super leuk cadeau! Ik wil heel graag winnen.. ben zo’n zeurende partner die altijd zegt dat hij zich moet scheren. Dus dit past er perfect bij!!

 • Reageren
  Hannah van Dijken
  09/12/2016

  Ik zou deze heeel graag voor mijn lieve vriendje Adam willen winnen! Op 19 december wordt hij 24 jaar & op 1 januari houdt hij het al een jaar lang met mij vol 😉 Reden voor een verrassing dus!

 • Reageren
  Rio
  09/12/2016

  Hey Sanne, ik heb geen facebook dus weet niet of ik mee kan doen maar probeer het toch! Ik zou dit cadeau heel graag willen winnen voor vriendlief. Al sinds mn 16e zijn we samen en nu ondertussen al 6 jaar gelukkig samen, alleen is afgelopen jaar voor ons een enorm zwaar jaar geweest waardoor we bijna uit elkaar zijn gegaan. Hij verdiend wel eens iets extra’s, en op deze manier kan hij altijd aan me denken als hij zich moet scheren haha ( helaas wonen we nog niet samen, dus dan is dit extra leuk!?) ik hoop dat ik toch mee mag doen ondanks dat ik geen facebook heb.
  Fingers crossed ?

  Liefs, Rio

 • Reageren
  Sharon
  09/12/2016

  Wat een toffe winactie! Ik doe graag mee! Ik heb mijn vriend al eens een (mijns inziens) super deluxe scheerapparaat cadeau gedaan, maar meneer grijpt toch weer naar de losse mesjes.. Dus lijkt dit scheermes mij het perfecte cadeau voor hem. Plus het feit dat het me heel leuk lijkt hem te personaliseren. Oh, en hopelijk heb je voor jezelf ook een code geregeld? Scheelt jou ook weer peinzen over een goed cadeau voor vriendlief. Fijne kerst!

 • Reageren
  marleen@burgertrutjes
  09/12/2016

  Wat origineel zeg! Ik laat de actie voorbij gaan. Succes allemaal!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Burgertrutjes Blog Update #4 – Bloed, zweet en tranenMy Profile

 • Reageren
  Monica
  09/12/2016

  Ah super leuk. Had graag meegedaan maar helaas geen Facebook. ?
  Monica onlangs geplaatst…Review | Beebee – Matte All Day Compact PowderMy Profile

 • Reageren
  Nikita Rijk
  09/12/2016

  Oh pff hou op schei uit… hier staat ook altijd sokken op het lijstje… Alles wat hij leuk vindt of wilt hebben koopt hij dan ook meteen zelf! Blijft voor mij nooit echt iets over om cadeau te doen. Ook geen geurtje ofzo want meneer heeft er inmiddels genoeg voor zijn eigen parfumerie, zucht. Gewoon een scheermes is ook maar zo gewoon..maaarr een gepersonaliseerde maakt het wél een leuk origineel cadeau. Leuke actie!!

 • Reageren
  Ashley
  10/12/2016

  Dit zou echt een super leuk cadeau voor mijn vriend! Het is gewoon precies zoals je zegt!?? Jammer genoeg zijn we met kerst, nieuwjaar en onze verjaardagen (ik 3, mijn vriend 7 januari) niet samen.? Hij is 3,5 maand op uitzending en komt half januari weer thuis?? Nu ben ik me al maanden aan het bedenken wat ik hem ga geven als hij thuis komt…. En dit vind ik toch wel een super cadeau!! Kan ik zijn liefde voor zijn baard en starwars cobineren.

 • Reageren
  Mandy
  10/12/2016

  Jaaa wat tof
  Mijn lieverd heet ook ROBERT ♡♡♡

 • Reageren
  Serena
  10/12/2016

  Zooooo leuk! Mijn geweldige vent gebruikt een oudere versie, dus wat zou zo’n nieuwe gepersonaliseerde mooi zijn! En je slaat de spijker op zijn kop; een cadeau vinden is zó moeilijk. Duimen maar…

 • Reageren
  Eva
  10/12/2016

  Jaaaaaa wat leuk! We trekken elk jaar lootjes en dit jaar heb ik mijn broertje. Hij is al enige tijd aan het solliciteren en een goed scheermes is dus onmisbaar om verzorgd voor de dag te komen! Ik doe graag mee.

