8 dagen niks online en botsing met onze gloednieuwe auto!

Ik kan wel hele verhalen op gaan hangen met allerlei rotsmoesjes over waarom er niks online kwam de afgelopen dagen, maar de werkelijkheid is dat ik op vakantie was en ik het niet voor elkaar had gekregen om vooruit te werken. In dit artikel klets ik je bij over onze vakantie en de botsing die ik had met de nieuwe auto.

Afgelopen week zijn we met het gezin een weekje weg geweest naar respectievelijk Italië en Oostenrijk. Aanvankelijk was er nogal wat vakantiestress, want ik heb het gepresteerd om de eerste beschadigingen aan de nieuwe auto te veroorzaken… Nu vraag je je waarschijnlijk meteen af hoe dat dan gebeurd is.

Het zat zo. Ik stond in een zeer langzaam rijdende file. Op een gegeven moment voel ik een tik tegen de achterkant van mijn auto. Ja hoor, er was iemand achterop mijn auto geknald (DIE IK NOG MAAR NET ANDERHALVE WEEK HAD). Nogal paniekerig zet ik mijn alarmlichten aan en wil ik uit de auto stappen, maar terwijl ik dat doe vergeet ik mijn handrem aan te trekken. De auto begint te rollen en raakt vervolgens de auto voor mij. Thank god dat er verder geen gewonden zijn gevallen en dat het allemaal vrij zachtjes is gebeurd, maar balen is het wel. Ik liep schade op aan de auto en dat allemaal één dag voordat we op vakantie zouden gaan… Gelukkig bleek na een korte check door de garage dat er enkel een sensor kapot was en wat schade aan de bumper. Niks ernstigs waardoor we er niet mee op pad konden.

Dus daar gingen we, op naar Italië. Daar verbleven we vijf dagen op een camping genaamd Campeggio Del Garda. Op Instagram deelde ik al wat foto’s maar in dit artikel zal ik er nog wat meer delen.

De heenweg reden we in twee keer. Onze overnachting vond plaats in Ottobeuren, een heel schattig plaatsje in Zuid-Duitsland. ‘S avonds spotten we deze gave brandweerwagen. De reis ging trouwens prima, ondanks dat we op zwarte zaterdag reden hebben we niet heel veel file gehad.

Ik koos die avond voor een hamburger.

Aan het zwembad!

We zijn elke avond – het is immers toch vakantie – lekker uiteten geweest bij het campingrestaurant. Was echt van prima kwaliteit en met kindjes ideaal.

Zonsondergang aan het Gardameer.

Als een echt heertje struinde James door Maderno.

Even zwaaien naar de camera!

We huurden 1 dag een boot om lekker over het Gardameer te cruisen. Het was heerlijk om af en toe een verfrissende duik te nemen.

Ook moest er nog een c(h)ampagnefoto geschoten worden 😉

Na vijf dagen Italië was het tijd voor Oostenrijk. Ik heb hier het merendeel van gevlogd, maar ook hier heb ik nog wat gezellige kiekjes van. We verbleven in Wellnessappartement Bergsonne, met onder andere een schattig klein zwembadje binnen – James kon zijn geluk niet op!

Zo fijn die frisse bergluchten na het broeierige weer in Italië.

Met de gondel omhoog!

Bovenop de berg chocomel drinken.

Dat mag wel wat blijer hoor San.

Door de bergen lopen is ook best vermoeiend!

Leuk maar toch ook wel een beetje spannend die koeien!

Vrolijke madame.

Als afsluiter deze foto van een heerlijke crème brulée.

Nou ik ben weer back on track! De kindjes gaan na drie weken vrij te zijn geweest vanaf morgen weer op dinsdag en donderdag naar de gastouder en dat betekent dat ik mijn werkdagen weer een beetje terug heb.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Larissa
  14/08/2018

  Wat een leuke foto’s! Het ziet eruit als een hele leuke vakantie.
  En wat balen van je nieuwe auto zeg 🙁 Gelukkig is het allemaal wel goed afgelopen!
  Larissa onlangs geplaatst…Het is zo stil geweestMy Profile

 • Reageren
  Simone
  14/08/2018

  Wat een heerlijke vakantie! Ik ben in beide landen nog nooit geweest (shame on me) en ze staan hooog op mijn lijstje. Balen van de schade aan de auto, maar wat een mooie plekjes en uitzichten om dat weer te doen vergeten!

 • Reageren
  Femke
  14/08/2018

  Ohhh wat ontzettend balen van de auto, maar gelukkig is er niemand gewond en is het alleen wat blikschade. De vakantiefoto’s zien er echt heerlijk uit. De foto van de zonsondergang aan het Gardameer vind ik echt prachtig.
  Femke onlangs geplaatst…De (bijzondere) vragen die je krijgt als je zwanger bentMy Profile

 • Reageren
  Daniek
  14/08/2018

  Wat een mooie foto’s 😍

 • Reageren
  Anneleen
  19/08/2018

  Vervelend van de auto maar gelukkig geraakte niemand gewond! Ziet er een heerlijke vakantie uit ! 🙂 X

 • Reageren
  Emma
  29/08/2018

  Wauw wat een mooie foto’s! Ik ben er nog nooit geweest maar misschien moet ik eens een balletje opgooien bij manlief!
  Fijn dat jullie het zo goed hebben gehad!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.