Review: Beauty UK Posh Palette in Eden

DSC_1237

Paletten, ik ben er dol op. Het is handig om mee te nemen, je hebt keuze te over qua kleuren en er is al een voorselectie gemaakt van tinten die je met elkaar kunt combineren. Qua paletten grijp ik het meest naar mijn Naked 2, maar die is vrij prijzig en dus zonde om elke keer te gebruiken. Ik ben nog niet eerder een palette tegengekomen die qua kleuren wel een beetje in de richting komt van Naked 2, maar toen ik het Beauty UK Posh Palette in Eden tegenkwam deed deze me er in de verte wel aan denken. Zou het?

Ik bestelde het palette bij The Makeup Spot, echt een hele fijne online shop waar talloze make-upproducten te koop zijn. Het palette in Eden sprak me meteen aan door de combinatie van lichte en donkere kleuren, en ook de afwisseling van mat met shimmer. Ik houd niet zo van paletten die alleen mat of alleen shimmer bevatten, want dat vind ik gewoon te beperkt om mee te werken. Het palette komt in een plastic verpakking die niet mega stevig aanvoelt. Ik vind het wel leuk dat de bovenkant doorzichtig is zodat je al een klein beetje kunt zien welke kleuren erin zitten.

DSC_1232

Bij het palette zit een klein sponsapplicatortje. Ik zal deze niet echt gebruiken om een volledige ooglook met te maken maar het kan wel handig zijn voor een finishing touch zoals een beetje highlighter onder je wenkbrauw, in je ooghoek of voor het vervagen van oogschaduw op je onderste wimperrand.

DSC_1233
Laten we dan nu gaan kijken naar de kleuren. Ik heb ze opgedeeld in twee foto’s, zodat je wat getailleerder de kleuren kunt zien. We beginnen met de linker vier kleuren van het palette.

Linksboven: roze/taupe shimmer
Rechtsboven: matte licht taupe
Linksonder: donkerbruin shimmer
Rechtsonder: roestbruin shimmer
DSC_1235
En de kleuren rechts van het palette:
Linksboven: Matte vanille
Linksonder: Donkergrijs shimmer
Middenboven: Roest shimmer
Middenonder: Zilverwit shimmer
Rechtsboven: Matte taupe
Rechtsonder: Taupe shimmer

DSC_1236
Uiteraard heb ik ook swatches op mijn arm gemaakt. Op de eerste twee foto’s zie je de gehele bovenste rij van het palette. De eerste foto is zonder flits, en de tweede met flits.

DSC_1241 DSC_1239
Op de volgende twee foto’s is de gehele onderste rij te zien van het palette. Wederom de eerste zonder flits, en de tweede foto met flits.

DSC_1243DSC_1244Ik kan stellen dat ik super tevreden ben over dit palette. De pigmentatie is uiteraard lang niet zo goed als die van mijn Naked 2, maar dat verwachtte ik ook niet. De kleuren vind ik prachtig: je kunt er een alledaagse look mee maken maar ook een opvallende uitgaanslook. Mijn favoriete kleuren zijn de twee matte taupe kleuren. Hier kun je zoveel mee combineren en spelen, echt super. Het Beauty UK Posh Palette in Eden is te verkrijgen bij The Makeup Spot voor €7,50.

Hieronder mijn beoordeling op de scorekaart:
Scorekaart-beauty-uk-palette

Het Beauty UK Posh Palette in Eden is te verkrijgen bij The Makeup Spot voor €7,50

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Eline
  20/01/2014

  Wat een mooi palette, ziet er heel erg goed uit!

 • Reageren
  Annemiek
  29/01/2014

  Prachtige kleuren zeg! Toch vind ik het stiekem ook voor het luxe gevoel leuker om duurdere/luxere producten te gebruiken. 😛 Het maakt mij in de ochtend toch altijd wel heel gelukkig (hoe oppervlakkig dat ook is) als ik met een mooi palette van mac of urban decay aan de slag kan gaan!

 • Reageren
  maud
  29/04/2014

  Even een tip,
  Op ‘enchantra.com’ zijn de palettes nu 3,47!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.