Aussie? Yes please!

Aussie is mijn held. Aussie is mijn alles. Aussie redt mijn haar op dagen dat ik denk dat er echt niks meer van te maken valt.

Het is niet de eerste keer dat ik over mijn favoriete haarmerk Aussie spreek, alleen bedacht ik me dat ik jullie nog nooit heb voorzien van wat meer informatie over de producten. Ik zweer zelf al lange tijd bij de 3 Minute Miracle treatments, super snelle maskers die je haar een mega boost geven.

5

Mijn haar kan nogal droog zijn en van nature is het ook nog eens vrij futloos. Er zijn weinig producten die daar echt verandering in kunnen brengen, maar het begint natuurlijk wel bij adequate verzorging. Lange tijd heb ik gestruggeld met het vinden van de juiste shampoo’s en conditioners. Vaak dacht ik dat ik een goede combinatie gevonden maar naar verloop van tijd zorgden vele shampoo’s toch voor een snelle vette coupe, te zwaar haar of bleek de verzorging niet opgewassen te zijn tegen mijn droge puntjes. En aangezien ik er niet om sta te springen om iedere vier weken bij de kapper te zitten, ging mijn zoektocht naar de perfecte shampoo- en conditionercombinatie verder.

Toen maakte ik kennis met Aussie, waarschijnlijk het meest bekend van de 3 Minute Miracle producten. Er gebeurde iets in beautyland toen men lucht kreeg van dit ultraverzorgende goedje. Tried, tested en approved was ook al snel bij mij het geval. De producten brengen écht iets teweeg bij mijn ‘broze bossie’ en de geur is gewoonweg v-e-r-r-u-k-k-e-l-i-j-k.

Er zijn verschillende lijnen beschikbaar, te weten:

♦ Repair Miracle
♦ Miracle Moist
♦ Aussome Volume (bevat géén 3MM)
♦ Frizz Miracle
♦ Colour Mate
♦ Take The Heat
♦ Luscious Long

2

Het fijne is dat, op eentje na, alle lijnen een 3 Minute Miracle treatment bevatten. Zelf heb ik drie varianten: de Take The Heat Miracle Treatment, de 3 Minute Miracle Colour Treatment en de 3 Minute Miracle Reconstructor. De eerste is zeer geschikt voor haar dat vaak aan hitteproducten wordt blootgesteld, deze is verrijkt met jojoba-olie. De tweede is uiterst geschikt voor haar dat gekleurd is, in deze variant zitten wilde perzikextracten. De derde variant is verrijkt met Australische muntbalsem, ideaal voor het toevoegen van glans en het handelbaar maken van je haar.

4

Ik heb nu de 3MM (voor ’t gemak even afgekort) Colour Deep Treatment in gebruik. Wat ik vooral zo fijn vind aan dit product is dat het mijn broze puntjes goed verzorgt. Ik kan er zelfs een knipbeurt mee uitstellen, zo soepel wordt mijn haar ervan. De geur van de Aussieproducten vind ik overigens heerlijk, maar dit is net zoals met iedere geur heel persoonlijk. Verwacht een enorm zoete geur (tegen het snoeperige aan) die tegelijkertijd een vleugje frisheid in zich heeft. De geur blijft langt hangen en dat heb ik niet vaak bij haarproducten.

Verder nog goed om te weten:

♦ Gebruiksgemak van de 3 Minute Miracle treatment: hij heeft een fijne dispenser waarbij je alleen maar in de fles hoeft te knijpen. Dit werkt super snel en gemakkelijk.
♦ De shampoo’s zijn niet sulfaatvrij, houd hier rekening mee als je dit liever vermijdt.
♦ Ik was mijn haar ongeveer 3x in de week, waarbij ik 2 maal de Minute Miracle treatment gebruik en de andere keer gewoon de conditioner.