 • Reageren
  Sophie
  10/12/2016

  Super leuke win actie!!
  Ik doe dan ook graag mee:) ( al heb ik in m’n leven nog nooit iets gewonnen hahah maarja niet geschoten is altijd mis he;) )
  Erg leuk origineel (met dat persoonlijke ontwerp) en daarbij erg praktisch cadeau, waar vriendlief zeker wat aan zal hebben!!(en ik natuurlijk ook, zodat ik heeeeeerlijk tegen z’n zachte wangetjes aan kan kroelen haha)
  Altijd erg lastig cadeautjes voor m te bedenken voor Sinterklaas/kerst, heel toevallig had ie, naast de welbekende sokken en boxers, ook een nieuw Gilette scheermes op z’n lijstje staan, dus hoe tof zou het zijn als ik dan deze coole persoonlijke zou winnen!!

 • Reageren
  Lyzanne Strang
  10/12/2016

  Dit scheermes zou ik heel graag voor mijn vriend willen winnen! We zijn net als jij nét verhuisd (1 dec.) en nog heel druk om alles een mooi plekje te geven in huis. Dit nieuwe scheermes zou perfect in onze nieuwe badkamerkast passen. Echt een origineel cadeau!!

 • Reageren
  Karen
  10/12/2016

  ?? Jaaa I need this! Ja ik heb dit meer nodig dan mijn man. Hij gebruikt altijd de mijne (ik ga hier verder geen uitleg bij geven ?) en ik vind dat echt vreselijk. Kan ik em mooi elke keer op z’n gepersonaliseerde versie wijzen. DIE is voor jou. En dan markeer ik de mijne wel met een benzinestift ?

 • Reageren
  Marian
  11/12/2016

  Mijn schoonzusje klaagt over de prikkende baard (stoppels) van mijn broer. Daarom doe ik mee voor mijn broer, met een gepersonaliseerd mesje scheert hij vast gladder en vaker. Kan ik twee mensen blij maken!

 • Reageren
  Lieke van Veen
  11/12/2016

  Ik zou dit gepersonaliseerde scheermes graag winnen voor mijn vriend omdat het altijd lastig is om een cadeau te bedenken.

 • Reageren
  Sigrid
  11/12/2016

  Wat een leuke actie voor een kerstcadeautje. Zo maak je je praktische cadeau een stuk persoonlijker. Waarom ik dit wil winnen voor mijn vriend? Hij heeft 5 broertjes en niemand weet van wie welk mesje is. Totaal niet handig als je een weekend weg wil en 1 van je broertjes heeft jouw scheermes mee. Met zijn naam erop kan niemand zich meer ‘perongeluk’ vergissen!! Toppie

 • Reageren
  Kirsten
  12/12/2016

  Aangezien ik nooit iets win, laat ik deze actie stiekem voorbij gaan. Ik wou dus zelf 1 gaan bestellen voor mijn lieve vriendje en superpapa voor ons dochterje, alleen kom ik niet door de betaling? Weet iemand hoe het werkt?! Ik wou betalen via Maestro maar het kaartnummer klopt niet? Lijkt mij dat dit gewoon pasnummer is. Misschien iemand die dit al een keer heeft besteld?

 • Reageren
  Aliyaa
  12/12/2016

  Heyhoi,

  Supertoffe actie! Ik zou hem graag willen winnen want ik zie m’n vriend 2x per jaar, met kerst & in de zomer (woont in het buitenland ) Dus wanneer ik hem zie is het zeker verwentijd ?? En dit cadeau zou zeker van pas komen!!

 • Reageren
  Mandy
  13/12/2016

  Wat een origineel idee zeg! Ik doe graag mee voor mijn vader, gewoon omdat hij mijn vader is en ik van hem houd.

 • Reageren
  Madelon
  13/12/2016

  Eigenlijk heeft mijn vriend alles al gekregen wat hij op zijn verlanglijstje had gezet.. Misschien kan ik hem dan nog wel een keer verrassen met dit leuke cadeau! Ik doe graag mee! 🙂

 • Reageren
  Japkejanneke
  13/12/2016

  Leuk! Ik doe graag mee!

 • Reageren
  Wilma
  13/12/2016

  Deze zou ik heel graag voor mijn vriend winnen. Hij wordt in maart voor het eerst papa en kijkt hier zo ontzettend na uit! (ik ook natuurlijk) Ik ben zo trots op hem hoe hij alles doet voor mij nu ik zwanger ben en alles moeilijker wordt. Wil ik hem graag verrassen met zo leuk kado ?

 • Reageren
  Lara de Vries
  13/12/2016

  het is altijd super moeilijk om iets te bedenken wat je aan je vader kunt geven, ik weet zeker dat hij een gepersonifieerd scheermes heel leuk vindt.

