Beauty things I suck at

Helaas, ook make-up addicts zoals ik die dagelijks bezig zijn met het perfectioneren van hun make-up skills, kunnen niet overal goed in zijn als het om beauty gaat. Daar ben ik maar al te goed een voorbeeld van. Ik ga dan nu toch maar met de billen bloot en geef toe waar ik echt in suck!

nagels

 

Nagels in model brengen

Nagels lakken? No problemo! Nagels vijlen? Ander verhaal. Hoe vaak ik het ook probeer en hoe vaak ik ook oefen, het lukt me maar niet om mijn nagels allemaal op één lengte te krijgen en in dezelfde vorm. Mijn duim en wijsvinger gaan vaak nog wel goed, maar zodra ik bij mijn middelvinger aankom dan ga ik volledig de mist in. De ene keer eindigt de vorm veel te vierkant, dan weer veel te rond en een andere keer wordt de nagel weer zo kort dat ik de rest beter meteen kan afknippen. Gelukkig voor mij zijn er manicures te over, die mijn nagels weer tiptop in orde maken.

Wenkbrauwen epileren

Nog zo’n taakje dat ik beter aan de schoonheidsspecialist kan overlaten: het epileren van mijn wenkbrauwen. Ik weet niet hoe ik het voor elkaar krijg, maar ik als mijn eigen wenkbrauwen epileer dan blijven er altijd van die mee-eterachtige zwarte stipjes achter op de plek waar ik de haartjes uittrek. Ik mag dan het duurste pincet hebben (Tweezerman), bij mij maakt het allemaal geen barst uit. Ik wil er toch nog een keer voor in de leer gaan.

eyebrows

Mascara op mijn onderwimpers aanbrengen

Korte wimpers heb ik niet, maar het aanbrengen van mascara op mijn onderwimpers mondt vaak uit in geklieder. Ik krijg jeuk, moet knipperen, tril of schiet uit, altijd als ik met mijn onderwimpers bezig ben. Ik heb er sindskort wel iets op gevonden: een mascara met siliconen haartjes. Werkt een stuk preciezer! Ik gebruik hiervoor de Catrice Glamour Doll mascara.

lashes
Producten opmaken

Inderdaad, ik ben niet goed in het opmaken van producten. Ik heb er gewoonweg het geduld niet voor en daarnaast ben ik natuurlijk veel te hebberig om producten – ook al heb ik er al 10 van – in de winkel te laten staan. Dit resulteert in veel halflege flesjes, potjes, tubetjes en een boel bedorven producten. Ik vrees dat ik het nooit zal leren…

Pukkels uitdrukken

Iel. Ja iel ja. Maar ik ga het toch zeggen. Ik ben een heeeeele slechte pukkeluitknijper. Als ik het doe worden ze rood, bloederig, korsterig en worden ze pas na twee weken minder zichtbaar. Misschien komt het ook omdat ik lange nagels heb en ik mijn pukkeltjes daar eerder kapot mee maak dan dat ik ze echt verhelp als ik ze uitknijp. Ik moet er nog iets op vinden.

Velletjes van mijn lippen af trekken

Ik moet er echt mee stoppen, ik weet het! Ik kan niet tegen het gevoel als het nog allemaal velletjes op mijn lippen zitten. Als ik thuis ben dan neem ik nog wel eens de moeite om een snelle scrub te maken, maar anders bijt ze er met mijn tanden af. Gevolg: een bloedende lip..

lips

En jullie, hebben jullie ook beauty-dingen waar je echt slecht in/mee bent?

Bron foto’s: weheartit.com

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.