Benefit Dew The Hoola Bronzer Review

Ik ben wel weer klaar met dat winter-witte, wat jullie? Ik testte de nieuwe bronzers van Benefit om mijn kleur weer wat op te vijzelen.

Ik ben dol op allerlei soorten zelfbruiners, zolang ze me er maar natuurlijk bruin uit laten zien. Voor de langetermijn tanning gebruik ik graag de zelfbruindoekjes van Kruidvat, zeer effectief en lekker goedkoop. Soms wil je echter niet meteen all the way gaan en is een instant tanner een goed alternatief.

1

Deze twee nieuwe producten van Benefit zijn daar uitermate geschikt voor. Ik ga je er alles over vertellen!

2

Dew The Hoola Liquid Face Bronzer (€30,50)

Het eerste product is de liquid versie van de mega populaire Hoola bronzer. Zelf heb ik deze nog nooit gebruikt, maar ik weet wel dat het een van de betere bronzers is in beautyland.

3

Met de vloeibare versie van de Hoola slaat Benefit een nieuwe weg in. Zelf heb ik niet echt een voorkeur voor poeder of vloeibaar, het gaat mij echt om het effect. Sowieso vind ik de verpakking van deze bronzer oogstrelend. Het flesje doet denken aan een bamboestok.

4

5

6

De vloeibare Hoola bronzer is echt bedoeld is voor het geven van warmte aan je gezicht. Het is geen bronzer die ik zou aanraden om te shapen. Ik gebruik ‘m het liefst met mijn Beautyblender, een beetje op mijn jukbeenderen en op de bovenkant van mijn voorhoofd aanbrengen en blenden maar. Hij lijkt hier trouwens vrij oranje, maar daar zie je straks niks meer van. Hij droogt mat op.

zonder bronzer

Mijn gezicht met enkel foundation.

zonder zelfbruiner erbij

Met bronzer. Zoals je ziet geeft de Hoola bronzer mijn gezicht een mooie warme kleur. Zonder is mijn huid vrij vlak. Ik heb het product een beetje op mijn voorhoofd aangebracht en tevens op mijn wangen. De bronzer geeft automatisch iets meer diepte aan mijn gezicht zonder oranje of té bruin te zijn, iets wat je niet zou verwachten als je de swatch op mijn hand ziet.

Als je het echt wat heftiger wilt maken, kun je de bronzer in combinatie met zelfbruiner gebruiken. Hierdoor krijg je het ultieme zomerse effect. Dit heb ik hieronder gedaan:

full face

Het effect vind ik wederom prachtig, heel natuurlijk en beschaafd. Ik moest in het begin wel even wennen hoe ik het product het beste kon aanbrengen, het werd soms een beetje vlekkerig namelijk en ik snapte niet hoe dit kon. Ik had dan gewoon niet genoeg uitgeblend. De kunst is om het echt heel goed in de huid te deppen/blenden en het product goed op te bouwen. Het is helemaal niet erg om twee of drie laagjes te gebruiken, daar leent dit product zich juist uitermate goed voor. De bronzer ruikt trouwens ook nog eens heerlijk!

7

Hoola Zero Tanlines Body Bronzer (€32,50)

Een niet-plakkerige bronzer die wel tot 12 uur  lang op je huid blijft zitten. Ideaal voor een feestje, of een andere gelegenheid waarbij je er net even wat bruiner uit wilt zien. Voordeel van zo’n instant bronzer is dat je niet een paar dagen van te voren al hoeft te beginnen met smeren om optimaal resultaat te krijgen, dit smeer je gewoon op en hoppa je bent bruin!

8

9

Het leuke van deze bronzer is dat er een applicator in de dop verborgen zit. Geen vieze handen dus als je dit goedje op je huid smeert. De applicator is expres zo donker gemaakt zodat je eventuele bruine vlekken er niet op ziet zitten.

bruinCollage

Inderdaad net alsof ik een paar dagen in de zon heb gelegen – maar dan zonder de schadelijke effecten ervan 😉

Concluderend kan ik zeggen dat dit de perfecte producten te zijn om je huid een prachtig, gebruind en Hawaiiaans kleurtje te geven. Dat het nu nog winter is maakt mij eerlijk gezegd helemaal niks uit, des te meer reden om de zomer alvast een beetje in huis te halen. Beide producten doen wat ze beloven, namelijk je huid op een natuurlijke manier bruiner maken. Ook ruiken ze goddelijk! En tot slot een minder belangrijk, maar toch wel positief punt is dat de verpakkingen waanzinnig mooi zijn en een ware eye catcher op je beautykast.

