Barry M: textured nail polish in Countess

DSC_1193Ik zal niet onder stoelen of banken steken dat ik Barry M echt een fantastisch nagellak merk vind. Ze komen altijd weer met verrassende kleuren, die geweldig gepigmenteerd zijn en die lang op je nagels blijven zitten. Af en toe ga ik naar de River Island om weer een ladinkje in te slaan. Dit keer nam ik onder andere  ‘Countess’ mee.

barrym nailpolish

De textured nail polishes van Barry M doen het over het algemeen erg goed. Dit is ook niet zo gek, want ze zijn kwalitatief uitstekend en er komen vaak aparte kleuren uit die je bij andere merken niet zo snel vindt.

DSC_1197

De basiskleur is een beetje donkerpaars gemengd met donkerbruin. Een niet-alledaagse kleur dus. De lak is best dik van structuur, waardoor je als je goed lakt met slechts 1 laagje al klaar bent. Helaas ben ik niet een fantastische nagellakqueen en dus heb ik gewoon twee laagjes gebruikt. Als je goed kijkt zie je er ook gouden, roze en koperen glittertjes in. Echt heel mooi!

DSC_1190Ik denk zeker dat ik deze kleur vaak zal dragen. Ik houd wel van een beetje opvallende nagels en helemaal in de winter vind ik donkere tinten erg mooi. De nagellak droogt lekker snel. Je kunt er ook nog een glanzende topcoat overheen doen, maar voor nu vind ik dit wel prima. Voor Barry M Countess betaal je €5,00 bij de River Island. Je kunt Barry M ook bij deze webshop bestellen.

Volg je mij al op facebook? Dat zou ik heel leuk vinden! Daar komen ook leuke winacties online.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Manon
  03/01/2014

  Wauw echt een mooi lakje zeg!

 • Reageren
  Jess
  03/01/2014

  Wat een gave site heb jij zeg! Mooi lakje, ik ben ook fan van Barry M!

  • Reageren
   La VieSagista
   03/01/2014

   Dankjewel, wat attent dat je dat zegt 🙂

 • Reageren
  Kjoetness
  05/01/2014

  Waw wat een mooie kleur.
  Heb net ook zo een zelfde lakje gekocht in een witte kleur.
  Ze zijn echt fijn!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.