Budget face of the day: knallen!

Met mijn looks trek ik af en toe graag een beetje de aandacht. Ik ga dan los met knallende lippen, extreme winged eyeliners of heftige oogschaduw. Vandaag had ik zin om een knalkleurtje op mijn lippen te smeren. Kijken jullie mee naar mijn look?

DSC_0312

Op mijn ogen heb ik koper-achtig bruin gebruikt. Een beetje in de tint van mijn haarkleur. Op mijn bewegend ooglid een iets lichtere kleur dan in mijn arcadeboog.

DSC_0313

Uiteraard mag een vette winged eyeliner niet ontbreken. Op mijn lippen heb ik een lipstain. Dit is een gloss die in je lippen trekt waardoor de kleur langer blijft zitten. De kleur die ik op heb, heb ik in Thailand gekocht maar in Nederland zijn veel soortgelijke glosses verkrijgbaar.

DSC_0304

Hieronder de budget-producten die ik heb gebruikt. De letters van de foundation zijn weggevaagd maar het is de Healthy Mix foundation van Bourjois.

Budget look

Vinden jullie dit een draagbare look?

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.