 • Reageren
  Lisanne
  13/12/2016

  Wat een leuk idee! Ik zou hem graag aan mijn vader willen geven. Ik weet namelijk nooit wat ik hem moet geven, maar dit vindt hij zeker weten leuk 🙂

 • Reageren
  Stephanie
  13/12/2016

  Omdat er hier een liefste papa/man op de bank zit die zijn baard wel weer eens mag scheren ?

 • Reageren
  Lut
  13/12/2016

  Zou ik graag voor mijn vader willen winnen! 🙂

 • Reageren
  Thirza
  13/12/2016

  Oooooooohh wat zou ik deze graag willen winnen voor mijn handsome boyfriend! Kan hij zijn mooie baard goed shapen met Gilette! ? Perfect cadeau voor onder de kerstboom. Ik doe graag mee en waag bij deze een poging!

 • Reageren
  Natascha
  13/12/2016

  Wat zou dit een leuk verrassend cadeau zijn voor mijn allerliefste vriend die nu altijd maar wegwerp scheermessen gebruikt! Hij zou nooit verwachten dat dit voor hem onder de boom zou liggen, extra leuk dus.

  Duimen maar!

  Liefs.

 • Reageren
  Melissa
  13/12/2016

  Graag voor mijn vriend. Dit is onze laatste kerst met zn 2en omdat we in juni ouders worden. Dit lijkt me een pracht kado. Naast dat ik altijd in de watten word gelegd omdat ik eerste kerstdag jarig ben. Zou ik het keileuk vinden als het nu een andersom is

 • Reageren
  Danielle
  13/12/2016

  Dit zou een top cadeau zijn. Buiten dat het gewoon een ideaal en top cadeau is zou het geweldig zijn als hij dit krijgt! Elk jaar met sinterklaas en kerst maken ze bij ons bij elk pakje de grap; ik denk dat het een scheerapparaat is! Hoe leuk is het als er dan eindelijk eens een scheermesje in zit en dan ook nog gepersonaliseerd ?

 • Reageren
  Rozemarijn
  13/12/2016

  Wat een leuk cadeau! Ik zou hem aan mijn vriend geven die elke week naar het buitenland gaat voor zijn werk. Ik weet zeker dat hij heel blij zal worden 🙂

 • Reageren
  Suzanne
  13/12/2016

  Voor mijn lieve vriend omdat ik dit jaar toch echt inspiratieloos ben voor een orgineel cadeau!

 • Reageren
  Patricia
  13/12/2016

  Nou dat is een leuk en origineel cadeau! Vriendlief gebruikt altijd scheermes van Gilette dus ik weet zeker dat hij er blij mee gaat zijn. Ik doe graag mee met de actie zodat ik misschien wel een leuk cadeautje heb voor onder de boom.

 • Reageren
  Joyce
  13/12/2016

  ik zou dit graag willen winnen voor mijn vriend! hij kan nooit cadeautjes bedenken of zegt dan nooit wat te willen, maar een scheermes gebruikt hij toch al jaren vrijwel elke dag.
  na een hoop testen kwam hij erachter dat dit mesje toch wel het fijnste werkt, alleen moet hij er dan wel een hebben waar niemand anders mee vandoor gaat. dus ideaal met zijn eigen naam!!

 • Reageren
  Sanne
  13/12/2016

  Wat leuk!! Ik wil hem graag winnen voor mijn man! En aangezien de tijd om te scheren met een baby van drie maanden schaars is… wordt het zo wel extra leuk!
  Liefs!

 • Reageren
  Elisabeth
  13/12/2016

  Ik zou dit scheermes graag willen winnen voor mijn vriend. Hij zit in een moeilijke periode, toch geeft hij niet op en gaat hij voor zijn herstel! Dit scheermes zou een leuk en orginieel cadeau zijn om hem mee te verrassen en om hem weer wat op te vrolijken!

 • Reageren
  Laura
  13/12/2016

  Een beetje laat, maar ik wil graag mee doen met de win actie! Het lijkt me super leuk om dit te winnen voor mijn vriend of mijn vader! Heel herkenbaar dat het altijd weer moeilijk is om iets origineels te bedenken voor onder de kerstboom. Met een gepersonaliseerde scheermes zou ik een van de twee heel erg blij maken!

 • Reageren
  Esra
  13/12/2016

  Ik zou deze winactie graag willen winnen voor mijn vader! Gewoon, omdat hij de allerliefste en allerbeste vader is! De lieve man heeft nooit echt wensen, maar een gepersonaliseerd kerstcadeau als dit is super leuk!

 • Reageren
  Kia
  13/12/2016

  Wat een toffe actie! Ik zou dit heel graag voor mijn lieve man, omdat hij naast de leukste man ook de tofste papa voor onze dochter is, en hij zelf nooit echt wensen heeft!
  Past nog mooi onder de kerstboom ??

