Bourjois Red In The City Rouge Edition 12 heures

Het wordt bijna saai als ik over mijn liefde voor rode lipsticks begin.. Of toch niet? Hier in ieder geval weer een prachtduo, twee lipsticks uit ‘Red in the city’ van Bourjois.

Volgens Bourjois is rood meer dan een kleur. Rood is een modeaccessoire, een must-wear voor de lippen die haar tot Parisienne maakt. De Rouge Edition 12 heures heeft een crèmetextuur en een semi-matte finish. De lipstick zou tot 12 uur moeten houden.

1

2

Herfstwaardig zijn ze in ieder geval zeker! Het was een perfecte match met mijn versgevonden kastanjes en kleine rode appeltjes. Links op de foto zie je Red-Outable en rechts zie je Cherry My Chérie. De linkerversie gaat meer richting donkerrood met een trendy tintje bruin, de rechterversie is meer klassiekrood.

3

6

Links: Red-Outable. Rechts: Cherry My Chérie. De swatches waren zo gemaakt! De textuur is vol en romig en de kleuren zijn ontzettend goed gepigmenteerd. Het is qua comfort geenszins te merken dat je hier te maken hebt met lipsticks met een semi-matte finish.

4

Red-Outable is een vrij donkerrode kleur met een koele ondertoon. De kleuren op de losse armswatches komen trouwens het meest overeen met de kleuren in werkelijkheid, mijn camera pikt ze op mijn lippen toch net iets anders op. De dekking van de lipstick is mooi en goed en de uitstraling van dit kleurtje vind ik zeer elegant, perfect voor een gala!

5

Cherry my Chérie gaat zoals ik al eerder zei iets meer richting het klassieke rood en deze variant laat mijn lippen tevens iets voller lijken. Ik vind het een erg mooie kleur en hij staat, ondanks dat mijn huid nu vrij bleek is, toch behoorlijk prima! De dekking geef ik weer een dikke 10.

Conclusie: wat een fijne lipsticks zijn dit. Ze maken mijn lippen glad, strak, vol en verzorgd en de kleurdekking is waanzinnig goed. 12 uren houden ze het alleen echt niet uit op mijn lippen; de lipsticks geven in het begin behoorlijk af en na een uurtje of vier krijg ik toch echt wel de behoefte om het allemaal weer een beetje bij te werken.

De lipsticks uit de Red In The City collectie van Bourjois zijn €13,95 per stuk en te koop bij verschillende drogisterijen.

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Nicole
  12/11/2016

  Ze zijn mooi! Maar ja hoeveel rode lipsticks heeft een mens nodig hè?
  Nicole onlangs geplaatst…10x waarom ik een slechte Instagrammer benMy Profile

 • Reageren
  Carlijn
  12/11/2016

  Haha Sanne en haar rode lipsticks. Ik vind deze kleuren heul intens. Staan je allebei prachtig. Vind dat donkerrode wel heel mooi voor het najaar.
  Carlijn onlangs geplaatst…4x beautyoplossingen uit eigen keukenMy Profile

 • Reageren
  Bianca
  12/11/2016

  Beide kleuren staan je heel erg mooi, zelf draag ik amper rood (liever roze of nude) x
  Bianca onlangs geplaatst…GARMIN VIVOFIT JUNIOR ACTIVITY TRACKER VOOR KIDSMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  12/11/2016

  Oeh ze staan je beide prachtig! Ik draag de laatste tijd weinig rode lipsticks, neig eerder naar berry en nude. Wellicht toch leuk om tijdens de feestdagen weer een keer een rode kleur op mijn lippen te knallen 🙂
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Real Techniques Multitask SetMy Profile

 • Reageren
  Sandra
  12/11/2016

  Red-Outable vind ik erg mooi! Rode lipsticks draag ik ook heel vaak, al neig ik de laatste tijd ook wel veel naar de berry/paarse kleuren. Ook tof! Deze lipsticks zien er in ieder geval goed uit qua kleuren. Super fijn ook dat de dekking zo goed is. Heb er echt een hekel aan als ik een paar lagen moet aanbrengen, haha.
  Sandra onlangs geplaatst…Outfit: Classy & Stoer | Pantalon, Pumpkin Spice & Cluse horlogeMy Profile

 • Reageren
  marleen@burgertrutjes
  12/11/2016

  Praaaaaaachtig! Nu heb je natuurlijk al van nature een goeie kop 😉 maar de lipsticks zijn echt plaatjes!

 • Reageren
  Yvonne
  14/11/2016

  Nou ja, ik volg al lang heel wat blogs maar stuit nu pas op die van jou. Ik zag je wel eens voorbij komen op Youtube van The Make Up Spot maar wist niet eens dat je zelf een blog had. Ik ga je nu volgen! Leuke blog!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.