The Beauty Blogger TAG

beautyblogger tagTags zijn helemaal hot in blogland. Het principe werkt zo: je kunt zelf een tag verzinnen (een onderwerp of categorie) waar je een filmpje of artikel over maakt. Vervolgens kun je andere bloggers noemen die jouw ’tag’ dan kunnen overnemen. Het is eigenlijk een soort ‘nomineren’ wat je op internet nu steeds meer ziet. Natuurlijk kun je zelf kiezen of je de tag overneemt. Een paar voorbeelden van tags zijn: ‘No-mirror makeup challenge tag’, ‘wrong-handed makeup tutorial tag’, ‘Too much information tag’,  ‘Perfect palette tag’, enzovoort. Vandaag heb ik voor jullie de Beauty Blogger Tag, waarin ik wat persoonlijke vragen beantwoord over mezelf. Ik heb aan de tag mijn eigen draai gegeven.

1. Is jouw haar van nature stijl of gekruld?
Van mezelf heb ik stijl haar. Ik had het wel leuk gevonden als er iets meer slag in zat.

2. Verf jij je haar zelf of ga je naar een salon?
Ik wissel het om de keer af. De laatste keer heb ik het zelf geverfd, maar dat heeft niet zo goed uitgepakt. Volgende keer ga ik dus weer naar de kapper.

3. Hoe vaak wissel jij van nagellak?
Meestal doe ik om de twee dagen wel een ander kleurtje op. Nagellak verveelt zo snel!

4. Hoe lang doe jij over je make-up?
Ik kan er heel kort over doen, maar ook heel lang. Gemiddeld denk ik zo’n 20 minuten.

5. Draag je elke dag een ‘full face’ makeup?
Meestal draag ik: foundation, poeder, mascara, eyeliner, blush. Dus dat is best wel een full face look ja. Ik draag ook graag oogschaduw.

6. Verzamel jij make-up of koop je alleen iets als je het nodig hebt?
Ik ben een echte verzamelaar wat betreft make-up. Ik heb ook echt hele paletten in mijn kast staan die nog nooit aangeraakt zijn. Toch blijf ik ze steeds opnieuw kopen.

7. Zou je de deur uit gaan zonder make-up?
Oh ja hoor, dat vind ik echt geen probleem. Het komt zeker wel eens in de week voor dat ik een lekkere make-uploze dag heb. Maar ik zie mezelf echt veel liever met make-up.

8. Hoeveel high-end producten heb je?
Phoe, dat zijn er teveel om op te noemen. Ik denk dat in verhouding mijn duurste product de highlighter Nars Albatross is. Deze wordt ook door de Kardashian-zusjes gebruikt.

9. Hoe laat sta je op en ga je naar bed?
Ik ga naar bed tussen 23.30 en 00.00 en de wekker gaat standaard om 7.00, vanwege mijn vriends werk. Dan blijf ik nog een half uurtje internetten in bed en dan ga ik eruit als hij naar kantoor is, dat is tussen 07.30 en 08.00.

10. Ben je rechts of links?
Rechts. Maar ik doe nog best veel dingen met links. Ik kan heel secuur mascara aanbrengen met links bijvoorbeeld.

11.  Hoe lang ben je?
Op mijn paspoort staat 1.77 maar volgens mij zit ik tussen de 1.75 en 1.77.

12. Lees jij comments op andere blogs?
Ja, altijd. Ik denk dat ik daar zelf ook nog wel wat van kan leren.

13. Hoe is je blognaam ontstaan?
Ik wilde een naam met een diepere betekenis. Dus niet alleen maar iets met make-up. Eerst wilde ik ‘Viesagiste’, maar die was al bezet. Toen is het La VieSagista geworden. La Vie betekent ‘het leven’ en ik vond het perfect gecombineerd met ‘Visagist’. Mijn ondertitel ‘makeup your beautiful life’ maakte het plaatje compleet. Ik vind de naam erg mooi en ben er heel trots op.

14. Scheld je wel eens?
Ja….

15. Wat ga je de rest van de dag doen?
Ik ga nu verder met een onderzoek naar argumentatie in testimonials voor mijn studie. Om 18.00 ga ik in de keuken staan want er komen vanavond 3 vriendinnen eten. En vanavond laat ga ik de finale van WIDM terugkijken!

Bron foto

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Margo
  20/03/2014

  Altijd leuk, tags om de persoon achter de blog beter te leren kennen. Je naam is zeker goed gevonden! Creatief en niet afgezaagd.

 • Reageren
  Angela
  20/03/2014

  Super leuk om te lezen!

 • Reageren
  Florentine
  13/07/2014

  Super leuk!!! Bij mij komt ie ook binnenkort online! XX liefs

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.