De adviesprijzen van de Aussieproducten zijn als volgt:

Shampoo’s en conditioners: €6,99
3 Minute Miracle Treatments: €8,99
Droogshampoo’s: €6,99
Haarspray’s: €6,99
Beach waves spray: €6,99
Styling mousses: €6,99

6

Het leuke aan Aussie vind ik ook de filosofie die ze verspreiden. Naast hun slogan “there’s more to life than hair, but it’s a good place to start” zien zij iedere dag als kans om iets van je bucketlist af te strepen. Misschien hebben jullie mijn vlog van een tijdje terug gezien waarbij ik dankzij Aussie zomaar in een helikopter zat. Dat was, om met Aussie-termen te spreken, nogal aussome! Iets waarvan ik nooit verwacht dit voor mijn blog te kunnen en te mogen doen. Ook ik vind het fantastisch om mijn dromen na te jagen en dingen van mijn bucketlist af te strepen, getuige het feit dat ik over iets meer dan een maand richting Vietnam vertrek, een reis die al geruime tijd op mijn bucketlist stond. Jij kunt ook jouw aussome momentjes delen via de hashtag #FindYourAussome, het is erg leuk om te zien wat voor gave plaatjes daar worden gedeeld.

Hebben jullie de producten van Aussie al eens geprobeerd?


Dit artikel is een samenwerking.

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Channa
  03/05/2016

  Jaaaa, Aussie is fijn. Ik ben gek op de geur van de conditioner, heerlijk! En het maakt mijn haar altijd super zacht!
  Channa onlangs geplaatst…Hippe regenlaarzen van Bergstein! + WINACTIEMy Profile

 • Reageren
  Kelly Caresse
  03/05/2016

  Ik leerde Aussie kennen door hun fijne droogshampoo en later de 3 minute miracle, deze bevallen beiden erg goed! De geur is prettig en mijn haar voelt soepel en zacht aan daarna. Ik gebruik er nu ook de shampoo en conditioner bij, heerlijk spul
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Hoe ik inspiratie vind om over te bloggenMy Profile

 • Reageren
  MamaLifestyleBlog
  03/05/2016

  Nee ik kende het merk nog niet. Maar het klinkt wel als een goed product. Met name het product voor haar dat regelmatig wordt blootgesteld aan hitte zou wel iets voor mij kunnen zijn. Ik gebruik vaak de föhn of de stijltang.
  MamaLifestyleBlog onlangs geplaatst…Spam je blog of webshop!My Profile

 • Reageren
  Carlijn
  03/05/2016

  Ik ken dit merk alleen van naam, en dus van jouw blogjes erover. Iets wat zoveel lijnen en producten heeft met het woord ‘miracle’ erin, moet toch wel wat zijn?! Mijn haar is heel dik, stug, droog en pluizig. Daar krijgt tot nu toe geen shampoo of treatment verandering in, behalve de föhn en stijltang bij de kapper. Misschien dat Aussie iets voor me kan doen dan..
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: wel of geen derde kind na een tweelingMy Profile

 • Reageren
  Tamara
  03/05/2016

  Ontzettend goede review weer!! Ik heb nog nooit een product van Aussie geprobeerd maar ik hoor er veel goede dingen over!
  Tamara onlangs geplaatst…Mijn eerste jaar als moeder van 3.My Profile

 • Reageren
  Nicole
  03/05/2016

  Dit merk ken ik helemaal niet! Maar mijn haar is ook vrij futloos van zichzelf dus het klinkt goed!
  Nicole onlangs geplaatst…Waarom ik een klacht indiende bij de Nederlandse Voedsel- en WarenautoriteitMy Profile

 • Reageren
  Leonie
  03/05/2016

  Ik ben gek op Aussie.. En die geur ervan vind ik heerlijk.
  Gisteren heb ik de Frizz variant weer eens gebruikt… Pluis/zwangerschapshaar.. Haha
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #4 – Blote benen!My Profile

 • Reageren
  Nesrin
  03/05/2016

  Ik vind dit zo lekker ruiken maar helaas zo niet geschikt voor mijn hoofdhuid. Ik moet echt bij sulfaatvrije shampoo’s blijven wilt mijn hoofdhuid rustig blijven.
  Nesrin onlangs geplaatst…Koolhydraatarme Ricottataartjes met rode sausMy Profile

 • Reageren
  Lifesabout
  03/05/2016

  Aussie heb ik een hele tijd geleden een keer gebruikt, maar het heeft mijn hart toen niet direct sneller doen kloppen. Maar de 3mm lijkt mij wel heel erg fijn, zoals jij beschrijft.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Een kindloze dag…een zinloze dag?My Profile

 • Reageren
  Eline
  03/05/2016

  Ik heb ooit een keer iets van Aussie geprobeerd, maar dat is al een hele tijd terug. 3MM klinkt wel echt super!
  Eline onlangs geplaatst…5 dingen die je niet meer draagt nu je mama bentMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.