BeautyUK Posh Pout

DSC_2006

Als het om lipproducten gaat, kan ik eindeloos doorgaan met reviewen. Ik ben altijd in om een nieuwe kleur, nieuwe textuur of nieuwe uitvoering te testen. Vandaag zien jullie de BeautyUK Posh Pout in de kleur Power to the Purple.

BeautyUK heeft sinds dit jaar mijn hart veroverd. Het is een betaalbaar merk met innovatieve producten en erg leuke kleuren in hun assortiment. Ze hebben van allerlei soorten producten zoals oogschaduws, blushes, wenkbrauwsetjes, lipsticks en foundations. Ik heb al eerder een CC cream van ze gereviewd. Ik ontving de Posh Pout, een romige lipgloss vormgegeven in een stick.

DSC_2008

DSC_2013

Dit is de kleur Power to the Purple, die, hoewel de naam een paarse kleur doet vermoeden, meer weg heeft van roze. De verpakking is niet super bijzonder, deze heeft over het algemeen veel weg van de chubby stick-dupes die in omloop zijn. De punt is niet te dik en niet te dun, lijkt me prima om je lippen mooi mee in te kleuren.

DSC_2016

De kleur is op mijn arm nog iets feller dan ikverwacht had. Het pigment dat eraf komt is prima, ik ben benieuwd of het goed genoeg is om mijn vrij rode lippen te bedekken.

DSC_2024

DSC_2031

De textuur is vele malen romiger dan ik had verwacht en de hoeveelheid pigment doet me dan ook zeer verbazen. Op mijn lippen krijgt de Posh Pout veel meer kleur dan op mijn hand. Het is bijna neonroze! Na het opsmeren heb je niet alleen een kleurtje op je lippen, maar ze voelen ook nog eens mega gehydrateerd aan. De Posh Pout laat je lippen glanzen en er gezond uitzien. Ik ben echt fan van het resultaat!

Posh pout BeautyUK

Het nadeel van zo’n romige stick is dat de punt wat sneller afbreekt, ook ik had hier last van. Ik weet niet zo goed wat ik hiertegen kan doen, misschien de stick eerst in de koelkast leggen alvorens hem te gebruiken. Het potlood was al vrij gesmudged na 1x gebruiken.

De BeautyUK Posh Pout is in vijf kleuren te krijgen bij Beauty4sale en kost €3,99. Met de code LaVie4Sale krijg je 10% korting!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Marloes | Budgetproof.nl
  14/02/2015

  Wouwww da’s echt een kleurtje voor mij :). Ik vind felroze je ook mooi staan 🙂 je lijkt er jonger door dan rode lipstick. Het shimmer/parelmoereffect vind ik jammer…. Had echt perfect geweest zonder.
  Marloes | Budgetproof.nl onlangs geplaatst…Win: Lucardi More Initials kettingMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  14/02/2015

  Knallend and I love it. Ik vind het je super mooi staan. Ik ben heel benieuwd of ik dit kleurtje kan hebben. Leuk review.
  Nesrin onlangs geplaatst…Battle: Nesrin vs. haar man (anti Valentijn post)My Profile

 • Reageren
  Liset
  14/02/2015

  Jou staan dit soort kleuren heel erg goed! Ik heb het ook wel eens geprobeerd, maar op de een of andere manier vind ik dit soort tinten mij niet zo staan. Eigenlijk raar, want ik vind het bij anderen zo mooi :).
  Liset onlangs geplaatst…New in | Michael Kors Buckle ArmbandMy Profile

 • Reageren
  Liskalife
  14/02/2015

  Wel een hele mooi kleur

 • Reageren
  Jody
  14/02/2015

  Als je dit potlood gebruikt, moet je ‘m in de eerste instantie niet uitdraaien, pas als de punt op is gaan draaien want als de punt te lang is zal deze inderdaad snel afbreken vanwege de vrij ‘romige’ textuur.

 • Reageren
  Kirsten
  19/02/2015

  Ik ben tot nu toe nog niet zo weg van de “chubby stick” uitvoeringen. Hij dekt wel erg mooi! Ik heb soms nog wel eens moeite met het netjes binnen de lijntjes kleuren.. Ik vraag me af of me dat met zo’n variant gaat lukken. Haha.
  Kirsten onlangs geplaatst…Fotoshoplog BerlijnMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.