 • Reageren
  Theresa Hagge
  13/12/2016

  Mijn vriend heeft net na een lange tijd zijn baard eraf geschoren en dat verdiend natuurlijk wel een beloning voor zijn lef! Maar eigenlijk doe ik niet alleen voor hem mee, maar ook voor mijzelf! Wat kriebelde die baard.. Hij moet weg blijven! Ik zou heel erg graag willen winnen zodat zijn gezichtje blijft voelen als een babykontje! Liefs Theresa

 • Reageren
  Elvira
  13/12/2016

  Ik doe graag mee voor mijn vriend Alexander. Hij scheert zich steeds minder vaak en mijn hints om wel te scheren werken tot nu hoe niet echt (voelt echt niet fijn met zoenen) Een mooi nieuw scheermes met naam helpt hopelijk wel!

 • Reageren
  Karine
  13/12/2016

  Ik doe graag mee. Mijn vriend laat al een tijdlijn baard staan en ik ben daar goed klaar mee!!?

 • Reageren
  Elsanne
  13/12/2016

  Wat een onzettend leuke actie! Ik weet zeker dat ik mijn vriend hier onzettend blij maak!
  Duimennnnn!

 • Reageren
  Melanie
  13/12/2016

  Graag voor mijn lieve Eelco??❤️❤️ Hij wordt 27 dec 40 jaar dus 2 feestjes in 1! En gewoon omdat ik hem geweldig vind…….

 • Reageren
  Sanne
  13/12/2016

  Oeh ja! Ik doe graag mee! 🙂 Mijn man is best wel ijdel, een mesje waarop zijn naam staat past ‘m dus wel! En eerlijk is eerlijk, ik zie mijn man ook gewoon graag netjes en verzorgd!

 • Reageren
  Dieuwke
  13/12/2016

  Elk jaar is het weer een struggle wat ik mijn vader voor kerst moet geven. Het is echt onmogelijk want hij ‘hoeft echt niks’. Maar dit zou echt perfect zijn, hij houdt van praktische cadeaus (en natuurlijk geef ik die als vrouw zijnde meestal niet 😉 ) en zijn scheermes is hoognodig aan vervanging toe. En zo kan hij natuurlijk elke dag aan z’n lieve dochter denken als hij zich scheert haha!

 • Reageren
  Lucenda
  13/12/2016

  Ik doe graag mee! Super leuk kado voor mijn vader, gewoon omdat ik vind dat die het verdient!

 • Reageren
  Maaike
  13/12/2016

  Sinds dit jaar heb ik een vriend en hij is zo enorm goed voor mij 🙂 Zou het super leuk vinden om hem dit te geven als dank voor alles! Gave winactie! 🙂

 • Reageren
  Yvette Wilbers
  13/12/2016

  Leuk! Ik zou hem graag willen winnen voor mijn vriend. Hij wil graag een baardje maar hij heeft niet zoveel baardgroei voor een mooi baardje. Dus dan scheert hij het toch maar steeds weer af. In de hoop dat het mischien sneller gaat groeien door het vele scheren haha.

 • Reageren
  KlaudiA
  13/12/2016

  Ik zou hem graag winnen voor mijn vriend omdat hij regelmatig weg gaat en heel veel de zelfde scheermes hebben van gilet. En daar door deze wel vaak verloren is. En door een gepersonaliseerde is dat probleem opgelost

 • Reageren
  Lisette
  13/12/2016

  Aah eindelijk een origineel cadeau voor mijn vriend! Ben zo slecht in cadeaus vinden dat ik vaak uit kom op sokken of douche gel ofzo ?

 • Reageren
  Jessica
  13/12/2016

  Super leuk!
  ik zou hem graag voor mijn vriend willen winnen. We zijn over 2 weken namelijk 2 1/2 jaar samen. En ik heb die van hem nog niet zo lang geleden kapot laten vallen 🙁 oeps! ( kan hij zich eindelijk weer goed scheren. Dus dan ook een plus punt voor mij 😉 )

 • Reageren
  Caroline
  13/12/2016

  Wat een leuke winactie zeg! Ik zou graag een scheermes voor m’n vader willen winnen omdat hij altijd voor me klaarstaat ?
  PS: je snaps zijn altijd heel leuk met alle typetjes!!
  Xx

 • Reageren
  Anniek
  13/12/2016

  Wat een super origineel en leuk cadeau!! En ook nog eens mega bruikbaar. Mijn vriend scheert zich elke ochtend dus dit zou heel goed van pas komen. Ik ben al dagen aan het denken wat ik voor hem onder de kerstboom kan leggen. Ik kan zelf helaas niet de deur uit om inspiratie op te doen omdat ik bedlegerig ben dus dit is DE oplossing. Een super origineel en leuk cadeau! En buiten dat, verdiend hij het zo. Niet alleen omdat hij deels de zorg voor mij heeft. Hij heeft sinds eind november een nieuwe baan en binnen twee weken al promotie gemaakt, wat een topper!!! Ik ben zo trots op hem! So, fingers crossed!!!

