Batiste Droogshampoo XXL en Light & Blonde (korte review)

covefr

Droogshampoo, al vaak heb ik jullie op het hart gedrukt dat dit een voor mij onmisbaar goedje is. Het product werkt niet alleen om de vette look van je haar weer fris te maken, tegenwoordig zijn ze ook goed voor het maskeren van uitgroei en het geven van een volumeboost aan je haar. Deze twee eigenschappen ga ik aan jullie laten zien met twee droogshampoo’s van Batiste.

Ik maak er een lekker korte review van want we hoeven van dit alombekende product natuurlijk geen achtergrondinformatie meer (althans, zo schat ik dat in). Ik leg de nadruk op de resultaten van de droogshampoo’s.

light and blonde

Als eerst is de Light & Blonde variant aan de beurt. Deze zou dus naast het ontvetten van je haar, ook je uitgroei zichtbaar moeten verminderen (niet getreurd voor de brunettes trouwens, want ook daar is een variant voor).

blond niks

Obvisously vóór de droogshampoobeurt. God wat kan mijn haar toch futloos zijn.. Van een enorme uitgroei is niet echt sprake, maar toch zie je bepaalde plekken op mijn hoofd die wel wat verf kunnen gebruiken.

met shampoo beter 3
Haha dit is toch een geniaal goedje?! Hij sprayt zo hoppaaaa mijn hele uitgroei weg. Je moet het wel even heel goed uitborstelen en zorgen dat alle droogshampoo is opgenomen door je haar, anders krijg je een gelige waas. Hij is echt specifiek bedoeld voor blonde dames, houd hier rekening mee. Als je donkerblond, bruin, of heel assigblond haar hebt, dan zal je het product teveel op je haar zien. Voor mij is de kleur perfect! Mijn haar houdt het nog best een dagje uit zo.

XXL

Door naar de volgende: de XXL variant. Deze zou je haar een volumeboost moeten geven, oftewel volume en fixatie zoals op de verpakking staat.

XXL niks

Slap en futloos haar dat al twee dagen niet gewassen is. Duidelijk tijd voor een flinke wasbeurt of wat droogshampoo! Ik kies natuurlijk voor dat laatste.

Volume bam bam

Holy cannelloni, maar deze geeft écht veel volume! Yep, dit is duidelijk mijn favoriet van de twee. Deze droogshampoo zorgt er ook nog eens voor dat mijn haar hierna gewoon nog twee dagen goed zit. Ik hoef het er dan ook niet opnieuw in te sprayen, gewoon doorborstelen en het zit alsof het net gewassen is. Ook hier is weer de tip om het echt goed uit te borstelen, want ik zie dat ik op deze foto nog een klein beetje een matte grijzige waas heb.

Twee fijne droogshampoo’s die hun werk prima doen. Ik had niet verwacht dat ik die Light & Blonde variant echt zo serieus moest nemen, maar het zorgt er wel degelijk voor dat je uitgroei wordt bedekt. De XXL versie heeft  mijn haar een duidelijke volumeboost gegeven en ik vind écht dat mijn haar op deze manier mooi zit. En dat zeg ik niet snel over mijn eigen haar..

De droogshampoo’s kosten per stuk €5,89 en zijn te krijgen bij Kruidvat en Trekpleister. 

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reageren
  Sylvia van (Mauws.nl)
  01/12/2015

  Gave producten, maar is het effect van het blond weg zodra je je haar wast of blijft dat nog??

  • Reageren
   La VieSagista
   01/12/2015

   Dat gaat weer weg na het wassen hoor!

 • Reageren
  Marloes
  01/12/2015

  Stond gister met de droogshampoo van tony en guy in mn handen. Weer weggelegd met het idee, ik lees eens even wat revieuws of er nog iets nieuws is. Dus ik ga nu gelijk naar de winkel voor die volume variant. Thanks voor je review!
  Marloes onlangs geplaatst…PepernotenMy Profile

 • Reageren
  Kirsten
  01/12/2015

  Je moet de Batiste ‘Blush’ droogshampoo eens proberen! Daar kun je ten minste nog met je handen door je haar zonder dat het super stug is en je vingers blijven hangen. Mijn favoriet!
  Kirsten onlangs geplaatst…IPHONE CASEMy Profile

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  01/12/2015

  Zelf heb ik de XXL Volume Droogshampoo van Batiste en die vind ik echt heel erg fijn1
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Beautyfavorieten November 2015My Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  01/12/2015

  Oehh volume….come to mama…!
  Lifesabout onlangs geplaatst…‘Gewoon niet’ TAGMy Profile

 • Reageren
  Suzanne
  02/12/2015

  Mijn haar wordt gelukkig niet zo snel vet, maar dit lijkt me de ideale uitkomst als ik alsnog een keer geen zin heb om mijn haar te wassen!
  Suzanne onlangs geplaatst…Volg Suzanne #5 – November: Erwtensoep, Sauna, ToomlerMy Profile

 • Reageren
  Nesrin
  03/12/2015

  Ik vind dit een van de betere droogshampoos. Helaas kan mijn hoofdhuid er heel slecht tegen, waarschijnlijk omdat er aardig wat alcohol denat in zit 🙁
  Nesrin onlangs geplaatst…Voor alle moeders die niet creatief zijn…My Profile

 • Reageren
  Willemijn
  03/12/2015

  Is die xxl ook speciaal voor blond haat?

 • Reageren
  Nadia
  03/12/2015

  Ik heb een tijdje geleden een droogshampoo van Batiste gekocht maar ben erg teleurgesteld, het doet helemaal niets voor me! En die grijze waas zie je echt te erg zitten. Ik vind die van Aussie veel fijner, geeft veel beter volume ook!

 • Reageren
  Alie
  14/03/2016

  OMG.
  Ik zag je snaps. I need this.
  Mijn Andrélon is net op, morgen maar even een rondje Kruidvat Liwadden. Thanks voor de tip!
  Alie onlangs geplaatst…Een update en een bedankje 🙂My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.