Aan mijn bezoekers

bedankt

Ik huil niet snel. Ik weet ook niet waarom, maar het gebeurt me zelden dat iets me emotioneel zo raakt dat ik er een traan om moet laten. Als ik ruzie heb met mijn vriend dat zegt hij ook altijd: ‘ga nou eens een keer huilen in plaats van dat je altijd zo boos doet’. Tsja, mijn emoties nemen soms gewoon een rare wending. Ik hoor je denken, waar wil ze heen met haar verhaal. Nou, dat zal ik je zeggen. Ik heb namelijk best een traantje gelaten om de steun, de lieve en positieve reacties, het medeleven en de betrokkenheid en de aanwezigheid van al mijn lieve bezoekers het afgelopen jaar. In dit artikel wil ik jullie graag vertellen hoe dankbaar ik ben dat jullie mijn site bezoeken.

Je begint een blog met het idee van ‘ik schrijf gewoon over wat ik leuk vind, en ik zie wel of het anderen aanspreekt’. Gedreven door mijn omgeving die maar steeds riep dat ik wat met mijn kennis over make-up en mijn passie voor schrijven moest doen, maakte ik in november 2013 een WordPress account aan. In het begin schreef ik vooral over make-up, maar na een tijdje merkte ik dat ik ook de behoefte had om ook over andere onderwerpen te schrijven. Gelukkig laat mijn blognaam La VieSagista (make up your beautiful life) behalve make-up ook een hoop andere onderwerpen toe, dus breedde ik mijn onderwerpenassoritment uit.

Ik merkte dat ik het fijn vond om te luisteren naar mijn bezoekers. Naar wat zij graag in een video wilden zien en waarover zij graag wilden lezen. Iedere comment nam en neem ik nog steeds zeer serieus en ik probeer met iedere comment wat te doen. Bij mij geldt eigenlijk het principe ‘u vraagt, wij draaien’. Want ik schrijf nu eenmaal graag over dingen die jullie interessant vinden en willen lezen, daar haal ik uiteindelijk het meeste plezier uit.

Het krijgen van comments was een vrij lange weg. Hoewel ik een aantal vaste bezoekers had die steevast een reactie achterliet, vond ik dat ik ik vergelijking met andere bloggers erg weinig feedback kreeg. Ik heb er zelfs een keer een artikel aan gewijd en jullie gevraagd waarom er zo weinig mensen op artikelen reageren. Het merendeel bleek vaak op zijn of haar mobiel te kijken, bijvoorbeeld in de pauze op school of op het werk, en daarom niet in de gelegenheid te zijn een reactie achter te laten. Jammer, maar natuurlijk zeer begrijpelijk.

Eigenlijk krijg ik sinds een paar maanden, of eigenlijk sinds een paar weken meer comments. En dat waardeer ik. Want hoewel ik natuurlijk aan de bezoekersaantallen kan zien dat er vrij veel mensen mijn blog bezoeken, is het als schrijver erg fijn om feedback te krijgen. Dit is niet alleen leuk en handig, maar ik vind het ook interessant om te zien wie er nu eigenlijk mijn blog bezoekt. Mensen die zelf een blog hebben en die reacties achterlaten, daarvan bezoek ik ook altijd hun pagina om te kijken wie zij zijn.

Als blogger geef je natuurlijk best veel van jezelf bloot, zeker als je een persoonlijke blog hebt zoals ik. Jullie weten dus veel van mij maar ik weinig van jullie. In dit artikel wil ik jullie dan ook graag de mogelijkheid geven om wat over jezelf te vertellen. Ik zou het leuk vinden als je daarbij vermeldt waarom je mijn blog bezoekt, wat je zoal aanspreekt en daarnaast mag je iets over jezelf vertellen. Hoe oud je bent, wat voor werk je doet, of je een blog hebt, kinderen, noem maar op.

Tot slot wil ik nog zeggen, bedankt dat jullie de moeite nemen om mijn blog te bezoeken. Dank aan hen die plezier beleven aan het lezen van mijn artikelen, aan hen die reacties achterlaten, aan de lurkers, aan de actievelingen, aan jonge bezoekers, aan oude bezoekers, aan degenen die eens per maand komen, wekelijks, of dagelijks. Bedankt dat je mijn website bezoekt en daardoor onderdeel bent van mijn leven. Bedankt dat jullie mij zoveel positieve vibes geven. Bedankt dat jullie mij op dagen dat ik verdrietig ben weer blij weten te maken, dat jullie mij door de slapeloze nachten heentrekken, dat behalve mijn gezin jullie de reden zijn dat ik ‘s ochtends vrolijk mijn dag begin. Bedankt. Daar durf ik best een traantje voor te laten.

Dit vind je misschien ook leuk

57 reacties

 • Reageren
  Esther Marieke
  30/12/2014

  Ah wat lief van je!!! Hoelang ik je al volg weet ik niet eens, maar ik kwam bij je blog terecht toen je genoemd werd in een artikel van een andere blogger. Ik vond je unieker dan andere beautybloggers, maar je persoonlijke artikelen spraken mij het meest aan. Het was erg leuk om je bij Blog Society te ontmoeten. In die tijd was je zwanger en volgens mij kwam vlak daarna het vreselijke nieuws over je zusje, waardoor ik nog extra met je mee leefde. Graag gedaan Sanne 😉
  Esther Marieke onlangs geplaatst…Persoonlijk | Diary kerst 2014: SR, verjaardagen en verrassing!My Profile

 • Reageren
  Linda
  30/12/2014

  Wat een ontzettend mooi en oprecht dankwoord! Heel bijzonder.
  Linda onlangs geplaatst…Blog terugblik 2014My Profile

