7x best gelezen artikelen van 2015

Ook mijn lijstje met best gelezen artikelen kon natuurlijk niet achterblijven.. Hier komen de meest gelezen artikelen van 2015.

 1. Wat niemand je vertelt over de geboorte van een papa deel 2. Ik zal niet onder stoelen of banken steken dat de artikelen gerelateerd aan mijn bevalling en het moederschap het over het algemeen het beste doen. Mijn vriend heeft mij zelfs van de troon gestoten met zijn, al zeg ik het zelf, fantastische artikel over zijn eerste week als newborn daddy.
 2. Olaz Regenerist Reinigingssysteem, nachtelixer en nachtcrème. Lang leven Google! Anders had dit artikel natuurlijk nooit op plaats twee gestaan. Blijkbaar wordt er heel veel gegoogled op de producten van Olaz en toevallig heb ik daar een uitgebreide review over geschreven.
 3. Mijn uitspraken tijdens de bevalling. Daar istie weer hoor, mijn bevalling. Jullie kunnen er blijkbaar geen genoeg van krijgen!
 4. Een ongeluk zit in een klein hoekje, pt. II. Drama, dat trekt natuurlijk altijd. En dat dit een drama was, dat moge duidelijk zijn. James en ik vielen met de fiets en kwamen er niet ongeschonden uit.
 5. Mijn zusje haar nieuwe kapsel is een feit. In dit artikel liet ik zien hoe het haar van mijn zusje er voor de chemo, tijdens de chemo en een paar maanden na de chemo uit zag. En ik snap heel goed dat dit mensen nieuwsgierig maakt.
 6. Afvaldagboek deel II (gewichtsupdate + foto’s). Ik vermoed dat dit te maken heeft met de foto’s die ik aan dit artikel toevoegde. We zijn natuurlijk hartstikke voyeuristisch met zijn allen, vandaar dit dit artikel waarin ik letterlijk veel van mezelf blootgeef waarschijnlijk erg populair is (geweest).
 7. HELP ik word kaal! Mijn kaalheid was te wijten aan het verliezen van mijn zwangerschapshormonen na bevalling van James. Waarschijnlijk herkenden veel vrouwen zich in dit verhaal.

Wat vonden jullie het leukste artikel van afgelopen jaar? En wat voor soort artikelen lezen jullie het liefst?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Angela Lodder
  31/12/2015

  Ook ik heb ze allemaal gelezen hihi 😉 Ik wens je een fantastisch jaar toe en ik blijf je met plezier volgen 🙂
  Angela Lodder onlangs geplaatst…Bedankt lieve lezersMy Profile

 • Reageren
  Nicole
  31/12/2015

  Ik vind de combi van persoonlijk en beauty leuk! Daarom kom ik hier graag! Ga zo door volgend jaar! En maak er een mooi 2016 van!
  Nicole onlangs geplaatst…2015: The best and the worst van Everyday-Life.nlMy Profile

 • Reageren
  Marloes
  31/12/2015

  Ik geef toe, ik ben niet de beste in wiskunde maar na 7 hoort 8 toch te komen in 8x best gelezen ? ik heb je blog ontdekt dankzij je mama en bevallingsverhalen, mijn dochter is maar iets jonger dan James dus je bereid me goed voor op wat er komen gaat ? inmiddels kijk ik elke dag trouw of er een nieuw artikel op staat en ik lees erg graag je make-up reviews en vertrouw er volledig op bij mijn aankopen ?

 • Reageren
  Nesrin
  31/12/2015

  Natuurlijk heb deze allemaal gelezen. Leuk zo een lijst,

  Ik wens jou en je gezin een hele fijne jaarwisseling en al het goeds voor 2016!
  Nesrin onlangs geplaatst…Today is Tutu & ThuispakMy Profile

 • Reageren
  Ilse van Kreanimo
  31/12/2015

  Ik volg je nog maar pas dus ik ben er toch een paar gaan lezen 😀

  Je man blogt goed btw.

  En ja ik werd ook kaal bij het verlies van de hormonen…. dus herkenning alom.
  Ilse van Kreanimo onlangs geplaatst…Zal Lommel het ook “Shaffen’?My Profile

 • Reageren
  Rosanne
  31/12/2015

  Alle artikelen komen mij bekend voor. Ik vond het artikel van de papa van James echt super geschreven!
  Op naar een nieuw jaar met prachtige artikelen!
  Rosanne onlangs geplaatst…Je anders voordoen op social mediaMy Profile

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  31/12/2015

  Leuk om te zien, veel persoonlijke artikelen doen het blijkbaar goed en die vind ik ook het leukst om te lezen 🙂 Ik herinner me nog een artikel van jou over de kracht van kwetsbaarheid en dat is één van mijn favorieten!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Mijn favoriete artikelen van 2015!My Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  31/12/2015

  Hihi, ik heb e allemaal gelezen! Een hele fijne jaarwisseling x
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Terugblikken op 2015My Profile

 • Reageren
  Manon
  31/12/2015

  Heerlijk om te lezen allemaal!
  Zeker die artikelen over bevallen heb ik goed gelezen en die van je man ook.
  Ben zelf 3 maanden geleden bevallen en herken me in jouw verhalen en uitspraken!

  Ga zo door in het nieuwe jaar. Jij onderscheid je echt van anderen door zo volwassen, eerlijk en open te schrijven. Ik vind het heerlijk om te lezen allemaal, ook de mindere momenten geven mij het idee dat als ik dat heb ik in ieder geval niet de enige ben.

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  01/01/2016

  Leuk om ze op een rijtje te zien staan! Ik heb ze geloof allemaal gelezen :). Ik vind de balans tussen persoonlijk en beauty erg leuk op je site. Ik ben zelf een beautyliefhebber, dus ik lees je reviews ook graag, maar het persoonlijke is ook heel leuk om met je mee te lezen! En een heel goed 2016 Sanne!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Video | Mijn beautyfavorieten van 2015My Profile

 • Reageren
  Olga
  02/01/2016

  Ik lees eigenlijk overal het liefst persoonlijke stukken met (wat) foto’s. En ook plogs vind ik vaak erg leuk. Ik heb vaak weinig geduld voor het bekijken van filmpjes, maar dat komt omdat ik meer een lezer ben.
  Olga onlangs geplaatst…Personal: Voornemens voor 2016My Profile

 • Reageren
  Neys Rieten Woonaccessoires
  21/01/2016

  De meesten die hier komen zullen hier komen door je artikelen over zwangerschap. Je schrijft er vaak over dus de meeste geinteresseerden zullen hier op af komen!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.