Baby wishlist: newborn kleding

Een van de leukste dingen nu we weten wat het wordt is het gericht shoppen van kleding. En wat is het moeilijk om me daarmee in te houden zeg! Hier een overzichtje van een aantal te schattige outfits.

Ik kan me gewoon niet voorstellen dat ik straks weer zo’n klein frummeltje in ieniemie pakjes mag hijsen. Ik weet nog hoe leuk ik het vond om elke dag kleding uit te kiezen voor James toen hij net geboren was. Aangezien ik niet meer in de stad woon, vind ik het nu het fijnst om online te shoppen, waar ook nog eens de wereld aan keus is. Op de site van OTTO heb je vele merken bij elkaar wat ik een enorm voordeel vind, maar ook de webshop NextDirect heb ik sindskort ontdekt en daar vind je eveneens legio leuke babypakjes en -kleding. Verder laat ik nog wat items van Zara voorbijkomen. Ik laat je zien wat ik al gespot heb voor onze kleine meid!

De eerstvolgende items komen van OTTO.

Klitzeklein wollen jas. Ik heb er bijna geen woorden voor hoe schattig ik dit jasje vind! Ik denk dat ieder meisje direct verandert in een klein poppetje met dit eigenwijze jurkje.

LEES OOK >>>> tekenen dat je de ouders van een dreumes bent

Noppies vind ik een onwijs fijn babymerk. De kleding is heel zacht en het ziet er altijd vriendelijk maar ook comfortabel uit. Dit boxpakje vind ik lekker neutraal. Hij kan aan de onderkant ook helemaal los, wat heel prettig is bij het aankleden.

Klitzeklein gestreepte jurk. Hoewel onze dochter in de herfst geboren zal worden en de blote jurkjes dus niet van toepassing zijn, vond ik dit toch wel een heel eigenwijs setje waar je ook gemakkelijk een wollen vestje bij kunt aantrekken.

Noppies mintgroen jasje. In vind de kleur mintgroen heel erg leuk voor zowel meisjes als jongens. Lekker fris en speels. Zo’n vestje is natuurlijk altijd goed.

Klitzeklein Baby Starterset. Dit setje vond ik ideaal, er zit van alles bij en de kleur grijs is eigenlijk altijd goed. Ik durf zolang ze nog niet geboren is nog niet teveel hele kleurrijke items te kopen omdat ik simpelweg niet weet of het haar zal staan.

De volgende items komen van NextDirect.

Marineblauwe gebreide jurk met maillot. Mijn vriend vond dit niks, maar ik ben helemaal weg van dit wollen jurkje! Bij meisjes mag het soms best een beetje tuttig zijn, toch?

Set van grijze velours jurk met konijnenprint en maillot. Rood is mijn lievelings. En die konijntjes maken het helemaal af. Leggings zijn mega handig bij newborns, het zit fijn en is lekker soepel.

Zucht.. wat kan ik toch zwijmelen bij dit soort leuke rompertjes. Hélemaal mijn stijl. Ik vraag mij alleen af of die pijpjes handig zijn. Zou iemand me daar antwoord op kunnen geven?

Roze vest met capuchon. Ook heb ik mijn oog laten vallen op dit snoeperige wollen jasje. Is dit niet zoet? Lijkt me ideaal voor in de herfst.

De items die je nu ziet komen van Zara.

Zara kruippakje met trekkoordje. Alweer iets wits haha. Items van de Zara mogen in dit artikel natuurlijk niet ontbreken. De eerste maand denk ik toch dat onze kleine meid vooral lekkere boxpakjes aan krijgt en deze ziet er ook nog eens heel erg leuk uit.

Zara romantisch/casual kledingsetje. Stoer, maar door het tuniekje toch ook wel heel snoezig. Ik ben benieuwd of dat een beetje werkt zo met al die laagjes als ze nog zo jong zijn. Ik kan me dat bij James niet meer herinneren.

Ik hoop dat jij er ook wat inspiratie uit hebt gehaald!

Zitten er items bij die je zelf leuk vindt?


Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  Eva
  03/05/2017

  Heerlijk al die meisjeskleding. Erg schattig allemaal.

 • Reageren
  Merel
  03/05/2017

  Oww meisjeskleding is zo verslavend! Zo super schattig die hele kleine pakjes. En zoveel meer leuks dan toen mijn meiden baby waren. Ik ben moeder van 2 dochters van 5 en 7 en hun kasten puilen uit.. Ik hou ook erg van ’t stijltje wat je aantrekt bij James. Misschien toch nog maar een jochie toe haha,

  • Reageren
   La Vie Sanne
   04/05/2017

   Haha ja ik geloof meteen dat je uitpuilende kasten hebt. Ben daar nu ook een beetje bang voor.. Al heb ik het met James ook wel een beetje binnen de perken gehouden, dus hoop dat mijn koopdrang binnenkort wel weer stagneert 😛

 • Reageren
  Talitha
  03/05/2017

  Ik heb zulke rompertjes gebruikt als pyjama in de zomer, dat was ideaal. Onder kleding deed ik het eigenlijk nooit..

  • Reageren
   La Vie Sanne
   04/05/2017

   Nee precies onder kleding lijkt het me bij nader inzien ook niet zo fijn.

 • Reageren
  Laura
  04/05/2017

  Noppies vind ik ook een heel fijn merk. Net als Petit Bateau trouwens, maar goedkoop is het niet 😉 Mij lijken die rompertjes met pijpjes alleen fijn als je er geen broekje oid overheen doet, anders lijkt het me niet lekker zitten.

 • Reageren
  Jetpack
  04/05/2017

  Testing a comment

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.