Boots No7 Protect & Perfect Serum Intense en Daycream

no7Als ik een goed verhaal hoor over gezichtsverzoring, dan ben ik er als de kippen bij om het zelf uit te proberen. Het Protect & Perfect serum is alom geprezen omdat het goedje naar het schijnt echt zou werken tegen rimpels. De producten van No7 stonden daarom al heel lang op mijn lijstje, maar in Nederland zijn ze over het algemeen niet zo makkelijk verkrijgbaar. Tot ik ineens tegen een Boots apotheek aanliep!

Maar waar komt die populariteit rondom het Protect & Perfect serum nu vandaan? In het serum zitten stoffen die het collageen in de huid beschermen tegen verdere afbraak. Als gevolg hiervan kan de huid veerkrachtiger blijven en worden rimpels dus minder zichtbaar. Verder zitten er heel veel sterke hydratanten in die de huid een volumineuzer aanzien geven. De belangrijkste rimpelverminderaar in het product is retinol, een vorm van vitamine A zuur.

Door een vooraanstaande documentaire van de BBC zijn al deze claims wetenschappelijk bewezen. Het herstelt inderdaad de tekenen van vroegtijdige huidveroudering, bijvoorbeeld door de zon. Wow! Zoiets wil toch iedereen?! Inderdaad, zoiets wil iedereen. De dag nadat de documentaire van BBC was uitgekomen, was het serum binnen no-time overal uitverkocht.

no7 serum dagcremeJullie kunnen je wel voorstellen dat ik natuurlijk verder in deze hype wil duiken. Hoewel dit onderzoek alweer een paar jaar geleden gedaan is, is het product natuurlijk nog steeds hetzelfde. Ik review voor jullie het serum en de dagcrème van de Protect & Perfect Intense lijn. Dit is een lijn voor de huid van 35-45 jaar, maar ik vind het ook prima te gebruiken voor mijn huid.

Het serum zit in een verpakking van 30ml. Niet heel erg veel, maar van een serum hoef je doorgaans een stuk minder te gebruiken dan van een gewone crème. Het serum gebruik je vóór je dag- en avondverzoring.

no7 4

no7 2Er zit een klein ‘tuitje’ aan het tubetje. Lekker hygiënisch en handig in gebruik. Zo kun je makkelijk de hoeveelheid doseren.

no7 5Je hoeft maar een klein beetje te gebruiken voor je hele gezicht. De substantie is heel siliconen-achtig, maar dit is meestal zo bij een serum. Het legt echt een laagje over je huid.

no7 3Als ik het serum heb uitgesmeerd dan zie je meteen al een verschil! Je ziet dat de rimpeltjes op mijn hand een beetje zijn opgevuld. Het ziet er een stuk gladder en strakker uit.

no7 6Ik moet nog een beetje wennen aan het gevoel op mijn gezicht, maar dat komt omdat het zo’n silconen-substantie is. Juist daardoor heb ik wel het idee dat het werkt. Al heb ik natuurlijk niet echt rimpels in mijn gezicht, dus daar kan ik het product niet adequaat op beoordelen. Toch ben ik van mening dat dit product mijn huid zeker een stukje mooier maakt!

Dan de Protect & Perfect dagcrème. Wat een prachtige pot is dit zeg! Hij ziet er heel luxe en chique uit. Toch heb ik liever een pompflacon, omdat dit nu eenmaal schoner werkt. In een pot komen veel eerder bacteriën omdat je er steeds met je vingers ingaat. Maar voor nu neem ik dat maar even voor lief. Er zit 50 ml in.

no7 7

no7 8De crème voelt heel dik en romig aan. Het voelt eigenlijk meer aan als een nachtcrème dan als een dagcrème. Ik heb hier niet zoveel moeite mee, maar voor een vette huid kan dit te voedend zijn. In de creme zit spf 15.

no7 9

no7 10

no7 11Wat een heerlijke, rijke crème is dit zeg! Ik houd hiervan. Je gezicht wordt voelbaar gehydrateerd en dat zie je weer terug in een mooie, gezond gloed op je huid. De geur is niet heel bijzonder, niet een typische crèmegeur maar ook niet heel geparfumeerd. Ik heb de crème een paar keer gebruikt, dus wat de effecten op de lange termijn zullen zijn van beide producten, dat kan ik nog niet zeggen. Aan de andere kant heb ik natuurlijk nog niet echt zichtbare lijntjes op mijn gezicht en dus is dat niet een goede graadmeter. Voor mij is het vooral belangrijk dat een crème mijn huid er mooier laat uitzien. En dat is zowel bij het serum als bij de dagcrème het geval.

