Babykledingmerk in de spotlight: Feetje

Bij al mijn babykledingshopsessies kwam ik toch verrassend vaak uit bij Feetje. Ik zeg het je vast: dit merk is gevaarlijk leuk!

Een van de dingen waar ik me het meest op verheugde toen ik weer zwanger bleek, was het shoppen voor kleding (cliché, I know. In mijn hart ben ik soms een super oppervlakkig mens). Nu ik in verwachting ben van een meisje gaat er een hele nieuwe wereld voor me open en kom ik ook weer bij een boel merken uit waar ik eerder nog geen weet van had, zo ook bij Feetje. De kleding van het merk staat garant voor goede kwaliteit, mooie stofjes en hippe prints. Denk voor jongetjes aan stoere dierenprints en voor meisjes bloemetjes, hartjes en stipjes. Elk seizoen is er een verrassende, diverse en kindvriendelijke collectie verkrijgbaar vanaf maat 44 t/m 86.

Ik vond het tijd om meer mensen kennis te laten maken met dit merk en daarom staat vandaag Feetje in de spotlight! Ik laat je enkele kledingstukken zien.

Fans van stippenprint opgelet! De komende items komen uit de Dots & Bows collectie en dat betekent dat de polkadots lovers onder ons hun hart kunnen ophalen.

Dit jurkje vat alles wat cute is samen. De ruches, de grote stippen, de kleine stippen, de witte en blauwe streepjes en het roze strikje.. Om bij weg te dromen!

Hoe leuk is dit getailleerde polkadot jurkje?! Staat garant voor een behoorlijke dosis schattigheid.

Dit qua model vrij simpele shirtje vind ik een girly en frisse uitstraling hebben. De donkerblauwe stippen op de witte achtergrond en het hartje in het midden zijn wat mij betreft een bijzonder leuke combi.

Het shirtje is mooi te combineren met een roze of donkerblauwe legging.

Dit snoezige roze truitje is qua model iets langer waardoor het heel goed te combineren is met een maillot of een legging. De lieve tekst en de strikjes die in de stof zijn verwerkt maken het helemaal af. Ik kwam dit exemplaar tegen bij een winkel op Ameland. Het was het eerste item wat ik samen met mijn vriend voor ons dametje kocht.

Wat vinden jullie van de kledingstukken?

De kleding van Feetje is te koop in verschillende webshops en fysieke winkels. Klik hier om naar de store locator pagina te gaan.


Enkele kledingstukken heb ik ontvangen

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Dionne
  08/09/2017

  oooh my! het ziet er allemaal zo schattig uit met die polka dots <3
  Dionne onlangs geplaatst…Wat zou je doen als je alle tijd van de wereld had?My Profile

 • Reageren
  Elisabeth
  08/09/2017

  Ik ben ook fan! En die maat 44 is superhandig als je n kleintje krijgt.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Van bijna fulltime kolven naar bijna fulltime live voedenMy Profile

 • Reageren
  Jodi - lief thuis
  08/09/2017

  Heeeel leuk, maar goed dat ik een jongen krijg ?
  Jodi – lief thuis onlangs geplaatst…De babykamer/ het plekje voor onze baby…My Profile

  • Reageren
   LA VIE SANNE
   09/09/2017

   Voor jongens hebben ze ook hele leuke items!?

 • Reageren
  Isabel
  08/09/2017

  Ahh wat een schattige kleertjes!!

 • Reageren
  Baukje
  08/09/2017

  Wat suuuuuper leuk allemaal! Cuteness dekt niet eens de lading haha. Love Polkadots <3

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.