Echter, laten we ook even eerlijk gaan kijken naar de prijs van de producten. Respectievelijk €30,50 en €32,50 voor Dew The Hoola Face Bronzer en de Zero Tanlines Body Bronzer. De producten zijn absoluut niet goedkoop. Ze doen hun werk hartstikke goed maar ik vraag me, zeker wat betreft dat laatste product, af of er geen vergelijkbare producten zijn die ook een dergelijk bruin huidje achterlaten. Ik kan me namelijk de Tanatomicals bronzer herinneren die bij mij een soortgelijk effect teweegbracht en stukken goedkoper was. Ik heb er zelfs nog een fles van liggen. Onderzoek naar dit product wijst echter uit dat dit product zeer slecht verkrijgbaar is.

Dat gezegd hebbende denk ik dat je zeker goed zit met deze producten van Benefit.

De producten zullen vanaf maart te koop zijn bij Douglas.

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reageren
  Channa
  12/02/2016

  Staat je goed zeg, heel natuurlijk! En de producten hebben ook echt een super leuke verpakking, ik word er vrolijk van!
  Channa onlangs geplaatst…Shit, ik heb last van Nomophobia. En jij misschien ook wel!My Profile

 • Reageren
  Nicole
  12/02/2016

  Wow dat werkt echt goed dus! Zelf mag ik niet in de zon ivm Lupus, dus ben altijd bleek. Dit zou best een oplossing kunnen Zijn. Producten zien er ook prachtig uit trouwens.
  Nicole onlangs geplaatst…Vijf must-read artikelen van andere blogs!My Profile

 • Reageren
  Vera
  12/02/2016

  Vooral de body bronzer vind ik er heel mooi uit zien! Natuurlijk effect en inderdaad net alsof je een paar dagen naar de zon bent geweest.

 • Reageren
  Dorien
  12/02/2016

  Ohw wauw staat je goed. En alleen om de verpakking al zou ik dit product kunnen aanschaffen. Ik word in de winter echt super bleek dus een beetje instant tan is meer dan welkom!
  Dorien onlangs geplaatst…11 TEKENEN DAT DE SPORTSCHOOL JOUW DING NIET IS | EN DIE VAN MIJ!My Profile

 • Reageren
  Leonie
  12/02/2016

  Wat een super leuke en mooie producten! Die verpakkingen zijn geweldig:)
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Project Babykamer #1My Profile

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  12/02/2016

  Oh wauw, die verpakkingen zien er inderdaad heel aantrekkelijk uit! De werking is ook prima en het effect laat je echt stralen. Wel wat aan de prijs, maar ik kan me voorstellen dat je het er voor over zou hebben :).
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Isadora Beauty event + unboxing goodiebagMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  12/02/2016

  Wauw je ziet inderdaad echt goed verschil! Leuke verpakkingen en een leuk product!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…L’Occitane Shea Face Comforting OilMy Profile

 • Reageren
  Myrthe
  12/02/2016

  Staat je goed! Zelf heb ik een erg kichte huid, waardoor ik waarschijnlijk al snel een oempaloempalook zou krijgen denk ik.. Zou je de kruitvat doekjes misschien ook eens willen reviewen?
  Myrthe onlangs geplaatst…Liebster AwardMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  12/02/2016

  Het lijken mij allebei heerlijke producten en heb er al veel goeds over gehoord. Fijn om te lezen dat ze niet oranje zijn, iets waar ik altijd een beetje bang voor ben met zelfbruiners.
  Ik ben zo ongelooflijk wit dat ik maar eens ga beginnen dit voorjaar met zelfbruiners. Scheelt een hoop pijn aan mijn ogen :’)
  Lifesabout onlangs geplaatst…Het moederschap. Deze momenten vind ik leuker dan verwacht.My Profile

 • Reageren
  Elles
  12/02/2016

  Wat een mooie producten, ze zien er geweldig uit. Ik ben de witte, spookachtige huid ook helemaal zat dus dit komt als geroepen!
  Liefs,
  Elles

 • Reageren
  Wies | Nature of Happiness
  12/02/2016

  Wauw, de bronzer staat je super mooi! Ze zijn inderdaad prijzig, en daarom zou ik de body bronzer ook niet kopen. De gezichtsbronzer lijkt me wel erg fijn! En de verpakkingen van Benefit zijn altijd prachtig!

 • Reageren
  Carlijn
  14/02/2016

  Ik vind ze beide een prima effect hebben. Ben al een tijdje fan van bronzers in vloeibare vorm, het brengt net wat natuurlijker aan, mits je het goed verdeelt over de huid. Van Lancaster heb ik een vergelijkbaar product voor het lichaam, maar dan gewoon in crèmevorm. Dit heeft toch wel mijn voorkeur boven zo’n sponsapplicator, denk ik.

 • Reageren
  Emeral Beautylife
  01/05/2016

  Makeup Forever bronzer is een ultra natuurlijke en waterdicht compact bronzer voor een zomerse gloed het hele jaar door. Geen spoor, geen poederachtige afwerking.> http://www.emeralbeautylife.nl/product/pro-bronze-fusion-honey/

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.