 • Reageren
  Beautydagboek
  30/12/2014

  Hey lieve Sanne, ik weet niet hoe lang ik je volg, maar volgens mij al een behoorlijk tijdje! Ik kwam je blog denk ik tegen bij Lisanneleeft en vond je gelijk een leuke meid met diepgang. Ik had het idee dat je ook serieuze onderwerpen aan kon boren en dat vind ik leuk. Je hebt een goede mix! Ik vind het fijn voor je dat je wat meer comments krijgt, ik weet hoe leuk dat is :).
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Fashion | Zara sale favorieten voor meisjesMy Profile

 • Reageren
  beautydiarynl
  30/12/2014

  Aah, wat lief!
  Ik volg je omdat je genoeg variatie in artikelen hebt. En ik jou gewoon een leukw meid vind haha! X
  beautydiarynl onlangs geplaatst…The Body Shop – Glazed AppleMy Profile

 • Reageren
  Anneleen
  30/12/2014

  Oh wat heb je dit mooi geschreven lieve Sanne! Ik bezoek je blog bijna dagelijks, eigenlijk gewoon omdat je artikelen me aanspreken, je een prachtige zoon hebt waar je leuk over schrijft en een nette/mooie blog! Een pareltje voor het oog! Ik vind dat je een zekere professionaliteit uitstraalt en dat spreekt me aan bij jou. Ik probeer als trouwe bezoekster (bijna) altijd te reageren. Omdat ik met mijn blog ook ervaar dat het leuk is om reacties te krijgen 🙂 Doe zo verder meid! Je bent een topper! X
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: school, kaarsjes en veel thee #4My Profile

 • Reageren
  Annemijn
  30/12/2014

  Wat mooi! Ik ben nog maar een paar maanden aan het bloggen maar ik kan me goed voorstellen dat het soms jammer is wanneer je weinig reacties/feedback krijgt.
  Annemijn onlangs geplaatst…MEGA PLOG: Hoogtepuntjes van het jaar 2014!My Profile

 • Reageren
  Sabine
  30/12/2014

  Wat een mooie post. Ik ben je blog gaan volgen vanwege de herkenbaarheid van je persoonlijke stukjes. Ik heb een kleine van 12 weken en ook tijdens mijn zwangerschap ben ik geconfronteerd met kanker in mijn naaste familie. Ik vind je blog mooi en oprecht. Ga zo door.

 • Reageren
  michelle
  30/12/2014

  Ik volg je al trouw sinds het begin en je kent me waarschijnlijk nog wel als je klasgenoot op het vwo 😉

 • Reageren
  Hannah
  30/12/2014

  Ik volg je pas net, dat begon toen ik je langs zag komen op facebook met volgens mij de waarheid over een bevalling. Ik ben niet alleen gek op make-up, maar ook op kinderen. Vandaar dat het mij aan sprak. Ik vind (beauty)bloggers die meer van hun leven laten zien dan alleen beauty erg leuk! Ik lees dus ook haast altijd je blog, maar reageer nooit echt omdat ik dat vergeet of ineens weer iets anders lees… ik like het wel vaak als “bevestiging” dat ik het lees.. maar ik zal er nu vaker een reactie bij plaatsen! Ik ben trouwens 18 jaar en ik studeer verzorgende IG in Groningen. Ik wil de kraamzorg kant op, vandaar ook mijn interesse voor bepaalde artikelen hihi. Liefsa

 • Reageren
  jacqueline
  30/12/2014

  Hoi,ik kwam je via FB keer tegen en jij sprak me gewoon aan.Nu je net moeder bent geworden vind ik het nog leuker om je te volgen,ook via Instagram (sjakaudrey)
  Ik ben qua leeftijd (net 47) niet jouw doelgroep maar ik heb wel kinderen (29 en 24 )Wel houd ik van makeup dus dat vind ik ook leuk om te volgen.

 • Reageren
  Eline
  30/12/2014

  Ha Sanne,

  Ik kwam toevallig op je blog door je artikel over bevallen, ik zag via Facebook dat iemand je geliked had. Ik was zelf ook net bevallen, ik heb nu een zoontje van 8 maanden. Ik vind het heel herkenbaar wat je allemaal schrijft! Sindsdien kijk ik veel op je blog! Ik vind het erg vermakelijk om te lezen! Ga zo door! Liefs!

 • Reageren
  jildou
  30/12/2014

  Heei,
  Ik ben jildou 19 jaar. Ik ben bij je site gekomen door het artikel over wat niemand je vertelt over een bevalling. Dat was een leuk stuk om te lezen en vanaf die tijd volg ik je verhalen. Je weet alles op een leuke en interessante manier te schrijven!
  Groetjes x

 • Reageren
  Ceetje
  30/12/2014

  Ik heb stiekem al behoorlijk wat traantjes gelaten bij jouw artikelen…. maar ook veel glimlachen gelukkig. Dikke kus ce
  Ceetje onlangs geplaatst…Leukste zoekwoorden Ceetje.nl 2014My Profile

 • Reageren
  anne
  30/12/2014

  Jij bent mijn favoriete blogster, ik bezoek elke dag zo’n vijf blogs maar ik begin altijd met die van jou. Ik ben ook op jou blog terecht gekomen nadat ik je comment zag op een andere blog ( ik geloof op Miss lipgloss). Ik vind je heel oprecht en spontaan overkomen, je make-uplooks zijn ook heel draagbaar. Zo draag ik nu sinds een tijdje elke dag oranje oogschaduw nadat ik dat in een filmpje van jou zag! Heel veel plezier en succes verder met bloggen, ik als bezoeker geniet er in iedergeval elke dag van!

 • Reageren
  Lilly
  30/12/2014

  Ah, ik pink bijna een traantje weg!
  Daar komt ‘ie!