 • Reageren
  Kelly
  13/12/2016

  Leuk voor mijn vriend!! Kan het baardje eraf voor onze bruiloft!

 • Reageren
  Quiyrine
  13/12/2016

  Voor mijn allerliefste vader, die pas weer opa is geworden! Hij heeft altijd met zoveel liefde in een huis samen met zijn drie dochters en vrouw gewoond waar hij heel veel respect voor verdiend met al die rond zwevende hormonen. Haha. Hij verdient gewoon een leuk presentje.
  Liefs, Quiyrine

 • Reageren
  Edwin Hoeksma
  13/12/2016

  Ten eerste ben ik nog steeds reette trots op het geen wat je doet en wat je bereikt heb en nog allemaal gaat bereiken!

  Deze actie, helemaal top! Iets voor de man, yes! Daarom wil ik deze actie wel winnen! Gewoon leuk voor mezelf of om me broer mee blij te maken.

  Kende het idee en al van Gillette, super orgineel

 • Reageren
  Sophie
  13/12/2016

  Wat een leuke winactie!
  Aangezien vriendlief geen cadeau heeft gekregen van de sint is dit een kei leuk kerst cadeau!

 • Reageren
  Stephanie
  13/12/2016

  Lijkt me een leuk kerstcadeau voor mijn vader!!

 • Reageren
  Jitske
  13/12/2016

  Super leuk cadeau voor m’n man. Hopelijk verdwijnen mijn scheermesjes dan niet meer stiekem 😉

 • Reageren
  Anouk
  13/12/2016

  Wauw! Topactie! Ik zou graag een gepersonaliseerde scheermes willen winnen voor manlief omdat hij zich fat misschien fatsoenlijk en optijd gaat scheren voor mij! Ik vind t namelijk vreselijk..en t staat m ook gewoon niet!

 • Reageren
  Ellen
  13/12/2016

  Ik doe heel graag mee!
  Mijn vriend studeert nu voor dit semester in Lissabon. Hij volgt daar een deel van zijn dubble-degree master aan de Nova Universiteit en komt met Kerst gelukkig terug na al die maanden!
  Als bijgeloof laat hij altijd tijdens zijn tentamens zijn baard staan. Hij scheert zich dus soms wel 2 weken niet! (maar ach, als hij zijn toetsen maar haalt he :’) )
  Dit scheermes zal hem dus een nog betere terugkomst bezorgen dan alleen elkaar weer zien :). Kan ik gelukkig ook weer zijn gezicht zien zodat ik hem kan zoenen haha!
  Uiteraard ga ik er vanuit dat dit bijgeloof werkt en dat hij met zijn vele studeren zijn tentamens haalt, maar zo’n mooi cadeau als extra zou natuurlijk ideaal zijn!

  Fijne feestdagen alvast! xxx

 • Reageren
  Lins
  13/12/2016

  Wat leuk! Eindelijk eens een origineel cadeau voor mijn vader 🙂 ! Het is altijd zo moeilijk om een leuk cadeau voor hem te kiezen. Keer wat anders dan shag…… en ook een stuk beter voor zijn gezondheid!

 • Reageren
  Karlijn
  13/12/2016

  Wat een superleuk cadeau! Ik doe graag mee! Mijn vriend en ik hadden het er laatst nog over. Wat moet je mannen geven? Wij vrouwen zijn veeel makkelijker in dat opzicht;) het lijkt mij dus superleuk om een gepersonaliseerd cadeau te geven aan mijn vriend! Gaaf bedacht van Gilette!

 • Reageren
  Denice vd Linden
  13/12/2016

  Super leuke actie ? Ik zou hem graag willen winnen voor mijn vriend (uiteraard) Dit omdat hij hem dik verdient! Ben februari uitgerekend, we krijgen een jongentje! En hij doet zoveel voor mij (lees: alles) geen gemopper geen geklaag alles uit pure liefde! Daarom zou ik het super leuk vinden om hem te verassen met een persoonlijk cadeau ❤️??

