Andrélon Zomer Blond, Langer Fris, Verrassend Volume

Cover andrelon

Als je haar maar goed zit! Het is mijn meest gebruikte haarproduct: droogshampoo. Wat mij betreft kan hier geen stylingproduct tegenop. Ik heb er drie voor jullie getest: De Andrélon Zomerblond, Langer Fris en Verrassend volume.

In principe was ik om de dag mijn haar. Op de dagen dat ik dat niet doe, gebruik ik droogshampoo. Hoe het werkt? De zetmeeldeeltjes uit de droogshampoo’s absorberen het teveel aan talg uit je haar. Als je je haar na gebruik doorborstelt ziet het er weer gewassen en fris uit. Gebruik niet teveel zegt Andrélon, less is more. Een paar spraytjes op de haaraanzet is voldoende.

DSC_0116

Een interessant puntje dat Andrelon nog in het persbericht uitlegt is dat droogshampoo niet hetzelfde effect heeft als talkpoeder. Droogshampoo bevat namelijk precies de juiste hoeveelheid zetmeeldeeltjes en een aantal extra ingrediënten. Zetmeel is bovendien veel beter in staat vet te absorberen dan talkpoeder en laat geen witte waas achter, mits je het juist doseert natuurlijk.

DSC_0126

♥ Zomer Blond: speciaal voor fijn, blond haar. Het voorkomt dat je haar snel vet wordt en er een donkere waas over verschijnt.
♥ Langer Fris: voor een puur, extra fris gevoel. Langer Fris is verrijkt met Organic Tea extract.
♥Verrassend Volume: om je haar meer body te geven. Met een gepatenteerd uplifting systeem zodat futloos haar dat snel vet wordt meer body krijgt.

DSC_0128

Zelf ben ik al jaren fan van de Verrassend Volume. Hij geeft mijn lokken echt die boost die het nodig heeft als het slap langs mijn gezicht hangt. Mijn haar is nu eenmaal niet zo volumineus van zichzelf dus heb ik extra producten nodig om dat mogelijk te maken. Deze variant heeft ook een miniverpakking trouwens, handig voor als je onderweg bent.

DSC_0120

Met mijn blonde lokken maar wel donkere uitgroei is het fijn om een product te gebruiken dat de donkere uitgroei enigszins compenseert en dat is zeker het geval met de Andrelon Zomerblond. De spray vernevelt heerlijk over je haar waardoor je de droogshampoo goed kunt doseren.

crop

Tot slot de Langer Fris versie. Wat mij betreft een beetje hetzelfde concept als de Verrassend Volume, alleen dan verrijkt met Organic Tea extracten. De geur is daardoor ietsje anders maar de werking wat mij betreft niet heel verschillend. Ook deze variant geeft volume en laat mijn haar er gewoon fris en mooi uitzien.

DSC_0110

Ik laat jullie graag het resultaat van de Zomerblond droogshampoo zien, die mijns inziens ook alle voordelen van de andere droogshampoo’s heeft, maar dan net iets meer is toegespitst op blond haar.  Je ziet eerst een foto van mijn vettige haar (normaal was ik het 1 dag niet maar voor het testen heb ik mijn haar twee dagen niet gewassen zodat ik de werking optimaal kan testen).

IMG_8547

Na gebruik van de droogshampoo:

IMG_8562

IMG_8586 (1)

Je ziet dat het vet in mijn haar mooi wordt opgenomen door de droogshampoo. Mijn donkere uitgroei wordt gecompenseerd en mijn haar zit weer lekker vol. Zo kan ik er wel weer een dagje tegenaan! Ideaal voor mijn mommy-routine waarbij ik als een razende gek moet douchen en me klaarmaken.

De prijs van deze producten ligt rond de €5. 

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Maike
  08/09/2015

  Wauw! Je ziet echt een groot verschil!

 • Reageren
  Elisabeth
  08/09/2015

  Ja ik gebruik het ook veel, tis ook heel handig op meerdaagse festivals. Daar is douchen sowieso overrated 🙂
  Elisabeth onlangs geplaatst…5 redenen om bij de tweede tóch (ook) een babyshower te organiserenMy Profile

 • Reageren
  Elseniek
  08/09/2015

  Ik ben zelf echt fan van het merk Batiste! Maar die blond variant lijkt me echt meer dan de moeite waard na het zien van het resultaat bij jou! Mijn grootste ergenis is inderdaad dat mijn haar donker wordt als het vet word (en dat zonder gekleurd haar!!). Misschien toch het proberen waard..
  Elseniek onlangs geplaatst…Bye HollandMy Profile

 • Reageren
  Elseniek
  08/09/2015

  Als het vet wordt* 😉
  Elseniek onlangs geplaatst…Bye HollandMy Profile

 • Reageren
  Lillyshuid
  08/09/2015

  Wat een mooi resultaat!
  Lillyshuid onlangs geplaatst…Biodermal Couperose CrèmeMy Profile

 • Reageren
  Withlovefroms
  09/09/2015

  Ik heb ook een droogshampoo van Andrélon, maar ik gebruik hem niet meer om dat de geur echt veel te hard is

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.