  Lilly Ravensbergen, 7 januari alweer 22 jaar oud, Rasechte Haarlemmer, opleiding Helpende zorg en Welzijn afgerond, helaas naar mijn oude functie als hulp terug omdat er reuma is geconstateerd, ook al is dat ook erg leuk!

  Vrienden en familie, dansen en uitgaan, quotes, muziek, natuur, kindjes, dieren, make-up, internet, schrijven, lezen!

 • Reageren
  Leanne
  30/12/2014

  Hallo Sanne,

  Al best een tijd volg ik je, ik denk al bijna vanaf het begin. Je vader ken ik van Salsa en op fb had hij jou blog geliked. Je schrijft leuk en de filmpjes vind ik al helemaal leuk, dus ben ik je gaan volgen. Zelf ben ik 31, werk ik en studeer Hbo-V (februari klaar met studeren). Eerder heb ik nooit gereageerd op blogs, snap dat het voor jou erg interessant is!
  Ik wens je succes met je blog en hoop voor je dat 2015 een nog grotere groei met je blog!

 • Reageren
  Marieke
  30/12/2014

  Hi Sanne,
  Ik lees je blog nu ongeveer een half jaar, nadat ik een artikel op fb van je zag over make-up. Tijdens mijn studie modemanagement was ik zelf altijd veel aan het uitproberen, maar sinds ik werk (nu een jaar) maak ik daar geen tijd meer voor. Ik heb al veel make-up gekocht wat jij hebt aangeraden! Je weet het op zo’n manier over te brengen dat ik geloof wat je zegt. Doordat ik je ging volgen op Facebook zag ik natuurlijk ook de persoonlijke artikelen voorbij komen. Het voelde een beetje stiekem om als onbekende dit te lezen. Maarja, nieuwsgierig als ik ben, kon ik dit niet laten. Ik leef ook echt met je mee, en daarom wou ik nu dan toch eens een bericht achterlaten. Ga vooral zo door! Liefs Marieke

 • Reageren
  Lisanne
  30/12/2014

  Ik lees sinds een paar maanden je blog, omdat een vriendin van me je tipte. Daarnaast ken ik je van gezicht van de middelbare school en ik vond het wel interessant om je verhalen te lezen! Ook je persoonlijke verhalen over je zwangerschap vond ik erg mooi. Meestal zie ik via facebook dat je een nieuw artikel hebt geschreven, doordat deze wordt geliked!

 • Reageren
  Nadia
  30/12/2014

  Ah, wat een leuk artikel. Jij ook bedankt, Sanne, voor je blog! Het is een dagelijkse routine geworden om even je blog te checken. 🙂 Ik vind het erg leuk dat je steeds meer persoonlijke artikelen en filmpjes maakt waardoor we je steeds meer leren ‘kennen’.

  Ik ben op je site terecht gekomen door het interview met Kelly, een paar maanden geleden. Ik ben Nadia, 31 jaar uit Amsterdam. Momenteel werkzaam als administratief medewerker maar een mediagerichte opleiding gedaan.

 • Reageren
  Nadia
  30/12/2014

  Dat was een beetje een abrupt einde… Maar ik hoop dat je nog lekker lang door blijft bloggen! Veel geluk in 2015. 🙂 Liefs!

 • Reageren
  marian van drunen
  30/12/2014

  Ga vooral zo door!

 • Reageren
  Melissa
  30/12/2014

  Wat een mooi artikel! Fijn dat je nu wat meer comments krijgt en feedback. Ik ben Melissa en ontdekte je blog al voordat je zwanger was, toen bleven vooral de header foto van jou en je lay-out je bij. Een paar maanden later zag ik je langs komen in een video met Kelly Caresse, en vertelde je over je zwangerschap. Omdat je maar twee jaar ouder bent dan ik en ook nog studeerde vond ik dit wel interessant, en zodoende ben ik je gaan volgen! Ik vind je blog erg leuk, je artikelen zijn echt van goede kwaliteit en je schrijft leuk. Ik ben zelf 20 jaar en blog al vijf jaar op PinkSensation.net! Ik studeer nog, Sociaal Juridische Dienstverlening en zit nu in mijn tweede jaar.
  Melissa onlangs geplaatst…Ziaja Enzyme Peeling – reviewMy Profile

 • Reageren
  Lindy
  30/12/2014

  He Sanne!
  Voor het eerst dan ook maar een berichtje achterlaten op jouw blog. Ik reageer sporadisch via facebook, maar eigenlijk nooit via de site… Geen idee waarom eigenlijk! Ik volg je vanaf het begin, omdat ik je ‘kende’ (volgens mij niet persoonlijk?) uit Heerenveen. Ik lees voornamelijk je persoonlijke artikelen. Het is vaak de titel van je artikel die mij nieuwsgierig maakt, waardoor ik altijd weer even ga kijken.

  In het kort nog even iets over mijzelf:
  25 jaar en samenwonend met Jochem (en kat Beer). Bijna 4 jaar samen. In 2015 studeer ik af aan de PABO met als specialisatie het jonge kind. Super geïnteresseerd in alles dat met eten te maken heeft. Ik fantaseer nog vaak over het beginnen van mijn eigen blog, maar door tijdgebrek (en gebrek aan zelfvertrouwen & know-how) is het er nog steeds niet van gekomen… Als ik dit allemaal lees, kriebelt het toch weer enorm! Wie weet na mijn afstuderen……

  Ga zo door Sanne! Je doet het super leuk!!
  Groetjes Lindy

 • Reageren
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  30/12/2014

  Super mooi geschreven! Ik probeer elke keer een reactie achter te laten puur waardering, ook vind ik het lipstickje of look niet mooi ik waardeer het delen. En als ik het product of verhaal niks voor mij is dan lieg ik niet 😉 maar negatieve comments plaatsen zou ik nooit doen!

