Binnenkijken in onze badkamer

Het blijft leuk om in andermans interieur te gluren, of dat nu de woonkamer is, de slaapkamer of dit in dit geval.. De badkamer!

Ik geef je in dit artikel een kleine rondleiding door onze badkamer, inclusief de nodige kiekjes in de kastjes met bijbehorende producten van zowel mijn vriend als van mij.

Simpel maar doeltreffend, dat is kortgezegd de stijl van onze badkamer. Gezien deze door de vorige bewoners verbouwd is hoefden we er behalve een beetje schoonmaken (veel kalkvorming hier) maar weinig aan te doen.


Het badkamermeubel is gevuld met mijn beautyproducten. Heel veel past er niet in, maar eigenlijk is dat maar goed ook want anders had ik ‘m binnen no time volgestopt met veel teveel nonsensproducten die ik toch niet op dagelijkse basis gebruik. Wat er wel in het kastje zit zijn de volgende producten:


Wat bodylotion en handcrĂšme van Dove, gezichtsreinigingsproducten van Kruidvat eigen merk en Garnier en mijn dagverzorging van Rodial. Ook staat er nog wat shampoovoorraad in het kastje voor als ik wil afwisselen.


Het ieniemieplankje in de verticale kast is voor mijn vriend. Verschil moet er zijn he 😉 Onderin staan onze tandenborstels.

Met de douche ben ik heel blij, hij is echt heer-lijk. Er komt flink wat water uit de regenkop en dat is toch wel fijn om ’s ochtends mee wakker te worden. Bovendien is het met z’n tweeĂ«n veel comfortabeler douchen onder een wat bredere straal. Niet dat we nu elke dag samen douchen, maar toch.

Bovenste plankje van le boyfriend. Hij gebruikt de Beach Blonde Sea Salt shampoo van John Frieda en een body- en facewash van Dove.

Mijn plankje staat aanzienlijk voller. Op dit moment gebruik voor mijn haar de Ogx ever straightening brazilian keratin smooth shampoo en conditioner. Voor mijn lichaam twee douchegels van The Body Shop.

Verder is de badkamer ook voorzien van een ligbad. Zelf ga ik lang niet elke week of zelfs niet elke maand in bad, maar James wel een paar keer per week en voor hem is een heerlijk ontspanmomentje (voor mij trouwens ook als hij in bad zit..)

Tot slot heb ik boven op mijn nachtkastje drie houten aapjes Horen – Zien – Zwijgen staan die ik ooit van mijn oma kreeg.

De badkamer is niet heel groot, maar eigenlijk alles wat ik belangrijk/comfortabel vind zit erin: een (regen)douche, een ligbad en een badkamermeubel met spiegel. Ook vind ik het prettig dat er een raam in de badkamer zit; niet alleen handig om te ventileren, maar ook gewoon mooier voor de lichtinval.

Wat vind jij belangrijk in een badkamer?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Nicole
  13/12/2016

  Wow wat mooi!! Heel stijlvol!
  Nicole onlangs geplaatst…Oh jee, was dat het einde van het middagslaapje?My Profile

 • Reageren
  Elise Joanne
  13/12/2016

  Ik vind jullie badkamer perfect! Straks, modern maar niet té. En een bad én douche; altijd twee pluspunten. Ziet er gewoon heel keurig en mooi uit, ideaal! Lekker van genieten snoezel <3
  Elise Joanne onlangs geplaatst…Een Tweede Kindje?My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  13/12/2016

  Ziet er heel erg netjes uit!! Prima badkamer 😉
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Solligne Instant Colour For Brows and LashesMy Profile

 • Reageren
  Angela
  13/12/2016

  Mooie Badkamer! Misschien een rare vraag, maar hoe zijn de kleine plankjes bij de douche (voor de shampoo etc) bevestigd? Zou dit namelijk ook wel willen!

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  13/12/2016

  Wat fijn dat jullie een bad hebben! Dat mis ik echt in onze badkamer. Zo lekker om de kids daar in te kunnen laten badderen en ook ook voor mama zelf natuurlijk ;). Wat ik met nu afvraag is waar je de badhanddoeken hebt liggen? :D. Die ben ik niet tegen gekomen, haha.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Maak je klaar voor kerst met de leukste woonaccessoires!My Profile

 • Reageren
  Yvonne
  13/12/2016

  Perfecte badkamer! En zo lekker opgeruimd. Onze kast is heel groot waardoor ik er veel te veel voorraad en handdoeken in prop.

 • Reageren
  tara
  13/12/2016

  Prachtige badkamer!!

 • Reageren
  jodi - liefthuis
  13/12/2016

  Op je nachtkastje?? je badkamerkastje bedoel je denk ik haha.
  ik blijf fan van je ramen…zo gaaf.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…We liegen massaal over ons cadeautje…Mijn Tips + WIN 50 euro Groupon voucherMy Profile

 • Reageren
  Karen
  13/12/2016

  Wij hebben precies zo’n indeling! Maar wel echt een compleet andere badkamer. Mijn bestie zit in het sanitair, dus dat is fijn.

 • Reageren
  Yvonne
  13/12/2016

  Mooie strakke badkamer! Ik heb een vrij kleine badkamer met alleen een douche en toilet, maar wel een met veel opbergruimte. Een wastafelladekast van Ikea (godmorgon geloof ik), en twee lange hoge kasten naadloos tegen elkaar van dezelfde serie Ă©n een open stellingkastje waar onze parfumverzameling op staat (hjalmaren). De ruimte is dus wel goed benut haha (en het staat zowaar nog rustig ook). In de douchecabine hangt overigens ook een hoekrekje van Ikea. Roest totaal niet en kostte geen drol voor 14.95. (Grundtal). En er past lekker veel op! 🙂
  Yvonne onlangs geplaatst…Ouders van Nu verdienen juist een schouderklopje in plaats van betweterig gepreekMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  14/12/2016

  Wat een mooie en nette badkamer. Heerlijk, zo’n grote douchekop en wat heb je er fijne productjes staan! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Reageren
  Denise
  15/12/2016

  Mooi!
  Alleen een nachtkastje in de badkamer? Verkeerd getypt :)?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.