 • Reageren
  Ellen
  13/12/2016

  Superleuke actie! Ik zou wel mee willen doen voor Mn puberzoon die nu moet gaan scheren maar mijn mesjes steeds pakt! Kan ie mooi zn eigen gebruiken.
  Groetjes Ellen

 • Reageren
  Melanie
  13/12/2016

  Supper leuk kado ik doe graag mee voor me vriend hij gebruikt altijd Gilette scheermes een nieuwe is welkom ??

 • Reageren
  Amanda
  13/12/2016

  Wat Leuk!! ?
  Ik wil hem graag winnen voor mijn lieve vader.❤
  Hij moet zich echt al jaren lang iedere dag scheren omdat het zo snel groeit..

  (Elke dag? moet er niet aan denken zeg)

  Hij doet dit tevens ook omdat de kinderen (onze Kids 1 en 3 jaar) anders bultjes krijgen na het knuffelen, we komen om de dag bij Opa en Oma en dan word er altijd veel geknuffeld.

  Ik zou dit een super orgineel cadeautje voor hem vinden omdat hij het dus elke dag gebruikt.

  Duimen maar ?

 • Reageren
  Kimberley
  13/12/2016

  Super leuk voor kerst voor mijn vriend. Heerlijk als hij zich net heeft geschoren, lekker glad!

 • Reageren
  Lisanne
  13/12/2016

  Oh die struggle van altijd een cadeau voor je vriend vinden, zeer herkenbaar. Zou hem super graag willen verrassen met een nieuw mes is hij nodig aan toe

 • Reageren
  Samantha
  13/12/2016

  Wat een geweldige actie! Ik doe graag mee! Ik vroeg gisteren nog of hij al een lijstje heeft gemaakt. Zegt ie ik heb alles al wat ik wil hebben. Echt lief toch!? Dus ik zou hem graag willen verrassen met dit geweldige kado

 • Reageren
  Rosalien Tijhuis
  13/12/2016

  Super leuk cadeau! Hij weer glade wangen en ik geen last meer van ruwe, harige kusjes 😉 Een win-win situatie dus

 • Reageren
  puck patist
  13/12/2016

  Jaaaaa, voor mijn lieve papa, die er een hekel aanheeft als een van z’n drie vrouwen (mijn mama, mn zus en ik) z’n scheermes jat. Dus deze zal zeer gewenst zijn en helemaal top! We hebben een super mooie kerstboom staan en geven elkaar elk jaar allemaal een kadootje dus dit zou wel heel leuk mooi en handig kadootje zijn aangezien het best moeilijk is aangezien hij een man is! Hij heet: Cor.
  Email: patistos@hetnet.nl

 • Reageren
  Demi
  13/12/2016

  Wat een leuke winactie! Dit lijkt mij een top kado om aan mijn vader te geven deze kerst!

 • Reageren
  Floortje
  13/12/2016

  Oh deze zou ik graag voor mijn beste vriend willen winnen! We hadden tot 2 maanden terug een relatie (hij heeft het uitgemaakt) maar we zien elkaar wekelijks, hij staat voor me klaar en houdt van me zoals er nog nooit door een jongen van me gehouden is. Hij woont op 1 uur rijden, maar als ik verdrietig ben, komt ie me gewoon halen. Zelf heb ik als student zijnde niet zoveel geld voor een cadeau, maar god wat is dit leuk! En voor als we zoenen (ja het is geen 1950) is t wel fijn als ik een keer niet gescrubd word haha.

 • Reageren
  Mell Van Mieghem
  13/12/2016

  Vriendjelief verdient ook leuke spullen in de badkamer net zoals wij vrouwen dus dit zou hij super vinden voor te krijgen! (Ik weet dit nu al) aangezien hij iemand is die zich graag verzorgt ( geen ijdeltuit, gewoon netjes geknipt en geschoren) is dit echt een super cadeau voor hem. Dus ik hou men vingertjes gekruist en hopelijk mag ik dit onder de boom leggen. Voor hem!!!

 • Reageren
  Bo
  13/12/2016

  Ik wil wel mee doen! Zag het via snapchat. Altijd leuk om iets te winnen 🙂

  Groetjes!

 • Reageren
  melanie
  13/12/2016

  Super leuk cadeau voor mijn vent die altijd mijn scheermesje steelt!!!

 • Reageren
  Yara
  13/12/2016

  Super gaaf scheermesje! Die wil ik ook wel winnen 😉

 • Reageren
  Natasja Keizer Wesseling
  13/12/2016

  Nou precies dat, mijn man is net zo creatief kwa lijstjes en dit is zoon leuk cadeau.! Ik hoop dat ik er ook 1 win.!