  Je doet het leuk, keep up the good work!

  Lieve groet,
  Nesrin
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…De blog top drie tagMy Profile

 • Reageren
  Inge
  30/12/2014

  Voor mij geldt hetzelfde als voor Lindy, (want ik weet namelijk ook wie zij is, haha. En Lindy, begin nou eens met die kookblog, ik ben je eerste volger!)
  ik ken jou van Heerenveen. Ook niet persoonlijk, maar wel van gezicht. Toen ik je blog via Facebook tegenkwam werd ik nieuwsgierig en ik ben blijven hangen. Dat is een goed teken! Haha. Volgens mij heb ik één keer eerder gereageerd op een artikel, over je zusje. Verder ben ik een lurker. Ik volg veel grote bloggers, zoals Zoella, Mascha en Sanny. Jouw blog is anders en jij schrijft over dingen waar deze bloggers niet over schrijven. Ook al heb ik nog geen kind, ik vind het héérlijk om de stukken over James te lezen 🙂

  Keep up the good work en ik hoop voor jou (en je familie) op een nieuw jaar met alleen maar hoogtepunten!

 • Reageren
  Sanne
  30/12/2014

  Hi Sanne,

  Ik volg je blog al een tijdje, zo’n half jaar denk ik. Ik kwam een filmpje (shoplog) van je tegen op youtube en de manier waarop je met de Nederlandse taal om ging (en gaat) sprak mij erg aan. Zelf heet ik ook Sanne en ik laat eigenlijk nooit een reactie achter, maar dit vond ik toch wel een erg lief berichtje en ik snap heel goed dat je graag wilt weten wie de mensen zijn die je artikelen lezen. Dus bij deze: Mijn naam is Sanne, 22 jaar oud en ik studeer rechten.

  Veel succes met alles en ik zal vaker een berichtje achter laten!

 • Reageren
  Wieneke | Fashion Cranberry
  30/12/2014

  We hebben elkaar ontmoet tijdens een event van The Blog Society (volgens mij). we stonden toen gezellig met een aantal meiden om een statafeltje en het viel me op hoe enthousiast en geduldig je aan andere beginnende bloggers vertelde over hoe jij je site oppakt. Het verbaasde me ook echt dat je nog niet zo lang blogde! Je bent volgens mij de enige van die avond die ik nog echt volg. In ieder geval bezoek ik je site regelmatig en soms laat ik een reactie achter.
  Op het moment heb ik weinig tijd voor mijn blog, echt jammer, maar soms moet je gewoon prioriteiten stellen. Inspiratie is ook een ding nu. Ik twijfel ook om mijn sitenaam te wijzigen naar een naam die persoonlijker is. Het lijkt me alleen zo’n gedoe met mijndomein en wordpress.
  Voor de vorm stel ik me nog een keertje voor 🙂
  Ik ben Wieneke, 28, militair en blog soms. Ik werk één dag in de week als medisch spoed chauffeur voor Sanquin. Ik woon nu nog in Etten-Leur, maar hoop dit jaar te verhuizen naar Loosdrecht. Ons huis staat te koop en heeft gelukkig voor ons best veel bekijks. We hebben zelfs in de Metro gestaan met een foto!
  Wieneke | Fashion Cranberry onlangs geplaatst…November + December | InstagramMy Profile

 • Reageren
  Justine
  30/12/2014

  Dag Sanne
  Bij deze heb ook ik even een extra inspanning gedaan om een comment te schrijven! Dat doe ik normaal gezien niet, omdat ik meestal snel een artikel lees of een filmpje bekijk, en dan kom ik gewoon niet toe aan het achterlaten van een reactie. Ik heb al vaak gedacht dat er naast een plek om een reactie achter te laten ook een soort ‘vind-ik-leuk’- knop zou mogen zijn, want als je weinig tijd hebt ben je volgens mij sneller bereid om iets ‘leuk’ te vinden, dan ook een reactie na te laten.
  Ikzelf woon in België, ben 21 jaar oud en studeer nog aan de hogeschool. Ik volg je blog al een hele tijd en ik lees heel graag je persoonlijke artikelen, maar evengoed je eerlijke reviews over beauty producten. Ook je filmpjes vind ik erg leuk om te bekijken net omdat het gewoon heel eerlijke filmpjes zijn.
  Ik vind dat je doorheen de tijd altijd gewoon jezelf blijft, wat er ook gebeurt. En dat is iets wat ik bewonder. Dat je niet plots uit de hoogte gaat doen of je anders voor doet, maar gewoon je eerlijke zelve kan blijven.
  Ik kijk dagelijks uit naar het momentje tijd dat ik neem voor mezelf om even je blog te lezen of een filmpje te kijken.
  Hopelijk heb je wat aan deze reactie en mag dit nog een extra boost voor je zijn!

