Mijn beauty confessions

beauty confessions

Ondanks dat ik beautyblogger ben, zijn er beautytaakjes waar ik absoluut niet van houd en waarvan je misschien niet zou denken dat ik ze soms ook helemaal achterwege laat. Ik ben benieuwd of jullie je in mijn beauty confessions herkennen!

– Ik heb echt een hekel aan het verzorgen van mijn nagels. Ik heb van mezelf niet een mooie vorm nagel en ik vind het dan ook erg moeilijk om er zelf nog wat van te maken. In plaats van vijlen, knip ik ze dan ook altijd bij. Dit is een stuk slechter voor je nagels omdat je scheurtjes riskeert, maar ik vind het veel te veel gedoe om ze in een mooie vorm te vijlen. Ik knip ze dus, en vervolgens haal ik met een vijl de scherpe randjes eraf.

– Nog zo’n taakje dat ik het liefst zo lang mogelijk uitstel: het scheren van mijn benen. Oei oei wat is dat een rotklusje! Ik snijd me heel vaak en voor dit taakje geldt dat ik nooit een goede houding kan vinden om het uit te voeren. Staand in de douche vind ik te vermoeiend, zittend op de bank met een bak water is ook geen optie want dan zit de hele bank binnen no time onder het scheerschuim, en ook met mijn voet op de wc rand vind ik maar irritant. Ik scheer dus maar eens in de twee weken mijn benen, maar ik heb daar dan ook weinig haargroei. De rest houd ik wel allemaal netjes bij hoor 😀

– Ik smeer me nooit in met bodylotion. Daar moet ik echt in een hele goede bui voor zijn, wil ik dat doen. Als ik het eenmaal gedaan heb vind ik het heerlijk, maar het kost teveel tijd ’s ochtends en mijn huid is in principe nooit droog. Als ik wel een droge huid zou hebben zou ik het misschien vaker doen, maar voorlopig skip ik deze stap in mijn beautyroutine.

– Mijn kwasten was ik veel te weinig. Soms schaam ik me gewoon voor mezelf als ik weer eens een mega ranzige foundationkwast tevoorschijn haal die al weken ongewassen in mijn stash rondslingert. Het punt is ook bij dit klusje dat ik vind dat het teveel tijd kost. En tijd is, helemaal nu ik een baby heb, ongelofelijk spaarzaam.

– Misschien niet direct beauty, maar indirect wel: ik drink te weinig water. Of ik drink überhaupt eigenlijk te weinig. Ik vergeet het gewoon vaak en ik heb ook niet standaard een flesje bij me wanneer ik onderweg ben. Dit zou ik wel moeten doen. En als ik dan twijfel of ik toch een flesje moet kopen bij een to-go winkel op het station, dan vind ik het al snel te duur.

– Mijn haren borstelen, dat is ook iets waar ik niet secuur genoeg mee ben. Ik heb al een tijdje best wel een grote knoop in mijn haar (schaam schaam) maar elke keer als ik met het ontwarren van die knoop begin, haak ik na vijf minuten af. Ik denk dat ik dit klusje maar aan de kapper overlaat 😉

Wat zijn jullie beauty confessions?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  beautydiarynl
  26/10/2014

  Haha, sommige dingen zijn wel herkenbaar. Zoals het benen scheren en laten wassen bijvoorbeeld.
  beautydiarynl onlangs geplaatst…Collective haul – oktober 2014My Profile

 • Reageren
  Malou
  26/10/2014

  Ik kan mij in alle punten vinden! Hoewel ik meestal wel m’n nagels vijl (behalve als ze heeeel lang zijn en er 1 is afgebroken) en ik borstel wel altijd m’n haar goed, en föhn het altijd. Na het föhnen moet ik wel borstelen haha. Maar bodylotion? Nehh. Benen scheren in de winter? Meh. En wat er drinken probeer is vaak te doen, maar lukt soms ook weken niet..
  Malou onlangs geplaatst…Food: de leukste gadgets voor in de keukenMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  26/10/2014

  haha, ik herken me in alle confessions!
  Kirsten onlangs geplaatst…Deborah MilanoMy Profile

 • Reageren
  Marloes
  26/10/2014

  Wat leuk om te lezen!

 • Reageren
  Janneke
  26/10/2014

  O, mijn benen zijn n ramp. Daar heb ik best wel veel haargroei. Ik wax t meestal met suikerhars en dat is dus echt zo’n rotklus. Na een week zie ik de eerste haren ook alweer dus dat is een vicieuze cirkel 🙁 Dat je nagels alleen zou mogen vijlen, vind ‘k een beetje onzin hoor. Ik knip ze altijd en heb daar nog nooit problemen mee gehad. Moet wel zeggen dat ik mn nagels immer kort hou. Lange nagels vind ik soms een wat gorige uitstraling hebben.

 • Reageren
  Myrna
  26/10/2014

  Oh ja benen scheren, zo’n irritant klusje om te doen! Kwasten wassen zou ik ook vaker moeten doen, meestal doe ik het even snel met een brush cleanser maar echt diep reinigen doe ik veel te weinig.
  Myrna onlangs geplaatst…Mijn kleurboeken voor volwassenenMy Profile

 • Reageren
  Beautydagboek
  26/10/2014

  Hihi, laat je de knoop maar lekker over aan de kapper? 😀 Kwasten wassen doe ik ook veel te weinig, heb ze net weer een lekkere wasbeurt gegeven en moet het nu echt vaker gaan doen! Nagels knipte ik ook altijd, maar ik ben nu goed bezig met ze te laten groeien en bij te vijlen, yay!
  Beautydagboek onlangs geplaatst…MAC matte lipstick TaupeMy Profile

 • Reageren
  Esther
  26/10/2014

  Ik heb heel veel herkenbare dingen, Ik ben super allergisch voor het scheren van mijn benen dus als ik het doe loop ik een week rond met extreme jeuk. No fun. Mijn nagels doen vind ik ook niet een hele leuke bezigheid. En mijn kwasten zijn nodig toe aan een wasbeurt haha
  Esther onlangs geplaatst…Makeup of the dayMy Profile

 • Reageren
  Tine
  26/10/2014

  Ik herken me er helemaal in! Pas sinds ik de bodymilk voor onder de douche heb ontdekt, smeer ik mijn huid in want ik ben te lui om het na de douche te doen. En mijn haar borstelen is ook zoiets. Ik heb een tijd geleden een dikke knoop gewoon weggeknipt… Shame on me! 😉

 • Reageren
  Nadia
  28/10/2014

  Ahh, benen scheren is ook zo’n rotklusje! Ik denk dat niemand dat leuk vindt. En insmeren met bodylotion vind ik ook vervelend. Ik voel me wel verzorgder als ik het doe, maar het kost zoveel tijd en dan moet het ook nog intrekken…

 • Reageren
  Dani
  28/10/2014

  Ik herken me in alle punten behalve de knoop in je haar! Mijn haar is wel heilig en kan niet tegen klitten!

 • Reageren
  Marije | BakingBeautyNL
  30/10/2014

  Check, Check, Check.. Ik kan me echt in al (maar dan ook echt in AL) je punten vinden. Scary, het lijkt net alsof ik dit zelf heb geschreven, haha!
  Marije | BakingBeautyNL onlangs geplaatst…You’ve Got Mail #2: SchaamnamenMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.