Voor het serum betaal je €27,45 en voor de dagcrème €27,95. Boots is ook online verkrijgbaar via hun webshop.

Lijkt het jullie wat?

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reageren
  kim
  17/04/2014

  Ik was heel nieuwsgierig! Dus ik begin te lezen en de moed zakte me in de schoenen bij het stukje over siliconen (iets minder dramatisch hoor) , daar kan ik niet tegen. Van een echte siliconen crème krijg ik uitslag, maar de rest klinkt wel goed! Leuk dat je dit deelt!

 • Reageren
  Bertine
  17/04/2014

  de dagcreme zit echt in een mooie pot ja, oogt heel luxe! lijken mij fijne producten.

 • Reageren
  margriet
  25/07/2015

  ik ben 48 en de cremes zijn van 35 /45 is er geen cremes voor mijn leeftyd

 • Reageren
  Wilma
  04/11/2015

  Ik ben 57 is het dan wel iets voor mij?

  • Reageren
   Uyen
   28/10/2020

   Ze heeft ook andere pot met andere kleur die is bedoel voor jouw leeftijd.

 • Reageren
  Anita
  05/11/2015

  Beste Wilma en Margriet, er is ook een serum voor mensen boven de 45.
  Dat is de: No7 Lift & Luminate Day & Night Serum, dit vind je in de webshop.
  Daar kun je invullen hoe oud je bent en wat voor huid je hebt en of je diepere lijntjes of rimpels hebt en aan de hand daarvan krijg je meteen te zien welke er voor jou geschikt is.

 • Reageren
  irene Miller
  14/04/2016

  is dit de creme waar Dhr.Phil het over had in zijn uitzending? en waar kun je dit bestellen dan, heb rond gesnuffeld op Google maar kan t niet vinden!

  • Reageren
   FNJ
   27/06/2016

   Ja klopt, zag t ook bij Dr Phil, heb t nu besteld bij nl.boots.com

  • Reageren
   Maria Van Uytsel
   04/07/2020

   welke zalf voor 55 + ? Waar en hoe kan ik ze bestellen?

 • Reageren
  Liza
  15/04/2016

  Hi Irene,

  Grappig ik zette gisteren de tv aan naar thuiskomst van mijn werk en zag dit ook! Ff googelen en je kunt het online kopen!

  • Reageren
   La VieSagista
   15/04/2016

   Ik heb het bij de Boots apotheek gekocht. Wat is er over gezegd trouwens?

   • Reageren
    irene Miller
    15/04/2016

    hoi La Vie,

    dat het heel goed werkt en ja ik vertrouw op Dr.Phil he hihi.

 • Reageren
  Thea
  21/06/2016

  Kun je het nog bij de etos kopen.?Waar zitten de Boots apotheken??

 • Reageren
  Yvonne
  22/06/2016

  Zijn siliconen in een creme/serum wel goed voor je huid?

 • Reageren
  Claudia maria
  22/06/2016

  Hallo, is het product enkel voor vrouwen of bestaat ook een variant voor mannen?

  • Reageren
   La VieSagista
   22/06/2016

   Naar mijn weten bestaat dit specifieke product alleen voor mannen!

   • Reageren
    Claudia maria
    22/06/2016

    Uhmm…u bedoeld voor vrouwen 🙂

    • Reageren
     La VieSagista
     22/06/2016

     Haha ja sorry! Alleen voor vrouwen inderdaad. Maar neem aan dat mannen deze producten ook gewoon kunnen gebruiken.

     • Claudia maria
      22/06/2016

      Leuk! Goed om te weten, gaat mijn man er strakker uitzien, hihihi!! bedankt hoor!!

 • Reageren
  Claudia maria
  22/06/2016

  Hallo, is het product enkel alleen voor vrouwen of bestaat een mannen variant?

  • Reageren
   FNJ
   27/06/2016

   Er is een vrouwen EN mannen variant

 • Reageren
  FNJ
  27/06/2016

  heb het net besteld bij nl.boots.com, de nederlandse apotheek van boots!
  mooie aanbieding ook 1+1 gratis, scheelt bijna 50% voor de oogcreme, serum, dag- en nachtcreme 🙂

 • Reageren
  Patricia
  14/07/2016

  Er zijn ook producten voor mannen bij nl.boots.com

 • Reageren
  BestNormand
  21/04/2018

  I see you don’t monetize your website, don’t waste your traffic, you can earn additional
  bucks every month because you’ve got high quality
  content. If you want to know how to make extra bucks,
  search for: Ercannou’s essential adsense alternative
  BestNormand onlangs geplaatst…BestNormandMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.