 • Reageren
  Judith
  30/12/2014

  Ha Sanne,
  Hoewel ik vrijwel al je artikelen lees, is dit pas de eerste keer dat ik reageer. Ik weet niet zo goed waarom ik het niet eerder heb gedaan, want je verdient het natuurlijk om te horen hoeveel plezier je me met je blog doet! Toen ik via Google ooit een review over een bepaald product zocht, ben ik op jouw blog terecht gekomen. Ik volg verder eigenlijk geen blogs, maar toch heb ik jouw blog toen opgeslagen. In eerste instantie voor je tutorials aangezien ik geinspireerd werd door je ooglooks, maar in de filmpjes zag ik een leuke, spontane meid met inhoud en toen ben ik ook je persoonlijke blogs gaan lezen!
  Ik ben zelf trouwens 24 jaar en werk als psycholoog.
  Groetjes Judith

 • Reageren
  Fenna
  30/12/2014

  Hoi Sanne,
  volgens mij volg ik je sinds het filmpje wat je samen met Kelly Caresse opgenomen hebt. Je schrijft leuke artikelen en ik vind vooral je filmpjes leuk. Het filmpje waarin je werd opgemaakt door de broer van je vriend was echt hilarisch!
  zelf ben ik 24, woon in t hoge Noorden en sta voor de klas als docent Frans 🙂 super leuk dus dat je vooral Franse namen leuk vond voor een dochtertje.
  Fijn uiteinde en ik kijk uit naar nog meer leuke artikelen in 2015!

 • Reageren
  Jo
  30/12/2014

  Lieve San! Wat een lief stuk. Mooi om te lezen dat je zo dankbaar bent. Ik vind je een topper en ik heb veel bewondering voor hoe je alles doet! Je bent een professional geworden in het jongleren van emoties, activiteiten rondom je blog, het investeren van tijd in je familie en vrienden en natuurlijk tegenwoordig als moeder. Ik vind het knap! Je blog is geweldig, en zo ontzettend snel gegroeid. Dit had je een jaar geleden niet durven dromen denk ik. Ik kan me de twijfels over het wel of niet beginnen van een blog nog herinneren. Wat ben ik blij dat je hebt doorgezet! En dat La VieSagista zo’n succes is! Trots op jou. Dikke kus

 • Reageren
  Sophia
  30/12/2014

  Wat een leuke post! Ik heb nog nooit een reactie achtergelaten op een blog, maar deze post moedigt mij toch aan om wat achter te laten. Naast de blog van Mascha en van Kelly Caresse, bezoek ik ook elke dag jouw blog. Ik ben via Kelly Caresse op jouw site terecht gekomen en vind het erg mooi hoe jij in het leven staat. Ook je directe schrijfstijl spreekt me erg aan, vooral wanneer het over het moederschap (en voorheen je zwangerschap) gaat.
  Ik ben zelf 24 jaar en ben onderzoekster binnen de kankerwetenschappen. Mijn vriend en ik gaan eind mei trouwen en willen dan graag voor een kindje gaan, dus vooral jouw moederschap artikelen en filmpjes spreken mij erg aan.

  Liefs, Sophia

 • Reageren
  rowan
  30/12/2014

  Ik ben jou blog gaan bekijken en gaan volgen op facebook sinds je verhaal in De Vriendin stond.

  Ik vind je verhalen en filmpjes leuk. Ik bekijk ook altijd alles en de filmpjes van de makeup vindt ik interessant omdat ik het leuk vind om zelf ook te experimenteren.

  Ik ben Rowan en 22 jaar. Ik blog zelf niet.

 • Reageren
  Ellen
  30/12/2014

  k zou het leuk vinden als je daarbij vermeldt waarom je mijn blog bezoekt, wat je zoal aanspreekt en daarnaast mag je iets over jezelf vertellen. Hoe oud je bent, wat voor werk je doet, of je een blog hebt, kinderen, noem maar op.

  Ik laat bijna nooit reacties achter op de blogs die ik bezoek. Meestal bekijk ik ze ook vanaf mijn iphone of ipad.
  Mij spreken de artikelen over lifestyle het meeste aan. Recepten vindt ik ook altijd erg leuk. Je bevallingsverhalen heb ik ook elke keer met plezier gelezen.
  Mocht je je afvragen wie ik ben.. Ik ben Ellen, 21 jaar, uit omgeving den bosch/eindhoven. Ik werk nu sinds 7 maanden als jr assistent accountant. Daarvoor zat ik nog lekker op school. Het cliche is zo waar. Als je op school zit verlang ernaar om te werken. En als je werkt mis je de vrije tijd die je had toen je nog op school zat. Verder woon ik nog gezellig thuis, heb ik een vriend en hebben we plannen om te gaan samenwonen 🙂

 • Reageren
  Sanne
  30/12/2014

  Wat een mooi stukje van je Sanne! Ik ben op je blog gekomen via het interview van jou met Kelly (Kelly Caresse) en sindsdien volg ik je blog. Wat me erg aanspreekt aan jouw blog is je eigenheid en jouw “pittige” (op een goede manier) karakter. Oh en James natuurlijk!
  Ik heet zelf ook Sanne, 19 jaar en studeer op dit moment Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Tilburg. Ik zal vaker een berichtje plaatsen. Ik type vaak een comment waarvan ik later denk “het voegt waarschijnlijk niks toe” (vervolgens post ik die comment niet), maar voor jou zijn de comments natuurlijk leuk om terug te lezen.

  Ik wens je een heel mooi 2015 toe!

 • Reageren
  Marjoleine
  30/12/2014

  Wat een mooi stukje Sanne! Ik heb je blog met alle plezier gevolgd dit jaar, je hebt een heel eigenlijk karakter en schrijfstijl wat ik zo goed vind! 🙂

  Ik ben Marjoleine, 18 jaar en ik zit nu op de Pabo. Ik lees vaak blogpost op mijn mobiel, maar ook steeds vaker op mijn laptop waardoor ik steeds vaker een bericht achterlaat 🙂
  Marjoleine onlangs geplaatst…Lipsmackers!My Profile

 • Reageren
  Lindsay | lindsayvallen.nl
  30/12/2014

  Wat een leuk artikel! En inderdaad, ik heb dankbaar gebruik gemaakt van je W7-review omdat ik echt een drama ben met make-up, haha 🙂
  Dat is ook een reden waarom ik jouw blog bezoek, voor de make-up tips, maar ik kwam hier volgens mij een maand (?) geleden verzeild door een artikel over moeder zijn/moederschap. Ik ben zelf 21 weken zwanger van een meisje en inmiddels lees ik dus ook graag over moeder worden en baby’s 🙂
  Ik ben Lindsay, ik ben 31 (oud! 😉 en heb zelf al bijna 10 jaar een persoonlijke lifestyle blog. Ik schrijf over van alles en nog wat en herken wel dat je veel van jezelf deelt, maar veel minder weet van je bezoekers. Ik vind het ook nog steeds gek als mensen de moeite nemen te reageren of zelfs in de stad of ergens live reageren, dat vind ik echt zo tof!