 • Reageren
  Sanne
  13/12/2016

  Dit is het perfecte kerstcadeau voor mijn vriend!
  Mijn vriend zit doordeweeks intern op de kazerne waardoor wij elkaar dan moeten missen. Hij moet zich elke dag scheren(verplicht anders moet hij zijn baard laten staan) dus als ik deze hem cadeau kan geven en mijn naam erop laat zetten kan hij mij niet vergeten!(zal die hoop ik niet maar toch leuk zo scheermesje?)

 • Reageren
  Marlot
  13/12/2016

  Jaaa….. super leuke win actie. Nu hopen???

 • Reageren
  Marlyne
  13/12/2016

  Super Leuk! Ik doe mee voor mijn vader.

 • Reageren
  Michelle van de Luitgaren
  13/12/2016

  Super leuk en origineel!! Ik zou hem mijn vriend cadeau doen. Dit is onze eerste kerst samen. En hij zit tegelijkertijd een jaar in Zweden (voor studie) hij komt met kerst heel eventjes terug en hoe leuk zou het zijn om hem dan een heel persoonlijk cadeautje te geven! Liefs

 • Reageren
  Iris L
  13/12/2016

  Wat een leuk idee! Ik zag je “story” op Instagram en dacht, ha! Ik ga ook een poging wagen. Mijn vader is 28 december jarig en dit zou wel een heel gaaf cadeau zijn gezien hij altijd de meest suffe dingen zoals hardloopsokken vraagt. Dus dit zou zeker heel leuk zijn voor de verandering ?

 • Reageren
  Fenn
  13/12/2016

  Aaah!! Super leuke om te geven aan mijn vriend! En voor hem leuk om te krijgen natuurlijk!

 • Reageren
  Celine
  13/12/2016

  Wat een leuke winactie! Ik zou graag willen winnen!

 • Reageren
  Valerie Pittellioen
  13/12/2016

  Ik ben al 4 jaar samen met mijn vriend, en nu beginnen de ideetjes toch wel op te raken.. en hij begint zijn baard te laten staan.. dit zou dus echt een heel leuk cadeautje en oplossing zijn! Ik zou er denk ik gewoon zijn naam op zetten, Lander dus.. ofwel gewoon love you als reminder!

 • Reageren
  Maaike Hoekstra
  13/12/2016

  Dit zou echt wel een heeel gaaf cadeau zijn voor mijn vriend, al helemaal omdat we kerst in Londen vieren verwacht hij eigenlijk geen cadeau hoe leuk zou het zijn dat ik dan juist wel met een cadeau aan kom zetten. Duimen maar!

 • Reageren
  manon
  13/12/2016

  Doe graag mee voor mijn vader! Voor mijn vriend hoeft het niet want die vind zijn behaarde gezicht dikke prima haha! Maar mijn papa mag na alle wegwerpmesjes wel eens een echt scheermes krijgen! Leuke win actie liefs Manon

 • Reageren
  Carolien
  13/12/2016

  Wat een leuke winactie! Aangezien ik niet verder kom dan een setje sokken, boxershorts of iets voor onder de douche, zou dit wél een heel leuk cadeau zijn voor onder de boom! Dit is niet wat hij totaal niet zou verwachten, ik waag graag een kansje:-)

 • Reageren
  Anne
  13/12/2016

  Ik doe mee! Ik zou het graag willen winnen voor mijn vader die een leuk cadeautje verdiend met de kerst!

 • Reageren
  Mireille
  13/12/2016

  Hi, wat een superleuke winactie! Het is altijd lastig om een origineel cadeau voor mijn vriend te bedenken, maar dit is echt super! Ik waag een kansje 🙂

 • Reageren
  Renske
  13/12/2016

  Leuke winactie! Dit zou mijn partner goed kunnen gebruiken!
  Aangezien ik regelmatig zijn scheermesjes toeeigen en hij de laatste tijd wat laks is in het bijhouden van zijn baard ?
  Liefs,

 • Reageren
  Linda
  13/12/2016

  Wooo die 30 man is wel toegenomen Hahaha. maar toch een kansje wagen voor vriendlief! 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Wakker worden met de K3 wekkerradioMy Profile

 • Reageren
  Vera M.
  13/12/2016

  Ohhh dit is echt het perfecte cadeau voor le boyfriend! Ik heb zijn scheermes per ongeluk een soort van ehh.. gebroken. In 2en. Ai. Dus dit ben ik hem sowieso verschuldigd haha!

 • Reageren
  Roxanne
  14/12/2016

  Dat is zeker een leuk en handig cadeau om te geven! Ik doe graag mee met de winactie!

