Altijd een succes: sieraden voor Kerst

Met de Kerst binnen handbereik rijst voor velen weer de stressvolle vraag: wat leggen we onder de boom dit jaar? Niet nodig! Nee, echt niet. Het antwoord is namelijk heel simpel.

Dat het simpel is om voor de dames onder ons een cadeau te kiezen voor Kerst, daar is geen woord aan gelogen. Ik heb daar namelijk een klein polletje voor opengegooid. Op Stories stelde ik de vraag: vinden jullie het leuk om sieraden te krijgen voor Kerst? En maar liefst 85% antwoordde daarop met JA. Dikke kans dus dat het een schot in de roos is als je voor een mooie ring, armband, ketting of oorbellen kiest voor onder de boom. 

Zelf ben ik al geruime tijd een enorme fan van de sieraden van TI SENTO – Milano. Hun prachtige items zijn mij op het lijf geschreven. Modern, luxe, maar wel toegankelijk. Bovendien vind ik het onwijs tof dat je er eindeloos mee kunt combineren.

Ik ben zelf fan van de wat meer aanwezige sieraden; een mooie grote steen, een robuuste vormgeving, of een lekkere bling bling is iets waar je mij heel blij mee maakt. Dit keer koos ik dan ook voor een ring uit de Flowerbud collectie, deze is voorzien van een mooie groene flowerbud geslepen steen. Ik vond het tof om daar een wat kleinere groene steen naast te dragen, vandaar ook mijn keuze voor de tweede ring. Zo wordt de aandacht echt naar mijn vingers toe getrokken (wel fijn als je nagels daarbij mooi gelakt zijn!) De rest van de sieraden zijn eveneens van TI SENTO – Milano. Ik heb ook al veel complimenten over de ringetjes in mijn oren gehad.

Behalve het showen van mijn sieraden wil ik dit artikel ook gebruiken om te laten weten dat je online bij TI SENTO Giftcards kunt kopen. Voor als je nog iets last minute wil geven en je je vriendin, lover, moeder of tante lekker zelf wilt laten kiezen óf als je gewoon niet helemaal zeker weet wat ze mooi vindt. Giftcards worden per e-mail verzonden en bevatten instructies om in te wisselen bij het afrekenen. Uiteraard kun je zelf de hoogte van de Giftcard bepalen.

Ben jij ook zo dol op sieraden?

*samenwerking

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.