  Jouw blog vind ik leuk omdat je een hele herkenbare/nuchtere manier van schrijven/leven hebt (voor zover ik dat kan beoordelen natuurlijk, online 🙂 en ik vind dat persoonlijke juist een leuke toevoeging ten opzichte van alleen een nicheblog over beauty. Dus voor mij een ideale mix: personal, moederschap en make-up. Keep up the good work! 🙂
  Lindsay | lindsayvallen.nl onlangs geplaatst…WONEN Inspiratie voor onze woonkamer, opgedaan op PinterestMy Profile

 • Reageren
  Robbin
  30/12/2014

  Ah! Jij bedankt! Ik weet niet precies hoelang ik je volg. De laatste tijd steeds meer via je blog (youtube, FB en Instagram al langer)!

  Mijn stats: 21, blond, omgeving Arnhem, detailhandel.

  Jouw blog is zo leuk door de afwisseling van mommy artikelen tot shoplogs etc. Jouw looks zijn ook ‘redelijk’ na te doen dit waar ik nooit een look kan namaken van andere bloggers die alles precies gelijk hebben en de kleuren perfect overlopen haha. Ga zo door, i like you!

 • Reageren
  Karin
  30/12/2014

  Hoihoi, ik ben eigenlijk ook een ‘stille meelezer’, wat naar aanleiding van dit artikel toch wel begrijpelijk vervelend is dus ik kruip even uit de meeleeshoek. Ik bezoek je blog omdat ik vind dat je leuk, grappig en herkenbaar schrijft en altijd dicht bij jezelf blijft. Ik ben een drama als het om make-up dragen gaat en ik heb dan ook nog nooit een tutorial van je bekeken terwijl dit al eeuwen op mijn lijstje staat. Maar ik ken je van de middelbare school en zeker nu je de eerste ervaringsdeskundige bent van ons cohort op het gebied van kinderen krijgen en daar ook nog eens leuk over schrijft vind ik het wel erg leuk om hierover op de hoogte te blijven. Al verwacht ik de komende vijf a tien jaar toch kindvrij te blijven. Ik ben 22, volg een master, heb een relatie en ik heb zelf geen website. En om nog even terug te komen op je vorige blog waar ik volgens mij ook niet op gereageerd heb, ik wens je een heel fijn 2015 toe met hopelijk heel veel pieken!

  Liefs,
  Karin

 • Reageren
  Daphné
  30/12/2014

  Hallo Sanne
  Ik heb deze blog ontdekt via jouw zwangere buik die ik zag voorbij gaan op instagram. Ikzelf studeer voor vroedvrouw (2de jaar) in België en ben natuurlijk heel erg geïnteresseerd in het zwanger zijn/ worden en de begeleiding daarvan. Ik vond het dan ook heel interssant om jouw artikels hierover te lezen maar al snel begon ik ook de beaty artikels te lezen en ook deze zijn super!

 • Reageren
  Shar
  30/12/2014

  Heel mooi geschreven! De reden dat ik jouw blog bezoek is, omdat ik de artikelen die je schrijft, oprecht en puur vind. Verder komen er ook onderwerpen aan bod die weinig mensen durven te schrijven. Dat siert jou. Ook herken ik veel waarover jij schrijft, zo ben ik tijdens mijn zwangerschap afgestudeerd en kreeg ik na mijn bevalling te horen dat mijn moeder kanker heeft. Keep up the good work!

 • Reageren
  silvana
  31/12/2014

  Hoi Sanne, wat een lief artikel weer!
  Ik volg je nu een aantal maanden, zag je in de zomer in een filmpje bij Kelly en je uitstraling maakte me toen nieuwsgierig dus ben ik op je blog gaan kijken en ben blijven hangen… Ik kijk elke dag op je site en volg je via instagram. Vind je zo’n toffe meid, leuke filmpjes, goede artikelen en vooral een pure persoonlijkheid, daar hou ik van. Ik heb het al eerder gezegd je bent in mijn ogen net zo leuk, goed en professioneel als mascha en Cynthia..
  wie ik ben:
  Silvana, 24 jaar, woon samen met mn vriend en hondje in breda En ga over 5 maanden trouwen. Verder werk ik op een kinderdagverblijf op de baby groep. En ik ben gek op lezen, shoppen, eten, sporten, koken en beautyblogs! Vind het pure ontspanning om artikelen te lezen en filmpjes te kijken.
  Ga zo door meid! Alvast een fijne jaarwisseling en heel veell goeds voor 2015!

  Liefs X

 • Reageren
  Céline
  31/12/2014

  Hi!
  Ik volg je nu sinds dat ik de video’s van de beautyboxen heb gezien. Ik ben zelf nieuwsgierig geworden en daarna op zoek naar andere filmpjes en uiteindelijk de website. Super leuk om de blog’s te lezen en wat ik ook erg leuk vond om te lezen was hoe de papa van James op de zwangerschap zag. Leuke ideeën die mij zelf ook zin geven om te beginnen met het schrijven van blogs. Super! Nu nog het voorstelrondje: ik ben Céline en ik ben 20 jaar. Ik woon in Bovensmilde. Ik vind het erg leuk om nieuwe dingetjes met make-up uit te proberen en inspiratie op doen via internet.