 • Reageren
  Raphaëlle Geling
  14/12/2016

  Wat een ontzettend leuk cadeau zeg! Ik zou dit scheermes graag aan mijn vriend geven met kerst omdat hij altijd zeurt over dat hij nu toch ECHT een nieuwe nodig heeft en hij het altijd vergeet te kopen ??. Dus dan komt dit cadeau perfect van pas! Leuk artikel en ook weer leuk geschreven. Liefde voor jouw schrijfstijl❤️

 • Reageren
  Mandy
  14/12/2016

  Ik doe graag mee met dezr winactie!??ik zou hem graag willen winnen voor mijn man.volgend jaar maart worden wij voor het eerst ouders?het is onwijs bijzonder om zwanger te zijn!wel heb ik sinds een aantal weken onwijs last van mijn bekken en rug,waardoor ik helaas niet alles meer voor 100% kan doen.mijn man helpt mij daar onwijs bij om veel in het huishouden te doen en er voor mij te zijn!❤nu wil ik iets bijzonders voor hem terug doen en een persoonlijke scheermes met kerst aan hem willen geven om aan te geven dat ik trots op hem ben wie hij is en om wat hij doet allemaal voor mij doet!?

 • Reageren
  Hellen
  14/12/2016

  Toffe actie, helemaal na Movember ??
  Ik zou graag mijn vriend hiermee verassen!

 • Reageren
  Sam
  14/12/2016

  Zou helemaal top zijn dit gepersonaliseerd scheermes voor mijn man.
  Zoveel mannen hier in huis…..weten ze precies dat deze voor papa is!

 • Reageren
  Marlon
  14/12/2016

  Jaa super leuke actie! Erg leuke verassing voor mijn vriend! Hij vindt dingen verzinnen ook lastig en zo heb ik straks toch een leuk origineel kado voor hem!! 🙂

 • Reageren
  Ivet van Wezel
  14/12/2016

  Ik zou graag een scheermes aan m’n tweelingbroer cadeau doen!
  Ik woon sinds Augustus niet meer thuis, maar in Nijmegen op kamers. Hij geeft nooit letterlijk toe dat ik me mist, maar wekelijks benoemt ie dat het toch wel saai is zonder mij. Ik zou hem dan ook graag een scheermes geven dat door mij gepersonaliseerd is zodat ie dan elke keer bij het scheren nog even het idee heeft dat ik er toch gewoon ben.
  Sowieso een heeele toffe actie dat je je eigen scheermes kunt samenstellen, en leuk dat jij er 5 mag weggeven!
  Liefs

 • Reageren
  Loes
  14/12/2016

  Dat zou helemaal top zijn voor mijn vriend!

 • Reageren
  Marscha
  14/12/2016

  Wat een super leuke winactie. Ik zou m willen winnen voor mijn man waarop ik super trots ben. Dit jaar voor t eerst papa geworden van ons mooie zoontje en ondanks alle zorgen, is hij echte de beste papa die ons zoontje maar kan wensen!

 • Reageren
  Jennifer
  14/12/2016

  Ik doe mee voor Melle! Dan laat ik zijn naam erop zetten, alvast voor later, leuk toch! Dan weet hij met wat voor middeleeuwse martelwerktuigen de man in 2016 zijn baardgroei moest bijhouden. :’) Dikke gein natuurlijk want ik gun mijn vriend absoluut een fijn nieuw scheermes (en hoe leuk, met z’n naam erop!!).
  Jennifer onlangs geplaatst…De #pileavanjen – Pilea PeperomioidesMy Profile

 • Reageren
  Sabrina
  14/12/2016

  Een scheermes voor mn man! Hij sheert nu met Gillette fusion. Lijkt me een leuk kado. Ik doe graag mee!

 • Reageren
  Eline
  15/12/2016

  Ik zou hem graag willen winnen omdat ik in de 4 jaar tijd dat ik een relatie heb met mijn vriend ik hem nog nooit zonder baard heb gezien. En hij heeft natuurlijk geen excuus meer als ik aankom met zo’n leuk scheermesje haha.

 • Reageren
  Janine Dorrestein
  15/12/2016

  Die lieverd van mij heeft moeite met scheren. Hij moet wel, maar haalt vaak zijn huid open. Het enige mesje wat hij redelijk kan verdragen is die van Gillette. Hoe leuk om zijn meiden erop te zetten, dan gaat ie het misschien nog met plezier doen!

 • Reageren
  pascal
  16/12/2016

  Voor kerst vroeg mijn man een scheermes cadeau!
  Eigenlijk was ik niet van plan het te kopen omdat ik een scheermes maar gewoontjes vond , maar deze is speciaal en verdient wel een speciaal plaatsje in de badkamer!
  Hij zou dit krijgen van onze kindjes en zou er heel trots op zijn.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.