Black Friday (en ik ben ook van de partij)

Black Friday nadert en dat betekent natuurlijk dat er door een hoop winkels en webshops met dikke vette kortingen gestrooid gaat worden. Hét moment voor de koopjesjagers onder ons om favoriete producten in te slaan.

Overgewaaide hype

De hype is natuurlijk een beetje overgewaaid vanuit Amerika (je kent de beelden met rennende hordes mensen vast wel van tv, altijd erg hilarisch). Ik moet eerlijk zeggen dat ik er tot vijf jaar geleden helemaal niet mee bezig was, maar nu ik toch al een paar keer fijne deals heb weten te pakken rondom deze dag, ben ik ook dit jaar weer van de partij. Bovendien kun je er ook niet omheen: bijna alle winkels doen mee en op social media wordt er veel mee geadverteerd. Ik ben expres een aantal merken op social media gaan volgen, zodat ik goed in de gaten kan houden wat voor aanbiedingen ze hebben.

Middernacht klaarzitten

Ik scoor graag kleding voor de kinderen, elektronica, woonaccessoires, jassen en alles rondom persoonlijke verzorging. Dat kan echt bizar veel schelen qua prijs. Voor sommige winkels zit ik zelfs middernacht al klaar, omdat populaire items snel uitverkocht kunnen zijn en de sale op Black Friday om 00.01 van start gaat. Daar wil ik best een paar uurtjes minder voor slapen 😛

Inslaan voor de decembermaand

Het is voor mij bovendien hét moment om cadeaus voor Sinterklaas, Kerst en iedereen die in december jarig is (en dat zijn er in mijn omgeving veel!) in te slaan. Het favoriete huisparfum voor mijn moeder, nieuwe boeken voor mijn vader, speelgoed voor de kinderen etc.

Dit jaar heb ik het wat gestructureerder aangepakt en heb ik al een lijstje gemaakt met dingen die ik zou willen kopen en hoop te scoren.

De datum

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 29 november 2019. Op notino.nl – mijn favoriete beautywebshop – kan je echter de hele week van Black Friday kortingen profiteren, dus van maandag 25 november tot en met zondag 1 december 2019. Zo hoef je niet tegen middernacht al klaar te zitten, maar heb je tijd genoeg om de beste parfums en cosmetica te kiezen.

Korting op geselecteerde merken

Je krijgt de hele week heel veel korting op verschillende merken. Ik ga in ieder geval een voorraadje van mijn favoriete foundation, L’Oreal mascara, shampoo, mascara en bodyproducten inslaan en voor mijn vriend komt Dior Homme zeker in mijn virtuele mandje!

Kijk jij ook al uit naar Black Friday 2019? Heb jij dingen op je wishlist staan voor dit jaar?

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.