  En inderdaad, ik lees elke blog maar vaak is dat op mijn telefoon en worden de reacties vergeten 🙁

  Liefs,
  Céline

 • Reageren
  Channa
  31/12/2014

  Hai Sanne, volg je al heel wat maanden, je schrijft erg leuk. Ook dit is weer een mooi artikel, maar ook over je zwangerschap en de geboorte van James lees ik graag. En natuurlijk lees ik ook graag ook over beauty en kijk naar je leuke filmpjes.
  Even voorstellen, ik ben Channa, 55 jaar, woon in Amstelveen. Heb drie volwassen kinderen, de jongste gaat nu net uit huis. Ik werk op een educatief centrum en ben nog altijd geïnteresseerd in beauty en make-up, leer nog altijd graag bij en hoop dat nog heel erg lang te blijven doen.
  Alle goeds voor 2015!.

 • Reageren
  Vi
  31/12/2014

  Ik kwam op je blog viavia; een vriendin van me had een handige tip over het opbergen van make-up, en dat had ze van jouw blog. Sindsdien kijk ik eigenlijk elke week wel even of er wat nieuws te lezen of te zien valt. Ik vind het cool dat je niet alleen duur spul gebruikt en reviewt maar ook budget producten. En wat ik nog het leukst vind is dat ik heel veel producten tegenkom die ik zelf ook gebruik. Alleen één dingetje: soms denk ik dat het leuk zou zijn als je ook antwoord op je comments. Ik zie vaak vragen voorbij komen dat ik dacht: dat had ik ook wel willen weten. Maar misschien ben alleen ik dat. Keep it up!

 • Reageren
  Xstudent
  31/12/2014

  Hoi Sanne. Volgens mij volg ik je al vanaf het begin van jouw blog. Ik vind het echt super hoe je het allemaal combineert: mama, bloggen, persoonlijke omstandigheden, afstuderen… Pfoe, respect!
  Dankzij jou heb ik de stap ook durven zetten en is vandaag mijn persoonlijke blog over het leven na studeren (en allerlei andere persoonlijke dingen) online! Dus bedankt voor je tips en adviezen. Ik blijf jou in ieder geval volgen in 2015. Fijne jaarwisseling!
  Xstudent onlangs geplaatst…My steps in 2014My Profile

 • Reageren
  Kim | Kimsbloglife
  31/12/2014

  Wauw, wat een ontzettend mooi en eerlijk artikel! Daar hou ik van! Ik ben Kim en ben 22 jaar, ik volg je vlog al een tijdje en neem niet elke dag een kijkje maar wel meerdere keren per week. Als je graag meer over mij wil weten kan je zeker eens een kijkje gaan nemen op mijn persoonlijke blog, bijvoorbeeld op de ‘about me’ pagina 🙂 Heel herkenbaar dat het heel lang kan duren voor je wat reacties krijgt en dat dat ook heel belangrijk en leuk is als blogger om die feedback te krijgen. Zo weet je wat anderen leuk vinden en wat je nog beter zou kunnen doen. En het doet bovendien ook enorm deugd om waardering te krijgen voor al het werk dat je in het bloggen steekt. Ik krijg sinds kort ook steeds meer reacties en dat maakt me echt ontzettend blij! Heel mooi artikel vond ik dit!
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…De 5 meest gelezen artikelen van 2014My Profile

 • Reageren
  Milou
  31/12/2014

  Ik begrijp heel goed wat je bedoelt. Heb je artikel over het uitblijven van reacties toen ook gelezen. Het lijkt soms wel alsof ik iets fout doe waardoor mensen geen reactie plaatsen. Ik vind de interactie op blogs juist het meest leuke! Ik vind het fijn als mensen mij steunen en als ik hen kan steunen, ook digitaal. Op het artikel van vandaag, een openhartig artikel over onze kinderwens terwijl ik pas 23 ben, heb ik maar 2 reacties gekregen, waarvan eentje waar ik echt steun uit kon halen. Volgens de statistieken hebben ruim 200 mensen dat artikel gelezen. Wat doe ik dan fout? Maar aan de andere kant: die ene persoon die mij vanochtend zoveel steun bood, die waardeer ik wel heel erg. Toch hoop ik in de toekomst nog wat meer interactie te krijgen.
  Milou onlangs geplaatst…Wanneer je (jong) kinderen wilt…My Profile

 • Reageren
  Whitney
  01/01/2015

  Wat lief! Ik volg je nog niet zo heel lang, kwam via via bij je blog terecht en ben je gelijk gaan volgen. Weet nog heel goed dat het een artikel over je zusje ging. Hoop dat 2015 veel goeds voor jullie brengen. Liefs!
  Whitney onlangs geplaatst…Happy 2015!My Profile

 • Reageren
  P
  01/01/2015

  Hoi sanne!
  Vanaf het moment dat je begon, en een vriendinnetje van jou je nieuwe fb pagina deelde, heb ik zo nu en dan een kijkje genomen. We komen namelijk beide uit Heerenveen! Ik was nieuwsgierig, en sinds je artikelen over je zwangerschap, mooie looks en James ben ik vast volger geworden. (heel gek.. ik heb zelf echt niets met kinderen) Ik kijk zeker een aantal keren per week op je website, en durf het soms aan om een reactie achter te laten haha! Ik ben een 24 jarige student, en ik kan je alleen maar aanmoedigen om door te gaan! Vooral de persoonlijke artikelen vind ik meer kleur geven aan je blog, waardoor er echt naar voren komt hoe je bent. Die echtheid kan ik waarderen. Ik hoop dat 2015 jou en je gezinnetje alle goeds brengt!!

