Adverteren

La Vie Sanne is een persoonlijke blog met een veelzijdige mix van onderwerpen als het moederschap, zwangerschap, beauty, lifestyle en trends. Dagelijks mag ik duizenden vrouwen en moeders met mijn artikelen inspireren. Het is dan ook de ideale plek om uw product of merk onder de aandacht te brengen. Maandelijks heeft mijn blog gemiddeld 55.000 unieke bezoekers en dit is sterk stijgende. Daarnaast bereik ik op Facebook wekelijks tussen de 20.000 en de 30.000 vrouwen en op instagram nog eens 60.000.

Door het brede karakter van mijn blog zijn er vele insteken mogelijk. Denk aan advertorials, video’s, aanwezigheid bij events, social media posts, ambassadorships, etc. Uiteraard kunnen we samen kijken naar de beste manier om uw merk of product de juiste exposure te geven. Neem voor samenwerkingsmogelijkheden contact met mij op via sanne@laviesanne.nl. Uiteraard kunnen relevante producten en persberichten altijd worden toegezonden.

Voor advertentiemogelijkheden kan met mij persoonlijk contact worden opgenomen of met mijn mediabureau FemmeFab – www.femmefab.nl.

Ik heb o.a. succesvolle campagnes gedaan in samenwerking met:

Pampers (klik)
Maybelline (klik)
Lidl (klik)
Gillette (klik)
VSM (klik)
Opel (klik)
Wicky (klik)
Kruidvat (klik)
L’Oreal (klik)
Mutsy (klik)
Landal Greenparks (klik)
Oral-B (klik)
Miss Etam (klik)
Andrelon (klik)
Marktplaats (klik)
Canei (klik)
Aussie (klik)
HelloFresh (klik)
Biodermal (klik)
Celestial Seasonings (klik)
Bio-Oil (klik)
Bobbi Brown (klik)
Odorex (klik)
Triumph (klik)
De Bijenkorf (klik)
Philips VisaPure (klik)
S.Oliver (klik)
Hunkemöller (klik)
Head & Shoulders (klik)
Polette (klik)
Vision Sun (klik)
Roter Cysticare (klik)

La VieSagista
KvK | 62682172