Boek: Lauren Conrad Style

Lauren conrad styleAl sinds realityshow The Hills heb ik een girl crush op Lauren Conrad. Een beauty van een vrouw, met veel gevoel voor mode en make-up. Nog nooit heb ik haar kunnen betrappen op een kledingmisser of een eyeliner die niet helemaal recht zit. Na The Hills heeft Lauren al twee boeken uitgebracht: het eerste boek ‘Style’ en het tweede boek ‘Beauty’. Vandaag nemen we een kijkje in haar stijlgids.

Aan de hoofdstukindeling is te zien dat het boek je vooral probeert te leren over de ‘basics’. De musthaves voor in je kledingkast, accessoires, tips over make-up en haar, feestjes en gelegenheden, etc. Het is niet echt duidelijk op welke doelgroep het boek zich richt, maar ik neem aan gewoon voor meisjes en vrouwen die geinteresseerd zijn in beauty en mode en natuurlijk ook een beetje in Lauren zelf.

DSC_0042

DSC_0043Lauren Conrad gaat uitgebreid in op een aantal onmisbare items in je kledingkast. Misschien voor de hand liggend, maar uiteraard kan een little black dress niet ontbreken in je stash. Goed te combineren met pumps, ballerina’s of enkellaarsjes. Zelf koop ik minstens eenmaal per jaar een nieuw exemplaar. Zwart doet het in mijn ogen altijd goed!

DSC_0045
DSC_0046Ik word helemaal vrolijk van de lach van Lauren! De tips en ideeën die ze geeft zijn niet niet heel vernieuwend, maar wel leuk om te lezen. Bovendien krijg ik heel veel inspiratie van al haar outfits. Het rode rokje met de witte top vind ik super gecombineerd. En oh zo mooi met die rode lipstick.

DSC_0047
DSC_0051Behalve stijltips, besteedt Lauren ook aandacht aan make-up. Zo laat ze zien hoe je een mooie daytime look kunt maken, hoe je blush en bronzer moet gebruiken en hoe je een dramatische look kan creëren zonder oogschaduw. Want het grappige is: Lauren houdt niet van oogschaduw en ze draagt het nooit.

DSC_0054
DSC_0055Style is een basic, maar vermakelijk boek voor iedereen die een beetje van stijl en een beetje van Lauren houdt:) Het taalgebruik vind ik zelf iets te simpel, van mij hadden de teksten en de informatie wel iets dieper mogen gaan. Ik gebruik het boek zelf eigenlijk vooral voor de plaatjes en voor inspiratie op kledinggebied. Je kunt het boek bestellen bij Bol.com voor €17,95.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Felicia Rodrigues dos Santos
  27/03/2014

  Ik wil ook zo graag dit boek hebben! Bedankt voor de reminder om hem te gaan halen 🙂

 • Reageren
  Beautydagboek
  27/03/2014

  Dit boek staat ook al tijden op mijn wishlist, ik vind haar heel inspirerend en een echt stijlicoon!

 • Reageren
  kim
  28/03/2014

  Ik heb hem toevallig vorige week gekregen! Heerlijk om door te bladeren en inspiratie op te doen. Ik vind Lauren ook geweldig! En vind het mooi dat ik met Beauty samen en leuk ‘setje’ in mn boekenkast heb 🙂

 • Reageren
  Lisanne
  28/03/2014

  Ah, het lijk me zo’n leuk boek! Hij staat ook op mijn wishlist! (:

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.