Beluister nu ook mijn podcasts!

Ik heb al meerdere malen benoemd hoe ontzettend fan ik ben van podcasts. Ze maken een hoop dagelijkse ‘saaie’ bezigheden zoals autorijden, schoonmaken, strijken en opruimen tot een veel gezelliger klusje en ik luister zelfs liever een podcast dan dat ik een muziekje op zet. Soms vind ik het ook juist de ultieme vorm van ontspanning.

De ene keer zet ik een inspiratiepodcast op, dan weer een true crime podcast en soms een podcast over het nieuws. Er is echt voor iedereen wat te kiezen.

Vorig jaar begon het bij mij te kriebelen om zelf ook een podcast te beginnen omdat ik het gevoel had dat bepaalde onderwerpen zich beter lenen voor een verhaalvertelling. Je kunt op deze manier net iets meer details kwijt en mensen die veel in de auto zitten en daardoor geen videos kunnen kijken, komen op deze manier ook aan hun trekken.

Ik heb al een aantal podcasts opgenomen met de volgende onderwerpen:

 • We leefden een maand van een vast boodschappenbudget en dit is wat er gebeurde
 • Hoe de Implanon mij veranderde in een draak
 • Onverwacht zwanger als student
 • Ik hoopte op een meisje
 • Een millennia moeder (in gesprek met KellyCaresse)

Mocht je het leuk vinden, dan kun je mijn podcasts beluisteren op onder andere Spotify, Google podcasts, Apple podcasts. Je vindt me onder de naam La Vie Sanne vertelt.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reageren
  Sabrina
  12/01/2020

  Leuk, ik ben gek op podcasts! Ik heb me geabonneerd!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.