9 gedachten wanneer ik in de speeltuin ben

Ik heb het geluk dat we in onze buurt ruime keuze hebben aan speeltuinen. Het ideale uitje als ik niet te ver van huis wil gaan en mijn peuter even stoom wil afblazen. Meestal vind ik het zelf ook leuk, maar bij tijd en wijle schieten er een aantal gedachten door mijn hoofd..

Wilde dat er automatische schommels waren.

Zou zo handig zijn, dat je gewoon een knop kan indrukken en het zwaaien voor je gedaan wordt. Misschien ben ik een beetje lui, maar soms heb ik gewoon even geen zin om eindeloos te duwen. Wanneer leren kinderen überhaupt om zelf te schommelen?

Een koffiebarretje hier zou geen gek idee zijn.

Een mobiele versie ofzo, die de speeltuinen in mijn buurt af gaat. Ik heb wel eens al om 6 uur ’s ochtends met m’n goeie gedrag op de wip gezeten terwijl ik het slaapzand nog uit mijn ogen moest vegen. Ideetje?

Oh bah. Zit dat kind daar nou te spugen op de glijbaan?
En hij smeert er ook nog zand overheen. Fijn. Bedankt. Waar is z’n moeder eigenlijk? Kan die er niet wat van zeggen?

Ik ga niet op mijn telefoon kijken, ik ga niet op mijn telefoon kijken..

Ik ben hier aan het qualitytimen met mijn kinderen en ik ga nu even niet door mijn Instagramfeed scrollen. Ik moet op de kindjes letten en zorgen dat ze het leuk hebben. Oke.. Ik verveel me. En mijn peuter vermaakt zich. Mijn baby slaapt. Even gauw kijken dan. Heel eventjes maar. Misschien is Chantal Janzen al bevallen.

Zie mij eens een goeie moeder zijn

Kijk hoe ik mijn zoontje eindeloos op de schommel duw, in mijn handen klap als hij van de glijbaan roetsjt en toekijk terwijl hij losgaat op de wipkip terwijl ik foto’s maak die ik naar zijn vader doorstuur. NAILED IT.

Hm misschien ben ik toch niet zo’n goede moeder..

Ik ben drinken vergeten. Heb zoonlief niet ingesmeerd. Heb geen appels bij me of koekjes. Oh kijk haar, zij heeft dat allemaal wel bij zich. Tupperware bakjes alles.

Naast een koffiebarretje mis ik eigenlijk ook een toilet wel.
Na twee zwangerschappen en bevallingen is mijn blaas niet meer wat het geweest is.

Hadden ze niet wat meer bomen kunnen neerzetten?
Wat is het HEET hier. Dat snap ik dus niet he, dat ze dan bankjes neerzetten op de plekken waar precies geen bomen staan.

Heb jij ook wel eens zulke gedachten als je in de speeltuin bent?

Uitgelichte foto: Andrey Burstein via shutterstock.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Yvonne
  28/06/2018

  Hahaha, erg leuk dit! Herkenbaar ook! ?
  Yvonne onlangs geplaatst…Waar haalt men het lef vandaan om te gaan vingerwijzen naar ouders en leerlingen?My Profile

 • Reageren
  Lisa
  28/06/2018

  Jeetje, om 6 uur ’s ochtends al in de speeltuin! Respect hoor. En dat van die bankjes snap ik ook niet nee.
  Lisa onlangs geplaatst…Basis rode pastasaus boordevol groentenMy Profile

 • Reageren
  Yvonne
  28/06/2018

  Al deze gedachten. Inderdaad 🙂

  • Reageren
   Yvonne
   28/06/2018

   Behalve die van 6 uur ’s morgens??! No way! Slapen moet ik!

 • Reageren
  Marloes
  28/06/2018

  Ik zeg geniaal business idee! Koffie barretjes net als een ijsco kar gewoon rond laten rijden ?

 • Reageren
  Pytsje
  29/06/2018

  Haha die niet op je telefoon… en zie mij eindeloos duwen haha heerlijk Ja! Bij ons wel toilet aangezien de speeltuin bij een bungalowpark en hotel zit, dus ook koffie hoor. Nadeel daarvan is weer dat dochter daar altijd dorst en honger heeft 😉

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.