Beyoncé in verwachting van een tweeling!

Waaaaaah dit vind ik echt ZO LEUK!! Op haar Instagrampagina heeft Beyonce bekend gemaakt in verwachting te zijn van een tweeling.

Ik had eerlijk gezegd niet meer de hoop dat het nog ging gebeuren, na alle geruchten over de spanningen tussen het huwelijk van Beyoncé en Jay-Z. Ik wilde er natuurlijk niks van geloven, maar er waren toch wel een aantal vreemde dingetjes in de media gekomen. Die geruchten zijn echter wat mij betreft nu in 1 klap voorbij want de twee love birds worden opnieuw ouders en dit keer van niet één maar twee baby’s! Echt, ik vind dit zo leuk voor ze. Blue Ivy (5) krijgt er of twee zusjes, twee broertjes, of een broertje en een zusje erbij. Wat een geluk voor de familie Carter. Bey is op dit moment 35 jaar en Jay-Z 47.

Bij de foto heeft Beyonce het volgende geschreven: “Wij willen onze liefde en blijdschap met jullie delen. Wij zijn voor de tweede keer gezegend. We zijn ongelooflijk dankbaar dat onze familie met twee wordt uitgebreid en we danken jullie voor alle lieve wensen.”

Ik wens Beyoncé een hele voorspoedige zwangerschap toe!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Dionne
  01/02/2017

  Aaaah! Wat super leuk! Dit had ik ook niet meer verwacht.
  Dionne onlangs geplaatst…Travel | Dit is de mooiste AirBnB waar ik ooit geweest benMy Profile

 • Reageren
  Linda Venrooij
  03/02/2017

  Echt heel leuk voor ze ja! Zullen wel twee verdomd knappe kids worden weer 😀
  Linda Venrooij onlangs geplaatst…Monster Jam komt terug naar de Kuip!My Profile

 • Reageren
  Angela || Great Body & Mind
  07/02/2017

  Ik vind het wel vette foto’s!
  Angela || Great Body & Mind onlangs geplaatst…#Fitgirl: het ging eigenlijk niet zo goed + ik ga breder bloggenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.