 • Reageren
  Maran
  02/01/2015

  Hallo Sanne, ik volg je blog nu ca een half jaar met veel plezier, dus ten eerste wil ik zeggen: ga zo door! Ik ben ook opgegroeid in Heerenveen en via gemeenschappelijke vrienden op facebook bij jouw blog terecht gekomen. Ik ben altijd erg blij met je reviews en heb inmiddels zelf veel producten daarvan aangeschaft. Ik ben 22 jaar en heb 3,5 jaar een vaste vriend. Ik studeer geneeskunde en ben inmiddels 5e jaars dus ik vind de verhalen over je zwangerschap, James en de verhalen over je zusje ook interessant vanuit medisch oogpunt. Ik heb nooit eerder een comment achtergelaten, omdat ik het idee kreeg dat alleen mensen die jij persoonlijk kent, reageren, ik voelde daardoor een te grote afstand om te reageren. Zo nu weet je ook wat over mij 🙂

 • Reageren
  Sandra
  02/01/2015

  Wat een leuk artikel!
  Ik ben eigenlijk 1 van je ‘stille volgers’, ik lees wekelijks je artikelen, maar reageer zelden. Ik ben je blog niet zozeer gaan volgen waarvoor jij ‘m bedoeld had (make-up/beauty) maar vooral het volgen van je zwangerschap vond ik heel interessant en ook nu nog de artikelen die over het moederschap en James gaan!
  Ik ben zelf meer op internet gaan lezen over (jonge) meiden die in verwachting zijn en deed dit vooral via Instagram, en zo heb ik jou ook gevonden geloof ik en nog vele andere blogs.
  Ik heb zelf geen blog, mijn zwangerschap is wel een beetje te volgen via Instagram.
  Om nog even wat over mijzelf te vertellen (als je het interessant vindt) : Ik ben 24 jaar, woon in Leeuwarden met mijn vriend, wij zijn 5 jaar samen en willen in augustus 2015 gaan trouwen, ik ben wijkverpleegkundige in de thuiszorg en in verwachting van een meisje! 13 Februari uitgerekend. Mijn vriend komt overigens uit de buurt van Heerenveen (Haskerdijken), dus ik vroeg hem al wel eens of hij jou ook kende, maar hij kon het zo niet plaatsen. Je zusje komt hem overigens wel weer bekend voor. Ook haar blog volg ik.

  Anyways, ondanks dat ik niet altijd reageer, ik ben een inmiddels trouwe lezer en zal eens wat vaker reageren! 😉 Soms liet ik het erbij, omdat de meeste reacties die aan mij voor waren gegaan al precies beschreven wat ik wilde zeggen haha..

 • Reageren
  Kirsten
  02/01/2015

  Ik vind het zo lekker ontspannend om jouw blog te lezen. Iedere ochtend race ik naar Facebook waarbij jouw laatste artikel boven aan staat te wachten tot ik erop klik. Ik heb tot nu toe al je artikels gelezen. En dan bedoel ik ook echt alle artikels en filmpjes, zelfs nog van je Sanne Marlijn blog hiervoor haha. Je blog is zo gegroeid en je doet het zo goed. Daar heb ik echt bewondering voor. Ook weet je elke keer weer zulke originele artikelen te verzinnen. Ik hoop dat je nog heel lang door mag gaan en nog meer mag groeien!
  Kirsten onlangs geplaatst…Life Quotes – Waarom deze spreuken bij mij passenMy Profile

 • Reageren
  Ilse
  03/01/2015

  Ahw wat een lief artikel! Ben er stil van hihi. Nou ik zal me dan maar eventjes voorstellen: ik ben Ilse, ik woon in Zeeland en ben 15. Ik bekijk je blog niet als moeder (dat zou wel heel vroeg zijn

  • Reageren
   Ilse
   03/01/2015

   Neeeee… volgens mij is er een stuk van mn comment weg… ik had een heel verhaal getypt

 • Reageren
  sabrina
  09/01/2015

  Wat lief dat je dit schrijft! Ik volg je nog niet zo lang maar wel met veel plezier. Ik reageer eigenlijk nooit omdat ik mega veel blogs lees. Ik ben ook moeder, maar miun zoon is al 14! Ik vind het mooi om te lezen hoe jij met het moederschap omgaat.

 • Reageren
  Mandy
  11/01/2015

  Hai Sanne,
  Wat een leuk en goed bedacht artikel. Dit zie je niet vaak bij andere bloggers, je bent echt geïnteresseerd in je bezoekers van je site! Ik moet eerlijk zeggen dat ik je blog pas sinds een paar weken heb ontdekt. Ik heb inmiddels al je filmpjes gezien van begin tot eind en ben nu veel oudere artikelen aan het lezen! Ik vind jou als persoon enorm leuk en inspirerend en ik lees je blog dus graag. Je filmpjes en artikelen spreken me aan omdat het precies op mijn ‘niveau’ is, dezelfde interesses ect. Eigenlijk laat ik nooit een reactie achter bij een artikel of filmpje maar je hebt me (ook door je andere artikel) aan het denken gezet waardoor ik misschien toch wat meer ga reageren. Ik vind immers altijd wel wat van je artikel of filmpje, positief hoor :).
  Ik ben 25 jaar, heb geen blog en geen kinderen maar wel een lieve vriend. Ik werk als begeleider bij een crisisopvang, wat echt mijn passie is. Wat ook echt een passie van me is, is beauty en make-up.
  Als laatste wil ik nog zeggen: ga zo door als moeder en als blogger!
  Liefs Mandy

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.