Blogposts van mij die je wellicht nog nooit gelezen hebt

Lieve lezers, ik weet natuurlijk niet hoe lang een ieder van jullie mij al volgt. Ik weet dus ook niet, wie wanneer is ingestapt en wie welke artikelen al heeft gelezen. Met een bloggeschiedenis van zo’n vijf jaar, zijn er al heel wat posts online verschenen. Ook posts, die jij wellicht nog nooit gelezen hebt omdat je me toen nog niet volgde, omdat je ze simpelweg gemist heb, of misschien toen geen zin had of geen tijd om te lezen. Daarom lijkt het me leuk om hier een lijstje te delen met wat blogposts die je wellicht ontgaan zijn. En als je ze al wel een keer gelezen hebt, dan wil je ze misschien wel nog een keer lezen.

Een peuter graag (over mijn vriend die geen baby papa is). Mijn vriend heeft altijd heel hard geroepen dat kinderen gerust met twee jaar ter wereld mogen komen.

Is jullie thuissituatie wel veilig genoeg? Een kritische vraag van de dokter die wel even binnenkwam.

Hoe overleef ik een zomerzwangerschap? Wanneer het kwik stijgt is dat voor een zwangere vrouw niet altijd even aangenaam. Ik ben twee keer in de zomer hoogzwanger geweest. Dit zijn mijn tips om de zomer goed te doorstaan.

Ik ben gestopt met borstvoeding. Na een avontuur van 7 maanden kwam er aan de borstvoedingperiode een einde. Ik kreeg er weer een stukje vrijheid voor terug, maar tegelijkertijd vond ik het ook erg emotioneel.

Deze babynamen zijn het absoluut niet geworden. Een overzichtje van namen die het zeker niet gehaald hebben.

Deze babynamen zijn het net niet geworden. Een overzichtslijstje van namen die toch zijn afgevallen.

Mijn ervaring: afstuderen met een baby. Ik zat in mijn master toen ik zwanger raakte van James. Hoe was die afstudeerperiode? Vond ik het moeilijk om het studeren met een baby te combineren? Zou ik het afraden of juist aanraden?

5x wat mijn vriend beter doet dan ik. Verschil moet er zijn in een relatie toch?

De keuze voor de NIP test. Al vroeg in de zwangerschap van Isé besloot ik de NIPT te laten doen. Vanwaar deze keuze?

Ik geniet meer bij mijn tweede kind. Bij mijn eerste kind voelde het soms meer als overleven. Bij mijn tweede is dat heel anders.

Zitten er artikelen bij die jij nog niet gelezen had?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Eke
  22/06/2019

  Ik weet Niet meer precies hoe lang ik je volg. Volgens mij ben ik met een video van je gestart, toen woonde je nog in Haarlem en was James nog een baby. Ook kan ik mij een video van jou en Elise nog goed herinneren! In eerste instantie verslond ik je beauty-artikelen en video’s en langzaam groeide dat uit naar de mommy-dingen.

 • Reageren
  Lisanne
  22/06/2019

  Alles gelezen! ? Ik denk dat ik je echt vanaf het prille begin volg en weet nog dat je viral ging met je “dit vertellen ze niet over je bevalling” (oid) post. Toen was het hek van de dam! Leuk om terug te blikken!
  Lisanne onlangs geplaatst…Food | Naanpizza met groentes, buffelmozzarella en chorizoMy Profile

 • Reageren
  Kirsten Mamagisch
  22/06/2019

  Ik lees eigenlijk pas echt sinds een paar maanden mee en het gross is voor mij dus nieuw. Wat dus mooi is zo in het weekend, dan heb ik weer lekker wat te lezen ? leuk ook, zo’n overzichtje. Ik ga zelf toch minder snel op zoek naast oudere artikelen 🙂
  Kirsten Mamagisch onlangs geplaatst…De speeltuinjungle: je mond valt er van openMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.